• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تند خوانی Speeeed Reading

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
با درود به تمام جویاندگان علم و دانش و دیگر کسایی که مثه ما عمرشون پای کتاب هدر دادن!!:D

آقا کتاب نخونید . پاشید برید پارک بگردید حالشو ببرید . ولی حالا چون اصرار دارید باشه بخونید ما که بخیل نیستیم.

توی این تاپیک راجع به تند خوانی یا Speed reading صحبت وکنیم .

عرضم به خدمتتون که سرعت متوسط بنده در مطالعه متن های انگلیسی ( داستانی رو چک کردم ) تقریبا حول و حوش 250 کلمه در دقیقه است . که اصلا جالب نیست. متوسط سرعت مطالعه باید بیش از 300 کلمه در دقیقه باشه . در ضمن من موقع خوندن حواسم بسیار پرت می گردد یعنی هر نیم ساعت مطالعه بنده 15 دقیقه اش فکرای ... شعر می نمایم:snitch: . مدتی است به سراغ یک روش نسبتا قدیمی رفتم. تند خوانی . بنا به ادعای نویسنده کتاب یکی دوتا از رئیس جمهورای امریکا از این روش ها استفاده می کردن .
کلا قراره یه سری روش یاد بده که سریع تر متنو بخونید تا 1000 کلمه در دقیقه!!
البته خیلی ها هم می گن شر و وره ولی خیلی ها هم طرفدارشن

برای من تا الان که مطلقا جواب نداده اما اگه تیمی کار کنیم و به هم فیدبک بدیم شاید بهتر بشه وضعیت .

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
یه نرم افزار مسخره داره به حجم 150 مگابایت که یه سری گلابی و پرتغال روی صفحه تند تند اینور اونور می کنه و شما باید این رو با چشم دنبال کنید . + اینکه می تونید سرعت مطالعه تون رو به راحتی بدست بیاورد با تست هایی که داره. لینک داونلود :
hxxp://rapidshare.com/files/34428858/EyeQ.Speed.Reading.and.Brain.Enhancement.Technology.part1.rar
hxxp://rapidshare.com/files/34430339/EyeQ.Speed.Reading.and.Brain.Enhancement.Technology.part2.rar
hxxp://rapidshare.com/files/34430342/EyeQ.Speed.Reading.and.Brain.Enhancement.Technology.part3.rar

دو تا کتاب هم هست من یکی رو خوندم یکی دیگه هم تا نصفه خوندم :

The Evelyn Wood 7 Day Speed Reading And Learning Program (eBook)
hxxp://rapidshare.com/files/34431465/1990-The.Evelyn.Wood.7.Day.Speed.Reading.And.Learning.Program-Stanley.D.Frank.rar

Teach Yourself Speed Reading (eBook)
hxxp://rapidshare.com/files/34431466/2003-Teach.Yourself.Speed.Reading-Tina.Konstant.rar
پسورد آنزیپ همه هم هست :
pokipoki

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
مرسی استقبال!!!

پری

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
20
misii اما من که نتونستم دانلود کنم مشکل داره !

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
اون اولش hxxp رو تبدیل به http کنید

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آخه 1000 کلمه در دقیقه که واسه روزنامه خوندن به درد می خوره، نه مقالات انگلیسی، یا حتی داستان و رمان....

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
به نظر من سرعت بالا زیاد مطرح نیست مهم درک درسته

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آخه 1000 کلمه در دقیقه که واسه روزنامه خوندن به درد می خوره، نه مقالات انگلیسی، یا حتی داستان و رمان....

محمد 5 صبح آخه؟ خواب نداری تو؟!:cigar:

به نظر من سرعت بالا زیاد مطرح نیست مهم درک درسته

ها اینا میگن مغز آدم می تونه تا 50000 کلمه در دقیقه رو به راحتی بفهمه! مشکل از طرز خوندن ماست .

میگن وقتی می خونی دیگه نباید صدای کلمه ای که می خونی رو تو مغزت بشنوی!! باید ببینی کلمه رو معنیش درک بشه بدون واسطه شنیدن صدای درونی.

Photographic reading

می گن بهش:blink:

motogen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه وارد سایت تون شدم و قبلا با چند تا کتاب و نرم افزار تند خوانی کاز کزدم یک سری موفقیت هایی ام بدست آوردم ولی نه زیاد الان دارم سعی می کنم با متد های سیلوا و آرامش یک راهی برای ورود به ذهن ناخوداگاه پیدا کنم که طبق کتابی که من خوندم اصل و اساس تند خوانی ولی طبق تجربه هایی که بدست آوردم فکر کنم باهم بتونیم تند خوانی را بیشتر یاد بگیریم:D

motogen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه وارد سایت تون شدم و قبلا تجربه های متفاوتی درباره ی تند خوانی با ترم افزارها و کتاب های مختلفی داشتم ولی اندک الا ن هم سعی می کنم که با متد های سیلوا دارم سعی می کنم که ذهن ناخوداگاهم که اساس اصلی تند خوانی بر طبق کتاب من است را فعال کنم ولی گروهی کار کردن هم یکی از روش های دیگرشه که من فکر می کنم موثر باشه.:D

motogen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این حتما جواب می دهد

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
به تاریخ اخرین پست دقت کردید ایا ؟ ROOZBEH33,‏4 نوامبر 2008
روح استارتر رو توی گور لرزوندی برادر ....

بالا