p30suite
Registered User
سلام به روی ماه همه
قصد دارم توی این تاپیک سیستم کامپیوتری قوی که دارم به همراه کارت گرافیک هاش ( 7 تا 3070 دارم) به همراه رم و پاور و مین بورد و مانیتور و کیس و حدود 5 تا هارد رو بفروشم
دلیل فروشم هم مهاجرت هست ولی از اونجایی که حدود 9 ماه وقت دارم واسه رفتن
اصلا عجله ای ندارم و میخوام اینجا راحت با خیال راحت و در آرامش بفروشمشون ( توی این تاپیک بحث و شوخی و قیمت بالاست و قیمت پایینه مجازه )
سعی میکنم وسایل رو توی این مدت یکی یکی اضافه کنم و از اونهایی شروع کنم که کمتر استفاده میکنم و مانیتور و کیس رو بذارم آخر سر چون وسیله کارم هستن و الان همین پست رو هم دارم با PC میذارم اینجا
قیمت : 500,000 تومان
مدل SDRW-08D2S U - درایو نوری اکسترنال از طریق USB - قابلیت خوندن و نوشتن روی CD و DVD رو داره - سرعت خوندن و نوشتن روی DVD توی این مدل 8x هست روی CD با سرعت 24x - ابعاد و شکل فوق العاده
دوستان اهوازی میتونن به صورت حضوری تشریف بیارن و محصول رو ببرن و واسه غیر اهوازی ها محصول پست میشه ( هزینه ارسال هم به عهده خریدار هست)
راه های ارتباطی: همین تاپیک - پیغام خصوصی - تلگرام بنده : https://t.me/ErfanImmortal
قصد دارم توی این تاپیک سیستم کامپیوتری قوی که دارم به همراه کارت گرافیک هاش ( 7 تا 3070 دارم) به همراه رم و پاور و مین بورد و مانیتور و کیس و حدود 5 تا هارد رو بفروشم
دلیل فروشم هم مهاجرت هست ولی از اونجایی که حدود 9 ماه وقت دارم واسه رفتن
اصلا عجله ای ندارم و میخوام اینجا راحت با خیال راحت و در آرامش بفروشمشون ( توی این تاپیک بحث و شوخی و قیمت بالاست و قیمت پایینه مجازه )
سعی میکنم وسایل رو توی این مدت یکی یکی اضافه کنم و از اونهایی شروع کنم که کمتر استفاده میکنم و مانیتور و کیس رو بذارم آخر سر چون وسیله کارم هستن و الان همین پست رو هم دارم با PC میذارم اینجا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1. هارد ADATA HD720 External Hard Drive - 1TB زرد رنگ (عکس محصول + تست های HD Tune) (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2. هارد ADATA HD720 External Hard Drive - 1TB آبی رنگ (عکس محصول + تست های HD Tune) (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
3. اندروید باکس IPTV ( بهترین برند این کار) (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
4. قلم نوری Artisul Pencil S (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
5. هارد اکسترنال وسترن دیجیتال WD My Book External 3 TB (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
6. هارد اکسترنال وسترن دیجیتال WD My Book External 3 TB (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
7. هارد اس اس دی WD_BLACK SN850 NVMe SSD ظرفیت 1 ترابایت (فروخته شده)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
8. درایو DVD اکسترنال ایسوسقیمت : 500,000 تومان
مدل SDRW-08D2S U - درایو نوری اکسترنال از طریق USB - قابلیت خوندن و نوشتن روی CD و DVD رو داره - سرعت خوندن و نوشتن روی DVD توی این مدل 8x هست روی CD با سرعت 24x - ابعاد و شکل فوق العاده
دوستان اهوازی میتونن به صورت حضوری تشریف بیارن و محصول رو ببرن و واسه غیر اهوازی ها محصول پست میشه ( هزینه ارسال هم به عهده خریدار هست)
راه های ارتباطی: همین تاپیک - پیغام خصوصی - تلگرام بنده : https://t.me/ErfanImmortal
Last edited: