لااقل پخش که میشه ! همین باعث میشه محو بشه !به نقل از farbod_123 :آخه چربی که با آب نمیره
شما دوست دارید مایع ظرف شویی بزنید تا تمام چربی ها از بین بره ولی اگه چیزی از مانیتورتون موند یه خبری به ما هم بدیدبه نقل از farbod_123 :آخه چربی که با آب نمیره
خوب مرد حسابی نمیگی یکی این پستت رو بخونه این محلول رو بسازه چی ؟! پیدا میشن از این آدما والا ! بعد میگن pt نوشته بود !فرمول زير رو تهيه كن و باهاش lcd رو تميز كن :
يك پيمانه وايتكس رو با يك پيمانه جوهر نمك قاطي كن و خوب هم بزن .. بعد مقداري اسيد سيتريك و سولفوريك بهش اضافه كن .. آخر سر هم به مقدار لازم نمك بهش بزن .. حالا محلول تميز كننده آماده ي آمادست ..
شما دوست دارید مایع ظرف شویی بزنید تا تمام چربی ها از بین بره ولی اگه چیزی از مانیتورتون موند یه خبری به ما هم بدید
من میخوام محلول وخصوص lcd بگیرم واسه لپتاپم چون چربی هاش با آپ پک نمیشه کلی هم روش جای پنجول ملت مونده ! من نمیدونم اینا چرا متوجه نمشن من به دست زدن روی lcd حساسم !
نه دوست من بهترین پیشنهاد همین است مایع ظرفشویی به ال سی دی آسیب نمی رساند
مایع ظرفشویی را با آب رقیق کنید با دستمال به سطح ال سی دی بکشید با دستمال دیگری خشک کنید بعد با یک دستمال کاملا خیس از آب بدون مایع دوباره به ال سی دی بکشید دوباره با یک دسمال خشک پاک کنید
اگر مایع ظرفشویی را به اندازه کافی رقیق نکرده باشید لک خود مایع به سختی پاک خواهد شد و مجبورید چند بار خیس و خشک کنید
این بهترین راه برای از بین بردن چربی روی ال سی دی است اسپری های پاککنده خود رسوباتی روی ال سی دی باقی می گذارند
برای حفاظت از ال سی دی بهترین راه این است که با لکهای روی صفحه بسازید و مرتب صفحه را پاک نکنید
دوست عزیز مای ظرف شوی خوبه ولی خیلی کف میکنه وهر چقدر هم کم بزنی بازم صوریش میمونه
به نظر من سعی کنید lcd رو تمیز نگه دارید تا نیاز به این کارا نباشه