• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنها سايت معتبر كسب درآمد براي ايرانيها(حتما بخوان)

tdhmh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جرات مي تونم بگم كه سايت ref4bux تنها سايتي هست كه براي ما ايراني ها مي تونيم توش فعاليت كنيم و مهمتر از همه يه پول درست و حسابي ازش بدست بياريم.
چرا؟
همونطور كه ميدونيد سايت هاي مثل neobux براي دريافت و پرداخت پول بايد يه حساب بانكي معتبر مثلا آلرت پي داشته باشي كه چون اين بانك ها ايران رو تحريم كردن پس اين گزينه مقدور نيست چون براي تاييدشون بايد يا ويزا داشته باشي يا مداركي كه نشون بدي كه از ايران نيستي و اگر بفهمن كه تو ايران زندگي ميكني همه پولت دود شده رفته.
اما در سايت ref4bux علاوه بر اينكه نيازي به تاييد حساب نداره در قسمت انجمن هاش يه بخش فارسي داره كه تمام نكات اونجا وجود داره و هرگونه راهنمايي بخوايد بهتون ميشه كه خودش نشونه اعتبارشه و نكته بسيار مهمش اينه كه اصلا نيازي نيست كه پولتونو به يه حساب بانكي بريزيد بلكه از طريق انجمن مي تونيد پول رو به راحتي آب خوردن به ريال تبديل كنيد. و حد اقل ژرداختيش تنها 25 سنته كه خيلي عاليه.
يكي ديگه از برتري هاش اينه كه روزانه حدود 60 تبليغ بهت ميده كه سود خيلي خوبي داره.و نيازي به هيچ سرمايه گذاري اوليه ي نداره.
پس چرا داري فكر ميكني اين سايت رو هم حداقل يه بار امتحان كن اگه جواب نگرفتي بيا هرچي دلت خواست بهم بگو.
براي ثبت نام حتما از لينك زير استفاده كنيد چون بعد از يك ماه بصورت رايگان به عضويت پيشرفته ارتقا پيدا ميكنيد
http://www.ref4bux.com/?ref=tdhmh

tdhmh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم آموزشش:
قبل از همه برنامه فلش پلير رو روي مرورگرتون نصب كنيد و بعد از اينكه از طريق لينك بالا ثبت نام كرديد وارد سايت بشيد حالا در قسمت بالا سمت چپ يك گزينه هست به اسم view ads روي اون كليك كنيد تا تمام تبليغات رو بهتون نمايش بده حالا اول قسمت تبليغات ادمين رو كه در اول گذاشته و روش نوشته click to unlock كليك كنيد تا بقيه تبليغات باز بشن حالا روي تبليغات كه حدود 60 تا هست يه دونه يه دونه كليك كنيد تا باز بشه و منتظر بشيد تا يه قسمت سبز رنگ كه در قسمت پايين هست پر بشه(حدود 30 ثانيه طول ميكشه) حالا در قسمت بالا سمت راست شكل يه آدمك مياد كه بايد روي عكس مشابه اون كليك كنيد تا ديدن تبليغ تاييد بشه به همين سادگي فقط يادتون باشه در صفخه تبليغات روي start slidshow كليك نكنيد چون پول كمي بهتون ميده و بصورت تكي تبليغات رو ببينيد يعني همه رو باهم باز نكنيد چون ازتون قبول نمي كنه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
باز نمیشه :)

