• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضاي راهنمايي در مورد دوربين سونيDCR-HC15E

babakdin543

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت کلیه دوستان من تازه وارد این بخش شدم
من یه دوربین سونی HC15E دارم و هرکاری که میکنم نمیتونم فیلمهارو روی هارد یا سی دی منتقل کنم از نرم افزار PICTURE PACKAGE خود دوربین نشد که نشد با IMAGE MIXER تونستم فقط رو هارد کپی کنم اونم 10 دقیقه به 10دقیقه هی قطع میشه و دوباره باید کپی رو ادامه بدم و تعداد زیادی فایل 10 دقیقه ای ایجاد میشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم :blink:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از babakdin543 :
با سلام خدمت کلیه دوستان من تازه وارد این بخش شدم
من یه دوربین سونی HC15E دارم و هرکاری که میکنم نمیتونم فیلمهارو روی هارد یا سی دی منتقل کنم از نرم افزار PICTURE PACKAGE خود دوربین نشد که نشد با IMAGE MIXER تونستم فقط رو هارد کپی کنم اونم 10 دقیقه به 10دقیقه هی قطع میشه و دوباره باید کپی رو ادامه بدم و تعداد زیادی فایل 10 دقیقه ای ایجاد میشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم :blink:
خوب شما مگر از پورت يو اس بي انتظار بيشتري داريد ؟ در مورد نرم افزار خود دوربين نصبش خيلي سخته .
بهتره براي انتقال فيلم به هارد يك كارت dv تهيه كنيد كه قيمتش حدودا 30 تومنه و البته هارد رو هم بايد بيشتر كنين
يا همون موقع فايل رو به امپگ تبديل و روي سي دي بريزيد .

happyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
خوب شما مگر از پورت يو اس بي انتظار بيشتري داريد ؟ در مورد نرم افزار خود دوربين نصبش خيلي سخته .
بهتره براي انتقال فيلم به هارد يك كارت dv تهيه كنيد كه قيمتش حدودا 30 تومنه و البته هارد رو هم بايد بيشتر كنين
يا همون موقع فايل رو به امپگ تبديل و روي سي دي بريزيد .

راهي كه TINTIN گفت بهترينه اما اگه ميخواي از پورت usb استفاده كني ميتوني از نرم افزار ULEAD STUDIO بهره بگيري.

راستي يك سئوال ! از اين دروبين چقدر راضي هستي ؟ كيفيت فيلمش مخصوصا در فضاهاي داخل خونه چطوره؟

بالا