• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقویت اراده

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوستان عزیز
خیلی ممنون به این تاپیک نگاه میکنید
یه سوال دارم ازتون.چطور میتونم اراده ام رو تقویت کنم؟مشکل ما جوونا اینه اراده نداریم.مثلا اراده درس خوندن،کار کردن،نماز و عبادت،
اراده ترک عادت های بد مثل سیگار،ترک تنبلی و.....
قدم اول اینه که آدم باید خودش بخواد ترک کنه عادتشو اما بعلت اراده ضعیف نمیتونیم 3روز به حرفمون پایبند بمونیم.

لطفا هر کس هر نظری داره که میتونه به من و همه دوستان گلی که مشکل منو دارن کمک کنه لطف کنه و نظرات ارزشمندشو برامون به اشتراک بذاره

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
با تمرین.و اینکه به خودت ثابت کنی که میتونی و با آدمایی بگرد که اراده قوی دارن و همچنین منفی باف نیستند

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
با تمرین.و اینکه به خودت ثابت کنی که میتونی و با آدمایی بگرد که اراده قوی دارن و همچنین منفی باف نیستند

خیلی ممنون از نظر خوبی که دادید.میشه بیشتر راهنماییم کنید که منظورتون از تمرین چیه؟یعنی چه تمرینی بکنم؟

just1

Registered User
لایک‌ها
194

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوست من.
ی سر به این تایپیک بزن------>http://forum.persiantools.com/t246240.html

دریافت لیست کتاب های ارسالی

فکر کنم توش کتابی هست که بدردت بخوره،خودم قبلا خوندم،الان خاطرم نیست.
هر کدوم رو خواستی بگو تا برات بفرستم،تا 4 5 تاش رایگانه:)

سلام آقا
دست شما درد نکنه الان لینکی که محبت کردید دادید بهم رو نگاه میکنم و حتما مزاحمتون میشم.مرسی از لطفتون:happy:

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز
من در سن 20 سالگی تجربه ایی رو کسب کردم که هیچ کسی شاید در طول عمرش این تجربه رو کسب نکرده باشه
جواب سوال شما در تجربه ی منه
واقعا چرا بعضی موقه حال نماز خوندم داریم ؟
چرا بعضی موقع حال درس خوندن داریم؟
من فقط خلاصه عرض میکنم

ببینید همون طور که بدن نیاز به تغذیه داره روح شما ه منیاز به تغذیه داره

ببنید چه چیزی تغذیه روح شما هست؟

ببینید گاهی شما توی کلاش میبین همه ی دوستاتون دارند درس میخونند شما هم حس در خوندن میگیرید.
گاهی با جمعی هستی که همه نماز میخونند شما هم نماز خون میشی
گاهی بعد از باخت در بازی فوتبال در صصد این هستی که دفعه ی بعد جبران کنی و سخت تمرین میکنی

این تغذیه روح خیلی مهمه اگر شما برای مدتی از درس دور بمونید توجه و اراده شما به نماز کم میشه همچنین درس خوندن

یک مثال میزنم شما اگر یک روز کامل رو با دوستاتون در پارک باشید و هیچ بحث مفیدی نکنید. روح ما تغذیه نمیشه این باعث ضعیف شدن اراده شما میشه

فکر میکنید چرا با ورزش کاران قبل از اینکه وارد زمین مسابقه بشند صحبت میکنند؟ روح اونها رو از نظر امادگی تغذیه میکنند.

چر فرمانده هان لشکر برای سربازان خودشون سخنرانی میکنند

چرا بعضی سخن ها روی شما تاثیر میزاره؟

چرا بعضی داشتان ها برای شما عبرت اموز میشه و باعث تغییر عادت میشه؟ البته برای چند روز تغییر عادت میدید

همیشه باید روح خودتونو تغذیه کنید و سعی نکنید برای مدت طولانی عمر خودتونو بیهوده بگذرونید

اگر شما در کتابخونه رفت و اومد داشته باشی در دانشگاه بین افراد درسخون بری و صحبت های اونها رو راجب به درس بشنوی با اراده میشی و حس درسخوندن میگیری.

