• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضا از متخصصان برنامه نویسی جاوا

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

من يه برنامه قران بسيار ساده بيدا كردم كه فقط جزء 30 رو داره اونهم ترجمه شده به زبون اندوزيايي .

وقتي كه با وينرار محتوياتش رو باز كردم ديدم همش فايلهاي .txt هست ، اما من مقداري از متن رو عوض كردم وفارسي نوشتم ، وقتي كه حفظ كردم و برنامه رو ريختم توي كَوشي نتونست متن فارسي رو بخونه ، وحروف كج وكوله برام در اومد .

حالا ميخواستم ببينم اكَر كسي راه حلي براي اين قضيه داره من ترجمه جزء 30 رو بيدا ميكنم واينجا ميزارم ، اكَر كسي خواست كمك كنه وتونست زبونش رو فارسي كنه بكَه تا بيدا كنم .

درضمن ماه رمضون نزديكه ، اين ميتونه يك خبر خوب براي ايرانيان باشه .

خب فايل رو از اینجا دریافت کنید :

http://www.getjar.com/products/6385/Quranjuz30

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

میخوام کمک کنم ولی برنامه نویسی جاوا و کلا موبایل کار نکردم.

دوستان یه ندا بدن که اگر ترجمه قرآن کریم برای موبایل وجود نداره آستین بالا بزنیم.

اگر مشکل نمایش فارسی نوشته ها و فونت فارسی رو حل کنید.

و ترجمه فارسی هم پیدا بشه

مابقیش کاری نداره . میتونم یه برنامه ساده بنویسم که ترجمه ها رو خط به خط بخونه و با فورمت مناسب در فایل جدید بریزه ...

ببخشید بیشتر از این از دستم بر نمیاد

موفق باشید
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزار قرآن برای گوشی های موبایل

چهارشنبه، ۴ آبانماه ۱۳۸۴
نرم افزار ايراني قرآن در تلفن همراه ظرف 3 ماه آينده به بازار عرضه مي‌شود.
محمد ضيايي, مدير پروژه قرآن در تلفن همراه , درگفت و گو با خبرگزاری شهر گفت : دو دوره ترتيل كل قرآن، ترجمه فارسي و همچنين جست وجوي كلمه به كلمه بر روي معاني از جمله امكانات موجود روي اين نرم افزار است.
او در ادامه گفت : در حدود يك سال و نيم بر روي نرم افزارهاي سيستم عامل موبايل تحقيق كرده‌ايم و در مجموع 5 هزار نفر ساعت روي اين پروژه كار تحقيقي صورت گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: از آنجا كه امكان قفل گذاري بر روي نرم افزارهاي تلفن همراه وجود ندارد و به دليل رعايت نشدن قانون كپي رايت، به دنبال يك حمايت كننده در جهت توليد اين نرم افزار هستيم.
وي تأكيد كرد: در صورت محقق شدن اين امر در نمايشگاه قرآن سال آينده اين نرم‌افزار را به طور رايگان در اختيار عموم قرار مي‌دهيم.

منبع: http://www.itna.ir/archives/news/003066.php

پ.ن: دو ماه دیگه مونده که یک سالشون تموم بشه ، ببینیم چه گلی به سرمون میزنن :happy:

نبی

بالا