• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلویزیون LCD کدوم بهتره

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

در مورد تلویزیون LCD تو مایه های 17 تا 21 اینچ :

چه مارکی بخرم خوبه و با چه مشخصاتی ؟

ممنون

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا شما جه مدلی گرفتی ؟ چند در اومد برات

من 21 اینچ LCD می خوام

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از Persianit :
شما اگر میتونی پاناسونیک بخر چون امسال بهترین پلاسما تو دنیا شد,فکر کنم قدرت پخش 8 میلیون رنگ رو داره البته رقمش رو یادم نیست,ولی اگر هیتاچی هم گرفتی خوبه چون کیفیت تصویرش بالاست:)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
lcd tv با پلاسما فرق میکنه پلاسما از 42 اینچ شروع میشه و کوچیکترم نداره ولی این دوستمون 21 اینچ میخواد

meli

Registered User
لایک‌ها
23
فقط sony!!!!!

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
بابا بنده خدا LCD 21 اینچ می خواد! دوستان پلاسما 42 اینچ معرفی می کنن!! :blink: اگه به سایز بزرگه که فعلاً بهترین تو دنیا BRAVIA V Series هستش!! we stand for lcd, the answer to your tv !!! قیمتش هم خداست! از پلاسما هم خیــــلی بهتره!! ولی سایز کوچیک اگر می خوای، سونی یه مدل 19 اینچ داره که هم به کامپیوتر وصل می شه، و هم تلویزیونه! شاهکار هم هستش!! مدلش MFM-HT95 هستش! اینم لینکش!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از milad :
بابا بنده خدا LCD 21 اینچ می خواد! دوستان پلاسما 42 اینچ معرفی می کنن!! اگه به سایز بزرگه که فعلاً بهترین تو دنیا BRAVIA V Series هستش!! we stand for lcd, the answer to your tv !!! قیمتش هم خداست! از پلاسما هم خیــــلی بهتره!! ولی سایز کوچیک اگر می خوای، سونی یه مدل 19 اینچ داره که هم به کامپیوتر وصل می شه، و هم تلویزیونه! شاهکار هم هستش!! مدلش MFM-HT95 هستش! اینم لینکش!
WOW:cool: :p

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
ممنون

حالا به نظر اساتید من 1 LCD Sony مدل BRAVIA MFM-HT95 بگیرم که هم برای کامپیوتر باشه و هم اگر خواستم بهش دی وی دی پلیر وصل کنم بهتره یا اینکه 1 مانیتور جدا و یه تلویزیون 21 اینچ فلت بگیرم ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اتفاقا به نظر من سونی تو lcd و پلاسما همچین هم پیشرفته و تاپ نیست مثلا تو lcd بدون شک سامسونگ بهتره تو پلاسما هم در ایران پاناسونیک و سری هاریکن LG مخصوصا هاریکن 2 LG خوبه البته سونی بد نیست ولی بهترین نیست ولی تو تلویزیون معمولی از این لامپ تصویر دارا سونی و فیلیپس تلویزیونهای خیلی خوبی دارن

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
اتفاقا به نظر من سونی تو lcd و پلاسما همچین هم پیشرفته و تاپ نیست مثلا تو lcd بدون شک سامسونگ بهتره تو پلاسما هم در ایران پاناسونیک و سری هاریکن LG مخصوصا هاریکن 2 LG خوبه البته سونی بد نیست ولی بهترین نیست ولی تو تلویزیون معمولی از این لامپ تصویر دارا سونی و فیلیپس تلویزیونهای خیلی خوبی دارن

دوست عزیز این حرفو نزن! البته حق داری همچین چیزی بگی! چون تا حالا SONY BRAVIA V SERIES ندیدی دیگه!! اگر می دیدی همچین چیزی نمی گفتی!!! :D

بالا