• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمیز کردن صفحه نمایش

The Clown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ؛
خوبید !؟ آقا اسفندیار و بقیه ! ببخشید ... صفحه نمایش لپ تاپ را چجوری میشه تمیز کرد ؟! که آسیب نرسونه به خودش و ما :D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
با یک دستمال نرم یکم نمناکش کن و آرام و بدون فشار دادن انقدر روی لکه حرکت بده تا پاک بشن. البته یه سری اسپری هستند که برای ال سی دی اند ولی من تجربه ای با آنها ندارم.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
آخه چربی که با آب نمیره :(

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از farbod_123 :
آخه چربی که با آب نمیره :(
شما دوست دارید مایع ظرف شویی بزنید تا تمام چربی ها از بین بره ولی اگه چیزی از مانیتورتون موند یه خبری به ما هم بدید:D

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من با آب تاید و سفید کننده تمیز میکنم همیشه هیچ مشکلی هم پیش نمیاد همه جارم سفید می بینم

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
فرمول زير رو تهيه كن و باهاش lcd رو تميز كن :

يك پيمانه وايتكس رو با يك پيمانه جوهر نمك قاطي كن و خوب هم بزن .. بعد مقداري اسيد سيتريك و سولفوريك بهش اضافه كن .. آخر سر هم به مقدار لازم نمك بهش بزن .. حالا محلول تميز كننده آماده ي آمادست ..

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
جدا از شوخي ..
اين دستور العملي رو كه الان مينويسم .. توي دفترچه ي مونيتورم بوده :

دستورالعمل تميز كردن صفحه ي نمايش مانيتور:
جهت تميز نمودن صفحه ي نمايش مانيتورهاي LCD استفاده از مقدار بسيار كمي آب براي مرطوب كردن دستمال نخي كافي است و به هيچ وجه نبايد از محلول هاي حاوي مايع شيشه پاك كن و يا الكل استفاده شود. در ضمن دقت شود كه به هنگام پاك كردن به صفحه ي نمايش فشار وارد نشود .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فرمول زير رو تهيه كن و باهاش lcd رو تميز كن :

يك پيمانه وايتكس رو با يك پيمانه جوهر نمك قاطي كن و خوب هم بزن .. بعد مقداري اسيد سيتريك و سولفوريك بهش اضافه كن .. آخر سر هم به مقدار لازم نمك بهش بزن .. حالا محلول تميز كننده آماده ي آمادست ..
خوب مرد حسابی نمیگی یکی این پستت رو بخونه این محلول رو بسازه چی ؟! پیدا میشن از این آدما والا ! بعد میگن pt نوشته بود !

من میخوام محلول وخصوص lcd بگیرم واسه لپتاپم چون چربی هاش با آپ پک نمیشه کلی هم روش جای پنجول ملت مونده ! من نمیدونم اینا چرا متوجه نمشن من به دست زدن روی lcd حساسم !:D

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
محصولی هست به نام evernet مخصوص همین کار تهیه شده . البته 4 نوع داره .
یک نوع برای تمیز کردن کفش و کیف و داشبرد و ... . یک نوع برای جواهر آلات و ... . و ... ولی اون مدلی که اینجا لازمه مخصوص کامپیوتر و ... هست . من 1 ساله ازش استفاده می کنم . عالیه !
قیمتش اینجا 6 تومنه . که البته نمایندگیه . از دوبی ظاهرا دوستان با قیمت 13 تومن هم تهیه کردن .
در کل بگم که خیلی عالیه

wwooppee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما دوست دارید مایع ظرف شویی بزنید تا تمام چربی ها از بین بره ولی اگه چیزی از مانیتورتون موند یه خبری به ما هم بدید:D

نه دوست من بهترین پیشنهاد همین است مایع ظرفشویی به ال سی دی آسیب نمی رساند

مایع ظرفشویی را با آب رقیق کنید با دستمال به سطح ال سی دی بکشید با دستمال دیگری خشک کنید بعد با یک دستمال کاملا خیس از آب بدون مایع دوباره به ال سی دی بکشید دوباره با یک دسمال خشک پاک کنید

اگر مایع ظرفشویی را به اندازه کافی رقیق نکرده باشید لک خود مایع به سختی پاک خواهد شد و مجبورید چند بار خیس و خشک کنید

این بهترین راه برای از بین بردن چربی روی ال سی دی است اسپری های پاککنده خود رسوباتی روی ال سی دی باقی می گذارند

برای حفاظت از ال سی دی بهترین راه این است که با لکهای روی صفحه بسازید و مرتب صفحه را پاک نکنید

Last edited:

hossein_dig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام محلول وخصوص lcd بگیرم واسه لپتاپم چون چربی هاش با آپ پک نمیشه کلی هم روش جای پنجول ملت مونده ! من نمیدونم اینا چرا متوجه نمشن من به دست زدن روی lcd حساسم !:D

شما چرا با مردم تعارف میکنی همین تعارف ه که ما رو بیچاره میکنه هرکی خواست دستشون به lcd ت بزنه یه تذکره جدی بده :grrr:

hossein_dig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست من بهترین پیشنهاد همین است مایع ظرفشویی به ال سی دی آسیب نمی رساند

مایع ظرفشویی را با آب رقیق کنید با دستمال به سطح ال سی دی بکشید با دستمال دیگری خشک کنید بعد با یک دستمال کاملا خیس از آب بدون مایع دوباره به ال سی دی بکشید دوباره با یک دسمال خشک پاک کنید

اگر مایع ظرفشویی را به اندازه کافی رقیق نکرده باشید لک خود مایع به سختی پاک خواهد شد و مجبورید چند بار خیس و خشک کنید

این بهترین راه برای از بین بردن چربی روی ال سی دی است اسپری های پاککنده خود رسوباتی روی ال سی دی باقی می گذارند

برای حفاظت از ال سی دی بهترین راه این است که با لکهای روی صفحه بسازید و مرتب صفحه را پاک نکنید

دوست عزیز مای ظرف شوی خوبه ولی خیلی کف میکنه وهر چقدر هم کم بزنی بازم صوریش میمونه
به نظر من سعی کنید lcd رو تمیز نگه دارید تا نیاز به این کارا نباشه

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی هیچ راهی نداره؟!

صفحه لپ تاپ من هم کلی جای انگشت روش هست !
( 90 در صد هم جای انگشت خودم هست :D وقتی می خواستم یه چیزی را به بقیه نشون بدم :p )

wwooppee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مای ظرف شوی خوبه ولی خیلی کف میکنه وهر چقدر هم کم بزنی بازم صوریش میمونه
به نظر من سعی کنید lcd رو تمیز نگه دارید تا نیاز به این کارا نباشه

نه من خودم بارها امتجان کردم اصلا کف مف تو کار نیست فقط باید هواستون باشه که رقیق کنید مثلا یه نصف استکان آب با یه قطره مایه هم بزنین با یه بار خیس و خشک عین روز اولش میشه همچنین اگر خواستین تمیز کنید خیلی مواظب باشید که آب به خورد ال سی دی نره نه اینکه آب از پلاستیک عبور می کنه اما از حاشیه ها می تونه نفوذ کنه داخل ال سی دی اون هم موقعی که مانیتور را خابوندین رو زمین

راه حل از این بهتر نیست هیچی بهتر از مایع ظرفشویی نیست :happy:

بالا