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
اول از همه راجع به پرداخت سایت ، تنها کاری که میکنه اینه که به Liberty Reserve هم میفرسته ، باز هم شما نیاز به همون اکانت بانکی بین المللی داری فقط نیاز به وریفای کردن نداره که اونم زحمت زیادی نیست واسه کسی که اینکاره باشه ، همون سایت نئوباکس که همه به دشمنی باهاش تیز کردن ، پرداخت ها رو لحظه ای انجام میده! کاری که کمتر سایتی انجام میده و این سایت میگه بین 3 تا 7 روز کاری! بعد از دریافت پول هم فکر کنم دوستان به صرافی های آنلاین یا همین انجمن بیشتر اعتماد داشته باشن برای تبدیل پولشون به ریال تا اینکه برن تو انجمن سایتی که نمی شناسن و با کسی که نمیشناسن معامله کنن.. چون اینجا شما میتونی با فروشنده های معتبر و حساب شده کار کنی که اگه مشکلی پیش اومد بتونی دنبال مشکلت رو بگیری...
سایت هم مدتی مشکلات امنیتی زیادی داشته و هک شده و یوزرای زیادی اکانتشون رو از دست دادن. الان به نظر میاد دوباره داره راه میفته جدا از اینکه تو همون انجمنش یوزرا گفتن که مدتی هست گفتن به لیبرتی پرداخت نداریم و هنوز درست نشده! ;)
در کل من به شخصه هنوز نئوباکس رو به همه این سایت ها ترجیح میدم و با ادمینش هم صحبت می کنم یه انجمن هم واسه ایرانیا بزنه اونجا رو هم پر کنیم ;)
موفق باشید:D

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز
اول از همه راجع به پرداخت سایت ، تنها کاری که میکنه اینه که به Liberty Reserve هم میفرسته ، باز هم شما نیاز به همون اکانت بانکی بین المللی داری فقط نیاز به وریفای کردن نداره که اونم زحمت زیادی نیست واسه کسی که اینکاره باشه ، همون سایت نئوباکس که همه به دشمنی باهاش تیز کردن ، پرداخت ها رو لحظه ای انجام میده! کاری که کمتر سایتی انجام میده و این سایت میگه بین 3 تا 7 روز کاری! بعد از دریافت پول هم فکر کنم دوستان به صرافی های آنلاین یا همین انجمن بیشتر اعتماد داشته باشن برای تبدیل پولشون به ریال تا اینکه برن تو انجمن سایتی که نمی شناسن و با کسی که نمیشناسن معامله کنن.. چون اینجا شما میتونی با فروشنده های معتبر و حساب شده کار کنی که اگه مشکلی پیش اومد بتونی دنبال مشکلت رو بگیری...
سایت هم مدتی مشکلات امنیتی زیادی داشته و هک شده و یوزرای زیادی اکانتشون رو از دست دادن. الان به نظر میاد دوباره داره راه میفته جدا از اینکه تو همون انجمنش یوزرا گفتن که مدتی هست گفتن به لیبرتی پرداخت نداریم و هنوز درست نشده! ;)
در کل من به شخصه هنوز نئوباکس رو به همه این سایت ها ترجیح میدم و با ادمینش هم صحبت می کنم یه انجمن هم واسه ایرانیا بزنه اونجا رو هم پر کنیم ;)
سلام
چقدر عالی شد.اینکه اگه بتونیم تو نئو باکس یک قسمت برای ایرانی ها بزاریم.این باعث میشه اعتبار این سایت خیلی بره بالا.من برای این کار واقعا پایه هستم و هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.خیلی وقته دنبال همچین کسی میگردم.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
زیرمجموعه ات شدم داداش اما نمیدونم چه سریه که نوشته 2 سنت میدیم اگه این تبلیغو نگاه کنی اما بعد که نگاه میکنی 0.001$ میده . :D

معین جان این سایت هم جزو سایت هایی هست که تو اصطلاح بهشون PTCEvolution میگن و شما تا وقتی که یوزر رایگان باشی ، فقط5 درصد از میزان کلیکی رو که نشون میده دریافت میکنی! ;) واسه اینه. کاربرای این جور سایت ها هم همیشه گیج میشن که چرا مبلغ اینقدر کمی به حسابشون واریز میشه... :wacko:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
معین جان این سایت هم جزو سایت هایی هست که تو اصطلاح بهشون PTCEvolution میگن و شما تا وقتی که یوزر رایگان باشی ، فقط5 درصد از میزان کلیکی رو که نشون میده دریافت میکنی! ;) واسه اینه. کاربرای این جور سایت ها هم همیشه گیج میشن که چرا مبلغ اینقدر کمی به حسابشون واریز میشه... :wacko:

پس بیخیالش :D

بالا