• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنظیمات و پلاگین های لازم برای سئو قبل از اجازه دادن به شروع ایندکس

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
حدود 100 عدد مطلب آماده انتشار دارم ولی اجازه ندادم که موتور های جست و جو محتوای سایتم را بررسی کنند
حالا از شما سوالم این است که باید قبل از انتشار محتوای سایتم چه تنظیماتی و چه پلاگین هایی لازم تا نصب کنم تا سلام
حدود 100 عدد مطلب آماده انتشار دارم ولی اجازه ندادم که موتور های جست و جو محتوای سایتم را بررسی کنند
حالا از شما سوالم این است که باید قبل از انتشار محتوای سایتم چه تنظیماتی و چه پلاگین هایی لازم تا نصب کنم تا سئو سایتم بالا رود (چون برای این مطالب زحمت زیادی کشیدم و همگی اختصاصی هستند)
تا الان فقط all in seo را نصب کردم . تنظیمات دیگری انجام ندادم
ولی حالا شما برای سئو بهتر چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
حالا از شما سوالم این است که باید قبل از انتشار محتوای سایتم چه تنظیماتی و چه پلاگین هایی لازم تا نصب کنم تا سلام
حالا از شما سوالم این است که باید قبل از انتشار محتوای سایتم چه تنظیماتی و چه پلاگین هایی لازم تا نصب کنم تا سئو سایتم بالا رود (چون برای این مطالب زحمت زیادی کشیدم و همگی اختصاصی هستند)
تا الان فقط all in seo را نصب کردم . تنظیمات دیگری انجام ندادم
ولی حالا شما برای سئو بهتر چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟؟؟

عنوان متن باید از کلماتی باشه که توی متن وجود دارن بهتره توی سه سطر اول باشن
کلمات کلیدی و توضیحات متا هم همینطور باید از خود متن باشن

بالا