• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلاش زیاد و عدم افزایش Page Rank !

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بنده یک فروم وارز دارم که الان حدود دو ماهه داره کار میکنه با وجود تلاش های زیاد که ذکر میکنم هنوز Page Rank برابر است با 0 :blink: :(

- استفاده از vbseo (لایسنس معتبر)
- ایجاد site map با استفاده از vbseo site map و ثبت در google site map
- آپدیت ساعت به ساعت به دلیل فروم بودن
- ایجاد rss
- ایندکس شدن 727 صفحه بدون www و 5500 صفحه با www (حالا نمودنم کدومش ملاکه)
- خرید سرویس ثبت لینک در 500 دایکرتوری با Page Rank برابر 3 تا 8 از این سایت . (ایمیل تائیدیه تمامیه 500 دایرکتوری بدستم رسیده)
- روند مثبت در رنک الکسا .

ولی باوجود تمامی موارد ذکر شده Page Rank صفره و ورودی سایت از گوگل به 1 درصد هم نمیرسه .

البته یک نکته ای هم اشاره کنم که من تو سایتم به هیچ کدام از اون 500 دایکتوری لینک ندادم یعنی نمیشه که بدم کجا بزارم ؟ تحت چه عنوانی ؟ :wacko: حالا نمیدونم این ربطی به مشگل داره یا نه !

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
هنوز که google آپ نکرده تو این 2 ماه اخیر! آپ کنه زیاد میشه!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
البته یک نکته ای هم اشاره کنم که من تو سایتم به هیچ کدام از اون 500 دایکتوری لینک ندادم یعنی نمیشه که بدم کجا بزارم ؟ تحت چه عنوانی ؟ :wacko: حالا نمیدونم این ربطی به مشگل داره یا نه !

معمولا توی اینجور دایرکتوری ها یک صفحه درست کن همه این لینک هارو توش بریز براشون کافیه حتما نباید صفحه اول باشه

هنوز گوگل اپدیت نکرده اپدیت کنه رنکت هم زیاد میشه

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
بخشید دوستان چنتا سوال :

1- گوگل تو زمان و تاریخ مشخصی آپ میکنه ؟ و از کجا میشه فهمید که آپ کرده ؟

2- در مورد لینکها یعنی بدنده یک صفحه درست کنم و لینک اون 500 دایرکتوری رو توش بزارم و بعد لینک اون صفحه رو تو صفحه اول سایت بزارم ؟ این کار چقدر میتوانه مفید باشه ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بخشید دوستان چنتا سوال :

1- گوگل تو زمان و تاریخ مشخصی آپ میکنه ؟ و از کجا میشه فهمید که آپ کرده ؟

2- در مورد لینکها یعنی بدنده یک صفحه درست کنم و لینک اون 500 دایرکتوری رو توش بزارم و بعد لینک اون صفحه رو تو صفحه اول سایت بزارم ؟ این کار چقدر میتوانه مفید باشه ؟

درمورد 1 معلوم نیست یکبار 2ماه یک بار 3ماه معلوم نیست
درمورد 2 هم موقعی که داری توی اون دایرکتوری ها ثبت نام میکنی اونجاکه میگیه لینک مارو بگذارید وادرس صفحه ای که لینک ما توش است رو بدید اون ادرس رو بده
اره قبوله

ولی درکل بخوای بگی بی تاثیر نیست البته بعضی ها میگن وقت تلف کردن است

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
راستی سایتت بالا نمیاد چرا؟:f34r:

PSP موفق باشی

ای بابا

بازدید زیاد شده بود، این هاست بیشعور زد بستش الان هم یه VPS گرفتم دارم ست آپش می کنم تا آخر امروز بالا می آد!!!!!
بعضی از این هاست ها خیلی بی شعورن حتی جواب تیکت هاشون رو هم نمی دن، بعد از انتقال می رم چند تا ف...ش نثارشون می کنم!!!!

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
علاوه بر این چیزهایی که گفته شد،
1.سعی کن از مطالب سایتت هم به سایت خودت لینک بدی
2. زود به زود آپ کن (روزی حداقل 2-3 تا پست بده)
3. سعی کن لینک خروجی زیاد نداشته باشی

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
علاوه بر این چیزهایی که گفته شد،
1.سعی کن از مطالب سایتت هم به سایت خودت لینک بدی
2. زود به زود آپ کن (روزی حداقل 2-3 تا پست بده)
3. سعی کن لینک خروجی زیاد نداشته باشی

ممنون از راهنماییتون
میشه یک مقدار مورد سه رو توضیح بدین لینک خروجی یعنی چی ؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
ممنون از راهنماییتون
میشه یک مقدار مورد سه رو توضیح بدین لینک خروجی یعنی چی ؟

هر سایت یه عتباری داره مثلا شما بیایی 1000 تا لینک بدی تو گوگل ارزش لینک هات میاد پاین

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستی به نظر من از گوگل وبمستر اگه استفاده کنی با توجه به آمارهاش میتونه خیلی بهت کمک کنه....

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان چنتا سوال برام پیش اومد :

جنا 4minddr من هیچ جای سایتم به گوگل لینک ندادم بجز همون بوکمارک خوده ویبولتن که پایین تمام تاپیک ها به گوگل لینک این میتوانه مضر باشه ؟ چون الان دقت کردم همین پرشین توبز هم بوک مارک ویبولتن رو از کار انداخته .

و جناب amk این گوگل وب مستر چیزه جالبیه امکانات و آمار خوبی میده فقط شما اون قسمت Crawler access و فایلی که میشه با نام robots.txt file ساخت و ظاهرا باید تو روت آپلود بشه رو میدونین برای چی هست ؟ و اون فایل باید چوری ساخته بشه ؟ چون تو قسمت Generate robots.txt آپشن های مختلفی داره .

amk

Registered User
لایک‌ها
9
و جناب amk این گوگل وب مستر چیزه جالبیه امکانات و آمار خوبی میده فقط شما اون قسمت Crawler access و فایلی که میشه با نام robots.txt file ساخت و ظاهرا باید تو روت آپلود بشه رو میدونین برای چی هست ؟ و اون فایل باید چوری ساخته بشه ؟ چون تو قسمت Generate robots.txt آپشن های مختلفی داره .

منظورت از روت دقیقا چیه؟
شما باید این فایلو تو مسیر اصلی سایتت بذاری که البته اکثر CMS ها خودشون اینو دارن و اگر هم نذاری مشکلی پیش نمیاد...
درحقیقت این فایل یه محدودیت رو برای روباتها تعریف میکنه...
که مورد استفادش هم برای اینه که صفحه ادیم توسط روباتهای جستجوگر بررسی نشه....

بالا