***موفق باشی***

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوست عزیز
من در سن 20 سالگی تجربه ایی رو کسب کردم که هیچ کسی شاید در طول عمرش این تجربه رو کسب نکرده باشه
جواب سوال شما در تجربه ی منه
واقعا چرا بعضی موقه حال نماز خوندم داریم ؟
چرا بعضی موقع حال درس خوندن داریم؟
من فقط خلاصه عرض میکنم

ببینید همون طور که بدن نیاز به تغذیه داره روح شما ه منیاز به تغذیه داره

ببنید چه چیزی تغذیه روح شما هست؟

ببینید گاهی شما توی کلاش میبین همه ی دوستاتون دارند درس میخونند شما هم حس در خوندن میگیرید.
گاهی با جمعی هستی که همه نماز میخونند شما هم نماز خون میشی
گاهی بعد از باخت در بازی فوتبال در صصد این هستی که دفعه ی بعد جبران کنی و سخت تمرین میکنی

این تغذیه روح خیلی مهمه اگر شما برای مدتی از درس دور بمونید توجه و اراده شما به نماز کم میشه همچنین درس خوندن

یک مثال میزنم شما اگر یک روز کامل رو با دوستاتون در پارک باشید و هیچ بحث مفیدی نکنید. روح ما تغذیه نمیشه این باعث ضعیف شدن اراده شما میشه

فکر میکنید چرا با ورزش کاران قبل از اینکه وارد زمین مسابقه بشند صحبت میکنند؟ روح اونها رو از نظر امادگی تغذیه میکنند.

چر فرمانده هان لشکر برای سربازان خودشون سخنرانی میکنند

چرا بعضی سخن ها روی شما تاثیر میزاره؟

چرا بعضی داشتان ها برای شما عبرت اموز میشه و باعث تغییر عادت میشه؟ البته برای چند روز تغییر عادت میدید

همیشه باید روح خودتونو تغذیه کنید و سعی نکنید برای مدت طولانی عمر خودتونو بیهوده بگذرونید

اگر شما در کتابخونه رفت و اومد داشته باشی در دانشگاه بین افراد درسخون بری و صحبت های اونها رو راجب به درس بشنوی با اراده میشی و حس درسخوندن میگیری.

***موفق باشی***

آقا دست شما درد نکنه بابت مطلب خیلی خیلی کامل و جامعی که در اختیارم گذاشتید.خیلی ممنون از لطفتون.این پست شما رو چند بار میخونم چون خیلی قشنگه.
و البته همراه با خوندنش فکر هم میکنم و بابت سوالاتم مزاحمتون میشم.اگه کتابی هم در این باره سراغ دارید و بهم معرفی کنید یک دنیا ازتون ممنون میشم
شما هم موفق موید باشید

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
فقط هدف
هدف داشته باشی اون هم هدف بلند مدت که یچیزی باشه که با سعی و تلاش بتونی بهش برسی باعث میشه اردت قوی بشه
وقتی هدفت معمول باشه از همه کارهای بیهوده و پوچت میزنی و زحمت میکشی و وقتت رو به بطالت هدر نمیدی و تمام سعی و تلاشت(اراده)رو میکنی تا به اون هدفت نزدیک بشی و بش برسی

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
ممنون از راهنماییتون.اگه مجموعه راهنمایی های شما رو بخوام یه کتاب PDFکنم بنظرم مجموعه با ارزشی درست میشه.درباره هدف کاملا موافقم به شرطی که به قول دوست عزیزمون زود گذر نباشه و صرفا هدف برا چند روز جو گیرمون نکنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به نظر من همه این کتابها مثل یه جور مخدر، تسکین موقتی یا داروی نیروزا میمونه. هر چه قدر هم عمیق بخونی و تکرار کنی ولی بعد از چند ساعت اثرش میپره! مطابق تجربه میگم که هیشکی مثل خودت نمیتونه بهت کمک کنه. خودت را ملزم به انجام کاری بکن که بهت آرامش میده و عذاب وجدان هم پشت سرش نیست. تا وقتی خودت به این باور نرسی که "باید" "در همین لحظه" بلند شی و بره سر فعالیت مورد نظر، نمی تونی به چیزهایی که دنبالش هستی برسی. تصمیم بگیر و انجامش بده. به همین سادگی!

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
يكی از شيوه های كارآمد برای پرورش نيـروی اراده و تـاديب نفس امتناع از ارضاء و اقناع آرزوهای بی اهميت و غيرضـروری ميباشد. هر فردی در زندگی دائما با آرزوها و وسوسه های بی حدی مواجه است كه اغلب آنها به واقع بي اهميت مي باشند.شما با خودداری ورزيدن از ارضاء تك تك آنها خودتان را قدرتمند خواهيد ساخت. با امـتـناع از آرزوهای بی ثمر، مضر و غير ضروری بر خلاف عاداتتان رفتار كرده و نيروی درونی خود را تقويت كنيد.

