PSP
Registered User
- نوشتهها
- 293
- لایکها
- 1
سلام
بنده یک فروم وارز دارم که الان حدود دو ماهه داره کار میکنه با وجود تلاش های زیاد که ذکر میکنم هنوز Page Rank برابر است با 0 :blink:
- استفاده از vbseo (لایسنس معتبر)
- ایجاد site map با استفاده از vbseo site map و ثبت در google site map
- آپدیت ساعت به ساعت به دلیل فروم بودن
- ایجاد rss
- ایندکس شدن 727 صفحه بدون www و 5500 صفحه با www (حالا نمودنم کدومش ملاکه)
- خرید سرویس ثبت لینک در 500 دایکرتوری با Page Rank برابر 3 تا 8 از این سایت . (ایمیل تائیدیه تمامیه 500 دایرکتوری بدستم رسیده)
- روند مثبت در رنک الکسا .
ولی باوجود تمامی موارد ذکر شده Page Rank صفره و ورودی سایت از گوگل به 1 درصد هم نمیرسه .
البته یک نکته ای هم اشاره کنم که من تو سایتم به هیچ کدام از اون 500 دایکتوری لینک ندادم یعنی نمیشه که بدم کجا بزارم ؟ تحت چه عنوانی ؟ :wacko: حالا نمیدونم این ربطی به مشگل داره یا نه !
بنده یک فروم وارز دارم که الان حدود دو ماهه داره کار میکنه با وجود تلاش های زیاد که ذکر میکنم هنوز Page Rank برابر است با 0 :blink:
- استفاده از vbseo (لایسنس معتبر)
- ایجاد site map با استفاده از vbseo site map و ثبت در google site map
- آپدیت ساعت به ساعت به دلیل فروم بودن
- ایجاد rss
- ایندکس شدن 727 صفحه بدون www و 5500 صفحه با www (حالا نمودنم کدومش ملاکه)
- خرید سرویس ثبت لینک در 500 دایکرتوری با Page Rank برابر 3 تا 8 از این سایت . (ایمیل تائیدیه تمامیه 500 دایرکتوری بدستم رسیده)
- روند مثبت در رنک الکسا .
ولی باوجود تمامی موارد ذکر شده Page Rank صفره و ورودی سایت از گوگل به 1 درصد هم نمیرسه .
البته یک نکته ای هم اشاره کنم که من تو سایتم به هیچ کدام از اون 500 دایکتوری لینک ندادم یعنی نمیشه که بدم کجا بزارم ؟ تحت چه عنوانی ؟ :wacko: حالا نمیدونم این ربطی به مشگل داره یا نه !