• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام میانبر ها پاک شدن ! کمک !

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان !

داشتم با سیستم مکانیک ور میرفتم و اون قسمت پاک کردن فایل های غیر ضروری زد همه شورکات هارو پاک کرد ! الان تو استارت پروگرامز هیچی وجود نداره ! کمک ! چطور میشه شورتکات های پیشفرض ویندوز مثل اکسسوریز و اینترتاینمنت و اینا رو برگردوند !؟ مرسی ...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeed_violinist :
سلام دوستان !

داشتم با سیستم مکانیک ور میرفتم و اون قسمت پاک کردن فایل های غیر ضروری زد همه شورکات هارو پاک کرد ! الان تو استارت پروگرامز هیچی وجود نداره ! کمک ! چطور میشه شورتکات های پیشفرض ویندوز مثل اکسسوریز و اینترتاینمنت و اینا رو برگردوند !؟ مرسی ...
احتمالا اسم فولدر startmenu شما عوض شده. (فكر كنم كلا فولدرهاي كه اسم بيشتر از 8 تا كاراكتر داشتن اسمشون عوض شده.
اگه ويندوز 98 دارين برين فولدري كه ويندوز نصب شده ، اون تو يه فولدر هست به اسم startm~1 يا همچين اسمي! اونو rename كن به start menu
اگه ويندوز 2000 يا xp داري برو تو پنجره run بعد تايپ كن : %userprofile% حالا ببين فولدري كه اسمش شبيه start menu باشه داري يا نه. اگه اسمش عوض شده باشه اسم اونو هم بذار start menu همه چي حل ميشه.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون که جواب دادی . اما اینو قبلا امتحان کردم ! مطمنم که تمام شرتکات ها رو از بیخ پاک کرده ! راهی برای ریست کردن وجود نداره !! آخه ویندوز من اصله مال یکی از بچه ها بود نصب کردم دلم نمیاد پاکش کنم ! قبلا روزی 4 بار ویندوز عوض میکردم و باکی نداشتم
!!!!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
لعنت به اين سيستم مكانيك! آخه شما كه ويندوز اصل داشتي چرا رفتي روش سيستم مكانيك رو نصب كردي؟ ميرفتي سراغ يه برنامه مطمئن تر ، در ضمن احتمالا گذاشتين كل سيستمتون رو چك كنه و حتما بهش اجازه دادين خودش اتوماتيك همه مشكلات رو برطرف كنه كه اين اتفاق افتاده! خب مقصر خودتونين!

بالا