1- براي 1 يا 2 روز روزنامه مطالعه نكنيد.

2- هنگاميكه احساس تشنگي كرديد آب بنوشيد، برغم ميلتان براي نوشيدن نوشابه.

3- بجاي استفاده از آسانسور از راه پله بالا و پايين برويد.

4- از اتوبوس يك ايستگاه بعد ويا قبل از مقصد اصلي خود پياده گرديد و باقيمانده مسير را پياده طي كنيد.

5- براي يك هفته يك ساعت زودتر از موعد معمول به رختخواب رويد.

6- هنگامي كه وسوسه شديد كه بستني بخوريد مقابـل ميـل خـود مقاومت كنيـد.

7 - هر روز صبح حداقل بيست دقيقه ، به طور مرتب و در ساعتي معين ، ورزش كنيد.

8 - صبح‏گاهان، هر زمان كه بيدار شديد ، بي‌‏درنگ برخيزيد و از رختخواب بيرون رويد ، حتي اگر خواب‌آلودگي مزاحمتان است، از اتاق بيرون رويد و قدري نرمش كنيد تا خواب‌آلودگي از بين برود.

9 - - هرگز در كارها، نااميد نشويد و با حالتي تهاجمي، براي پي‌گيري و به انجام رساندن كارهاي ناقص و ناموفق، تلاش كنيد.

10 - ترك گناه و مخالفت با هواهاي نفساني، نقش بسيار مؤثري در تقويت اراده و نهادينه كردن آن در درون انسان دارد.

11 - كارهايي را كه به عهده مي‏گيريد، ناتمام رها نكنيد و آن ها را به نحو احسن و تا رسيدن به نتيجه مطلوب، ادامه دهيد و از پراكنده كاري و آشفتگي در كارها كه موجب به هم ريختگي **** فكري مي‏شود ، بپرهيزيد و به فعاليت‏هاي خود ، تمركز و انسجام ببخشيد.

سايت مردمان

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
يكی از شيوه های كارآمد برای پرورش نيـروی اراده و تـاديب نفس امتناع از ارضاء و اقناع آرزوهای بی اهميت و غيرضـروری ميباشد. هر فردی در زندگی دائما با آرزوها و وسوسه های بی حدی مواجه است كه اغلب آنها به واقع بي اهميت مي باشند.شما با خودداری ورزيدن از ارضاء تك تك آنها خودتان را قدرتمند خواهيد ساخت. با امـتـناع از آرزوهای بی ثمر، مضر و غير ضروری بر خلاف عاداتتان رفتار كرده و نيروی درونی خود را تقويت كنيد.

4- از اتوبوس يك ايستگاه بعد ويا قبل از مقصد اصلي خود پياده گرديد و باقيمانده مسير را پياده طي كنيد.

8 - صبح‏گاهان، هر زمان كه بيدار شديد ، بي‌‏درنگ برخيزيد و از رختخواب بيرون رويد ، حتي اگر خواب‌آلودگي مزاحمتان است، از اتاق بيرون رويد و قدري نرمش كنيد تا خواب‌آلودگي از بين برود.

9 - - هرگز در كارها، نااميد نشويد و با حالتي تهاجمي، براي پي‌گيري و به انجام رساندن كارهاي ناقص و ناموفق، تلاش كنيد.

10 - ترك گناه و مخالفت با هواهاي نفساني، نقش بسيار مؤثري در تقويت اراده و نهادينه كردن آن در درون انسان دارد.

11 - كارهايي را كه به عهده مي‏گيريد، ناتمام رها نكنيد و آن ها را به نحو احسن و تا رسيدن به نتيجه مطلوب، ادامه دهيد و از پراكنده كاري و آشفتگي در كارها كه موجب به هم ريختگي **** فكري مي‏شود ، بپرهيزيد و به فعاليت‏هاي خود ، تمركز و انسجام ببخشيد.

سايت مردمان

موثر نیست
من همیشه امتحان کردم
این کارها سیستم بدن رو بهم میریزه (اعصاب) و فقط از نظر جسمی و روحی ادم رو دچار مشکل میکنه

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171

سايت مردمان

این کارایی که گفتید تا انجام بدم به نظر خوب و عملی میاد اما خیلی آدمو عذاب میده و همه برنامه های آدمو بهم میریزه.چیز بهتری سراغ ندارید؟

بالا