• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام سئو کارها لطفا نظر بدید

dj-big

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان از تمام دوستان خواهش می شه بیان بگن این مشکل ما چیه
ما یک سایت داریم تصمیم گرفتیم سئو کنید وردپرس را (فروم هم داریم) 400 تومان دادیم به یک گروهی تا می خواستن شروع به سئو کنن کل ایندکس های ما از گوگل پاک شد و بعد از بررسی فهمدیم اون دامنه ما رفته تو بن لیست گوگل مثلا فرض کنید ادرس4.com اما ادرس های قبلی یعنی 1-2-3 هیچ مشکلی نداشتن بعد از کلی دعوا گروه سئو کار گفتن کار ما نیست و ما فلان تا سایت سئو کردیم ... خلاصه قبول کردیم که مشکل از اسمون نازل شده بعد از مدتی اون دامین های دیگه را که تو بن لیست نبود را تو گوگل وبمستر ریدایرکت کردیم روی دامین جدید + ای پی و دی ان اس اختصاصی که مشکل بن لیست گوگل حل شه با این که کلا نبود شدیم اما یواش یواش اوضاع داشت خوب می شد و لینک ها داشتن تو گوگل اینکدس می شدن تا به امروز که سایت مپ دچار مشکل شد و یک ارور داد تو گوگل وب مستر که به خاطر یک محدودیت که از هاست بود نمی تونست درست جنریت کنه که ما این مشکل را حل کردیم و سایت مپ ارورش برطرف شد اما الان دوباره همون تعداد محدودی هم که ایندکس شده بود پریده اما هر چی چک می شه سایت ما توی بن لیست گوگل نیست حتی تو سرچ گوگل که سرچ می کنیم site:esmesite.com بالا می نویسه 6000 اینکدس شده اما فقط 1 صفحه ادرس می اره و هیچی از سایت ما نشان نمی ده دیگه حالا دوستان لطف کنن راهنمایی کن مشکل ما چیه یعنی یک نفر کار بلد نیست ؟ یکی می گه از هاست یکی میگه از فروم یکی می گه خودش اینجوری شده و خیلی ها هم می گن کسی که سئو کرده اینجوریش کرده ضمن اینکه این نکته را هم بگم تا قبل از سئو کردن سایت ما هیچ مشکلی از بابت ایندکس شدن و ... نداشتیم !

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اول از همه از گروهی که براتون سئو کردن بپرسیدن دقیقا چه کارهایی انجام دادن ، تو کدها قالب هم دستکاری کردن یا نه .

بک لینک کم کیفیت با تعداد زیاد در بازه زمانی کوتاه میتونه سایت رو به این وضع بکشونه خیلی راحت . از خیلی چیزا میتونه باشه .اگر آی پی اختصاصی دارید و هاستتون قطعی نداره مشکل از اون نیست .

manthra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خوب شما این همه نوشتین آدرس سایتت رو هم می زاشتی ... الان دقیقا مثل این میمونه که مریض رو خوابوندی خونه خودت اومدی دکتر هی میگی فلانه ... تا خود مریض نباشه نمیشه که چیزی گفت ... آدرس سایتت رو بزار بیایم توش یه نگاهی به دور و اطرافش بندازیم ... چهار تا اطلاع ازش بکشیم بیرون تا بشه گفت چی به چیه

الان بخوای من یه لیست برات می نویسم که می تونه باعث این وضعیت بشه ... اگه راحت نیستی با گذاشت آدرس سایتت بگو همون لیست رو بنویسم برات

dj-big

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب شما این همه نوشتین آدرس سایتت رو هم می زاشتی ... الان دقیقا مثل این میمونه که مریض رو خوابوندی خونه خودت اومدی دکتر هی میگی فلانه ... تا خود مریض نباشه نمیشه که چیزی گفت ... آدرس سایتت رو بزار بیایم توش یه نگاهی به دور و اطرافش بندازیم ... چهار تا اطلاع ازش بکشیم بیرون تا بشه گفت چی به چیه

الان بخوای من یه لیست برات می نویسم که می تونه باعث این وضعیت بشه ... اگه راحت نیستی با گذاشت آدرس سایتت بگو همون لیست رو بنویسم برات

بله همون لیست را بگذارید من نه می تونم اسم سایت را بگم نه اسم سئو کار چون اینجا فعلا مشخص نیست که چی باعث شده و اگه من بخوام اسمی ببرم باعث دلخوری دوستان می شه البته بحث من سر اون مورد بلک لیست هست وگرنه به تازگی خودم فهمدیم که گوگل ایندکس ها را کامل نشان نمی ده شما سایتی 1000000 تا اینکدس هم داشته باشه گوگل فقط 3 صفحه را نمایش می ده که اینو خودم فهمیدم به تازگی حالا نمی دنم چرا فکر کنم سیستم گوگل تغییری کرده اما اینکه چرا به یک باره ما رفتیم تو بلک لیست برام جای تعجبه
اگه می خواید بگید بک لینک خریدیم جواب خیر هست
اگه می خواید بگید لینک بیلدینگ بد داشتیم و تگ های نامناسب استفاده می شده بازم جواب خیر هست.
اگه می خواید بگید پست اسپم دادیم بازم جواب خیر هست چون مثلا ما نزدیک 3 ماه پیش خیلی بیشتر از الانمون پست می دادیم .
اگه چیز دیگه ای هست بگید تا من باز جواب بدم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اگر 3 ماه پیش روزی 4 تا پست داشتی اما الان هفته ای 3 تا . تا حدی طبیعیه ، نه اینکه بری تو بلک لیست اما تغییر بازدید محسوس خواهی داشت .

بالا