Profession@l
همکار بازنشسته
تم زیبای Steve Jobs برای همه iDevice ها ساخته خودم !
سلام عزیزان
پس از فوت نابهنگام و باورنکردنی استیو جابز موسس و اسطوره اپل ؛ تصمیم گرفتم به احترام این شخص ارزشمند تم ایشون رو برای همه iDevice ها تهیه کنم.
به همین منطور این تم را به سه صورت SD - HD و مخصوص آیپد ۱ و ۲ تهیه کردم.
این تم سازگار با iOS 4.x هست و در ضمن سادگی سعی کردم از والپیپر و آیکون های زیبایی درش استفاده کنم.
همچنین برای راحتی استفاده شما عزیزان تمام تم ها را روی سورس mobile4persian به آدرس http://cydia.mobile4persian.net هم قرار دادم.
تصاویری از محیط این تم :
تصاویری از تم در ایپد:
لینک دانلود نسخه HD مخصوص iPhone 4/S و iPod toch 4G:
لینک دانلود نسخه SD مخصوص iPhone 2G/3G/3GS و iPod touch 2G/3G :
لینک دانلود نسخه آیپد مخصوص iPad 1/2 :
نکته: فقط در مورد تم آیپد نتوستم والپیپر home screen اش رو هماهنگ کنم که می تونید از لینک زیر جدا دانلود کنید:
در ضمن همون طور که گفتم هر ۳ تم در سورس mobile4persian قرار گرفت:
امیدوارم با این کار توانسته باشم روح این بزرگوار را شاد کنم ؛ پیشنهاد می کنم به احترام ایشون حداقل یک هفته این تم را در idevice خودتون قرار بدید.
با تشکر - Professional عضو کوچکی از دوستداران اپل.
سلام عزیزان
پس از فوت نابهنگام و باورنکردنی استیو جابز موسس و اسطوره اپل ؛ تصمیم گرفتم به احترام این شخص ارزشمند تم ایشون رو برای همه iDevice ها تهیه کنم.
به همین منطور این تم را به سه صورت SD - HD و مخصوص آیپد ۱ و ۲ تهیه کردم.
این تم سازگار با iOS 4.x هست و در ضمن سادگی سعی کردم از والپیپر و آیکون های زیبایی درش استفاده کنم.
همچنین برای راحتی استفاده شما عزیزان تمام تم ها را روی سورس mobile4persian به آدرس http://cydia.mobile4persian.net هم قرار دادم.
تصاویری از محیط این تم :
تصاویری از تم در ایپد:
لینک دانلود نسخه HD مخصوص iPhone 4/S و iPod toch 4G:
لینک دانلود نسخه SD مخصوص iPhone 2G/3G/3GS و iPod touch 2G/3G :
لینک دانلود نسخه آیپد مخصوص iPad 1/2 :
نکته: فقط در مورد تم آیپد نتوستم والپیپر home screen اش رو هماهنگ کنم که می تونید از لینک زیر جدا دانلود کنید:
در ضمن همون طور که گفتم هر ۳ تم در سورس mobile4persian قرار گرفت:
امیدوارم با این کار توانسته باشم روح این بزرگوار را شاد کنم ؛ پیشنهاد می کنم به احترام ایشون حداقل یک هفته این تم را در idevice خودتون قرار بدید.
با تشکر - Professional عضو کوچکی از دوستداران اپل.