• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلفیقی از هایپ و بیت کوین (شیوه ای جدید در درآمد زایی اینترنتی)

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام به همگی دوستان

در فضای اینترنت ، هر روز شاهد پشرفت علم و دانش از جمله نحوه درامد زایی از اینترنت هستیم و گاهی اوقات تلفیق دو نوع درآمد زایی از این فضا میتواند درآمد زایی مضاعفی رو برای کاربران و مراجعه کنندگان ایجاد نماید .

قبول دارم که سایت های هایپ و نحوه سرمایه گذاری در ان ، از جمله درآمد زایی های پر خطر و با ریسک بالا محسوب می شوند-- ولی هستند کاربرانی که با داشتن علم و دانش و رصد مانیتورینگ های معتبر و فروم های مربوطه ، سود های هنگفتی از این راه به دست می آورند و از ان طرف هم دیده شده که بسیاری از کاربران که در همین فروم هم عنوان شده متاسفانه پول خودشون رو از دست داده اند ..

در هر حال باید این نکته را یادآوری کنم که اقتصاد مجازی تا سال 2016 به پنجمین قدرت برتر اقتصادی تبدیل خواهد شد و چه بخواهیم و چه نخواهیم شیوه های جدیدی از روش های درآمد زایی در این فضا مطرح خواهد شد

از جمله سایت هایی که جدیدا ظهور کرده سایت btc-pm.com است که علاوه بر اینکه بر پایه هایپ کار می کند ، به جای پول نقد میتوان از درآمد حاصل از روش های بیت کوین و لایت کوین (که در این فروم تایپک بسیار قوی دارد) استفاده کرد..در ضمن هر دوی این روش ها را مفصلا شرح داده که میتوانید آن را مشاهده کنید ..

این سایت به ازای سرمایه گذاری 90 روزه ^ بطور ثابت به ازای هر روز 3% سود پرداخت خواهد کرد و در انتها نیز اصل سرمایه برگشت خواهد شد
دوستانی که تمایل دارند در این سایت که بر پایه روش هایپ کار میکند سرمایه گذاری نمایند لطفا از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند

http://btc-pm.com/?ref=mr.hyip

در ضمن جهت اطمینان خاطر کاربران ایرانی ، جهت پشتیبانی تیک ارسال گردیده که بلافاصله پس از دریافت جواب اون رو به استحضار کاربران عزیز می رسانم

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

لطفا توضیحات بیشتری در مورد سایت بده

اینکه سایت با چه روشهای میشه بیت کویین کسب کرد؟

حداقل سرمایه گذاری چقدره؟

خودت برداشتی داشتی تا حالا؟

از کی تو این سایت فعالیت میکنی؟

ممنون:rolleyes:

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام

لطفا توضیحات بیشتری در مورد سایت بده

اینکه سایت با چه روشهای میشه بیت کویین کسب کرد؟

حداقل سرمایه گذاری چقدره؟

خودت برداشتی داشتی تا حالا؟

از کی تو این سایت فعالیت میکنی؟

ممنون:rolleyes:

سلام
سایت 2 روزه افتتاح شده است و تاریخ شروع اون 26 Oct 2013 است
تا کنون مانیتورینگ های زیر این سایت رو تایید کرده اند
1- HYIPexplorer
2- Goldpoll
3- HYIPs-Analysis
4- HYIPStop
5- Ishprash
6- InvesTracing
7-iHyips
8- InvestRecord
9- SHUmonitor
10- HyipCruiser
11- HyipNews
12- List4hyip
13- MaxHYIP
14- IeHYIP
15- HyipHall
16- Bakster

در مورد روش های کسب بیت کوین در این انجمن و فروم مفصلا توضیحات داده شده است که چون من بیت کوین کار نمیکنم و فقط آشنایی سطحی دارم بهتره که به اون تایپک مراجعه کنید و توضیحات کامل رو اونجا ببینید
در مورد حداقل سرمایه گذاری ، 3 نوع پلن داره که من فکر کنم پلن بیسیک اون بیشتر به کار ما بیاد

در مورد سرمایه گذاری ، عرض کردم که منتظر جوابیه پشتیبانی هستم که اگر با ایرانی ها مشکل نداشته باشه بین 50 تا 100 دلار سرمایه گذاری خواهم کرد

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
من اطلاع کافی از چگونگی کسب بیت کوین دارم!

منظورم من اینه این سایته خودش روش کسب بیت کویین داره؟؟

من نگاه کردم ظاهراا مینیممش یک دلار هست با سود 3 درصد :)

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هروقت پول در اوردی با عکس و پروف بزار اینجا .

ا

حتما
من در باره سایت قبلی هم که در امضای خودم هست تمام مستندات رو گذاشتم
شما میتونید ثبت نام خودتون رو بکنید و حداقل از توضیحات سایت استفاده کنید...اگر دوست داشتید سرمایه گذاری کنید

موفق باشید

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من اطلاع کافی از چگونگی کسب بیت کوین دارم!

منظورم من اینه این سایته خودش روش کسب بیت کویین داره؟؟

من نگاه کردم ظاهراا مینیممش یک دلار هست با سود 3 درصد :)

نه دوست من...
اون طوری که من مطالب رو خوندم ، مبنای کارکرد سایت هایپه نه بیت کوین
فقط میشه از بیت کوین به عنوان سرمایه گذاری در این سایت استفاده کرد و این پول رو قبول میکنه
در هر حال خودم هم دارم مطالبش رو ترجمه میکنم که اطلاعات کامل رو بزودی قرار میدم...
فعلا سوالاتی از پشتیبانی هم پرسیدم که همه رو به اطلاع می رسونم

بالا