• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقسیم پایگاه داده

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

از ASP.NET و VB.NET استفاده می کنم.
حجم پایگاه داده زیاده میخوام از این به بعد اطلاعات تو پایگاه دیگه بره ولی باید کاری بکنم که اطلاعات قبلی از پایگاه قبلی خونده بشه اما چجوری؟

متشکرم

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
می تونی رکوردهای قبلی رو پاک کنی و رکورد جدیدو جای اون بزاری

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی شما می خوای یه بخشی از اطلاعاتو توی یه بانک اطلاعاتی و یه بخش دیگه رو تو یکی دیگه بنویسی؟

می تونی اطلاعاتو به یه بانک اطلاعاتی تو یه سرور دیگه بفرستی. فقط باید کاری کنی که بتونی بفهمی اطلاعاتت توی کدوم بانک اطلاعاتیه. مثلا اطلاعات هر ماه رو توی یه بانک قرار بدی

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام،

از ASP.NET و VB.NET استفاده می کنم.
حجم پایگاه داده زیاده میخوام از این به بعد اطلاعات تو پایگاه دیگه بره ولی باید کاری بکنم که اطلاعات قبلی از پایگاه قبلی خونده بشه اما چجوری؟

متشکرم
اگه از sql server استفاده میکنی، میتونی shrink کنی
حجم بالا منظورت چقدره مثلا؟ و اینکه چرا میخوای دو تیکه کنی؟

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
اگه از sql server استفاده میکنی، میتونی shrink کنی
حجم بالا منظورت چقدره مثلا؟ و اینکه چرا میخوای دو تیکه کنی؟

الان پایگاه داده ی من 1 گیگابایت شده که در بالا اومدن سایت خیلی تاثیر میذاره به خاطر همین میخوام از این به بعد رکوردهایی که میان برن تو یه پایگاه دیگه. ولی اون رکوردهای قبلی که روی پایگاه قبلی هست هم همونجا بمونه که اگه یکی به آرشیو مراجعه کرد بتونه اطلاعات رو از اونجا لود کنه. فقط مشکل اینجاست که چجوری باید سیستم رو حالی کنم که مطلبی که روش کلیک شده تو کدوم پایگاهه؟ نمیخوام جستجو بشه که اونوقت همون قضیه ی قبلی تکرار میشه که هیچ اوضاع بدتر هم میشه.

SQL Server تنظیماتی داره که تعیین کنیم حداکثر حجم پایگاه چقدر باشه. سوال بعدی اینه که آیا با رسیدن حجم پایگاه به اون اندازه عکس العمل اس کیو ال سرور چیه؟
آیا فقط از درج رکوردهای جدید جلوگیری میکنه یا کارای دیگه هم انجام میده؟

و آخر اینکه shrink کارش دقیقا چیه و معایبش چیا هستن؟

متشکرم

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
حجم 1 گیگا بایت برای SQL Server زیاد نیست - حجم بالای دیتابیس خود به خود باعث کندی نمیشه مگه اینکه خوب طراحی نشده باشه
من پیشنهاد میکنم جداول خودتون رو بهینه کنید
اضافه کردن ایندکس ها - قابلیت full text و کارهای دیگه ای که باعث افزایش کارایی sql server بشه

از طریق ssms به دیتابیس کوئری بفرستید ببینید چند ثانیه طول میکشه - سرعت لود شدن سایت رو ملاک قرار ندید

بالا