• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنها راه کسب درآمد اینترنتی از نظر فردی با تجربه ی 4 ساله

iransbc

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان اين مقاله ي چند صفحه اي من يکي رو که متحول کرد و از گيجي درآورد حجم کمي داره حتما دانلود کنيد و بخونيدش توش اين آقا که خودش رو هم معرفي نکرده با ادعاي 4 سال تجربه در زمينه ي کسب درامد اينترنتي گفته که اين تنها راه است و تمام سي دي هاي موجود رو تکذيب کرده خودتون بقيشو بخونيد شايد زندگيتون متحول بشه اينم دو تا لينک دانلود:

http://space.sisiric.com/uploads/1251018906.pdf

http://www.2shared.com/file/7310141/4712c512/Kasbe_daramde_interneti.html

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
واقعا چقدر تلاش كرديد/كردند ..... دستشون درد نكنه !!

از همين كه ميگن : "شركت هاي خارجي سودآور نيستن بنابراين ميريم سراغ سايت هاي ايراني" كاملا مشخصه 4 سال تجربه چقدر به دردشون خورده .

حالا همه اينا رو بيخيال ... خيلي جالبه سايتي كه معرفي كرده : iransbc.com دقيقا با يوزر شما همخواني داره .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مسعود چرا تهمت افترا میزنی، این بنده خدا فقط اونقد تحت تاثیر این مقاله قرار گرفته که نه تنها آی دیش رو این انتخاب کرده بلکه تازه می خواد بره اسمشم توو شناسنامه بده بکنن iransbc
هم شیکه، هم خارجیه کلاس داره

iransbc

Guest
لایک‌ها
0
آقایون باورش با خودتون من این یوزر رو از چند سال پیش دارم درسته سایت معرفی شده هم مال یکی از دوستامه که یه زمانی همکار بودیم بعد هم من حال و حوصله مقاله نوشتن ندارم و چون دیدم این یارو دو تا کلمه مثل آدم نوشته و زمونی که اسم سایت دوستم رو هم توش گذاشته گفتم تو این فروم بذارم ملت استفاده کنند و بنده خودم هم تازه تو این سایتا عضو شدم
بعد هم نمیدونستم یه عده فقط اومدن اینجا از ملت اشکال بگیرن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقایون باورش با خودتون من این یوزر رو از چند سال پیش دارم درسته سایت معرفی شده هم مال یکی از دوستامه که یه زمانی همکار بودیم بعد هم من حال و حوصله مقاله نوشتن ندارم و چون دیدم این یارو دو تا کلمه مثل آدم نوشته و زمونی که اسم سایت دوستم رو هم توش گذاشته گفتم تو این فروم بذارم ملت استفاده کنند و بنده خودم هم تازه تو این سایتا عضو شدم
بعد هم نمیدونستم یه عده فقط اومدن اینجا از ملت اشکال بگیرن

:D:D این جوری که از پروفایل شما معلومه یورزت رو 1 ماه نشده ساختی...حالا چطوری شد چند سال ؟؟!!!!:p

iransbc

Guest
لایک‌ها
0
ولمون کن بابا اینجا انجمنه یا ضد حال لازم نکرده بری پروفایل منو دربیاری من خودم بهت میگم من امروز تو این فروم عضو شدم چند سالو هم برای این سایت نگفتم کلی گفتم خواستم یه پست خوب بدم اینم مثل اینکه اینجا یه عده از تازه واردا خوششون نمیاد:hmm: ببخشید ما دیگه نظر نمیدیم این پست رو هم ور میدارم خوبه؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ولمون کن بابا اینجا انجمنه یا ضد حال لازم نکرده بری پروفایل منو دربیاری من خودم بهت میگم من امروز تو این فروم عضو شدم چند سالو هم برای این سایت نگفتم کلی گفتم خواستم یه پست خوب بدم اینم مثل اینکه اینجا یه عده از تازه واردا خوششون نمیاد:hmm: ببخشید ما دیگه نظر نمیدیم این پست رو هم ور میدارم خوبه؟
چرا از کوره در میری حالا؟ خوب بگو ببخشید!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

الان يعني همه اينجا تازه وارد هستن و شما با 4 سال سابقه در كسب در آمد اينترنتي به ما پيشنهاد ميكنيد كه تنها راه در آمد كار كردن با سايت هاي بازاريابي ايرانيه ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
الان يعني همه اينجا تازه وارد هستن و شما با 4 سال سابقه در كسب در آمد اينترنتي به ما پيشنهاد ميكنيد كه تنها راه در آمد كار كردن با سايت هاي بازاريابي ايرانيه ؟
همینو بگو. اونم انقدر تابلو.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کسی نمی گه کار بدی کردی یا دعوا کنه یا چشم نداشته باشه !
موضوع اینه که چرا عین بچه خوب اول نیومدین بگین من یک مقاله نوشتم، این سایتم، این هم مقالم !
اینکه فکر کردین زرنگین اینطوری بگین سر جماعت کلاه می زارین !!!!! کمی اینجا بد برخورد می کنن اونوقت ...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72

دوست عزیز این فروم اینقدر آدمهای با تجربه داره که شما یه سری تو همین بخش درآمد اینترنتی میزدی و کمی میچرخیدی میفهمیدی اینجا چه خبره.
یه چیزی که تو این فروم معموله اینه که بچه ها از الکی صحبت کردن تو جاهای تخصصی مثل این بخش استقبال خوبی نمیکنند

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
iranasb is a very good boy

we are very bad boys

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
Last edited by a moderator:

iransbc

Guest
لایک‌ها
0
دوستان ما که دعوا نداریم متلک بارون هم نمیخوایم بشیم هر چی شما بگین قبول حرف ما هم کشک خوبه؟
این مقاله رو هم بنده غلط کردم گذاشتم آخه یکی نیست بگه اگه من میخواستم خودمو تبلیغ کنم اسم سایت های دیگه رو واسه چی گذاشتم خوب ولش کن اصلا مقاله مال من سایتم مال من هر دو تاشم مزخرف یک نفر لطف کنه یه روش کسب درآمد غیر از این به من معرفی کنه!
با تشکر از استقبال گرم همه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا