• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمدید vbulletin

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام

1 سال پیش لایسنس وی بی خریدم 195 دلار . حالا نمی دونم از کجا میشه تمدید اش کرد ؟ تو قسمت خرید و تمدید اصلا گزینه ای برای تمدید لایسنس فعلی نداره ؟
کسی میدونه کجا دقیقا میشه تمدید کرد و هزینه اش چند دلاره ؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
آگر اشتباه نکنم لایسنس های 4 نامحدود هست ؟ چون نوشته :

• Indefinite software license
یا من اشتباه میکنم ؟!؟!
یعنی هر چی ورژن جدید بیاد می تونم دانلود کنم ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
بله

تمام اپدیت ها و نسخه های ورژن 4 با همان پرداخت قابل دسترسی است

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
همه نا محدود هستند فقط تمدید برای اون هست که مثلا بتونین امکان انتقال لایسنس رو به کس دیگه داشته باشید ( انتقال کامل )
و یا بتونین از ورزن های بالاتر استفاده کنید مثلا لاسنس شما ممکنه تا 4.3 بهتون اجازه دانلود بده اما اگر 4.4 بیاد نمیتونین اونو دانلود کنید

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
همه نا محدود هستند فقط تمدید برای اون هست که مثلا بتونین امکان انتقال لایسنس رو به کس دیگه داشته باشید ( انتقال کامل )
و یا بتونین از ورزن های بالاتر استفاده کنید مثلا لاسنس شما ممکنه تا 4.3 بهتون اجازه دانلود بده اما اگر 4.4 بیاد نمیتونین اونو دانلود کنید

خوب قدیم به همین صورت بود که شما یه لایسنس سالیانه تهیه میکردید بعد هر سال 30-40 دلار بابت تمدید سالیانه پرداخت میکردید که بتونید از آپدیت های جدید استفاده کنید .
اما الان دیگه اصلا چیزی به اسم تمدید وجود نداره و همه رو زده Indefinite software license و هیچ گزینه تمدیدی برای هیچ کدومشون وجود نداره . برای همین فکر کنم اون پک به صورت نامحدود هر چی ورژن بیاد میشه استفاده کرد !

بالا