• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تن تن و ميلو - ماجراي تورنسل

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين تاپيك رو من و دوست جون تقديم ميكنيم به اشكان خوبي كن عزيز

1

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از اون جايي كه اين كار جون خاصي ميخواد براي اديت و ترميم كردن من هيچ قولي نميدم كه 2 روزه اين كتاب كارش تموم بشه ( فعلن بزارين خوبي جان رو گول بزنم از تصميمش منصرفش كنم 3 سوت نميكشه كه اين تاپيك ناپديد ميشه بابا مگه من كار و زندگي ندارم بشينم براي خلق ال لاه 4 ساعت هي اديت كن هي درست كن - البته به خوبي جان نگين ها - شايدم نه در عرض همون 3 سوت كل كتاب اومد اينجا :rolleyes: !!!! - اينم براي دوست جان پي ام هاي پرسشگر )

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته كيفيت همين ميشه نهايتا ( اصلشو ببينين كه چي بود بعد اديت چي شد وحشت ميكنين )

بهرحال
چون پي دي اف كردن حجم رو خفن ناك ميبره بالا اينه كه خود ملت ميتونيد با برنامه اي مثل pdf camp pro يا امثالهم ! عكس ها رو دنبال هم به صورت يك كتاب pdf كنين .

در ضمن خوبي جان هم اگه ديگه برنگرده منم از همه دوستان اينجا خداحافظي ميكنم بنابراين گناه كارا و بي گناها طبق اصل خشك و تر باهم ميسوزن زود توند! سري ! از خوبي جان معذرت خواهي كنن هاا و دلشو بدست بيارن .
مديران اينجا با شما ها هم هستم ها
:hmm: :hmm: :hmm:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سوم علیک
ببینم آزالیا خانوم چیکار کردی که اشکان نارحت شده؟ :hmm: دعا کن که اینطور نباشه. فکر نکنم تاپیک های قبلی رو خونده باشی .........ولش فقط امیدوارم اون اتفاقا دوباره نیافته :eek:

من تن تن تابحال نخوندم. ولی خیلی شنیدم. اینی که اسکن کرده بودی رو دیدم. خیلی جذاب بود. میشه صفحه بعدش رو هم اسکن کنی؟ صفحات بعدیشم اسکن کن. :p تو که گویا رفتنی هستی(با این وضعی که گفتی انگار یه کار کردی که اشکان دیگه نمیاد و شما هم .....) پس بیا و قبل رفتن از خودت یه باقیات صالحاتی به جا بزار که هر کس اینجا رو دید یکم تن تن بخونه دلش وا شه......

کلا اگه اسکن کنی خیلی خوبه. امیدوارم اشکان هم این عمل تو رو بعنوان یک عمل + در نظر بگیره و اگر عمل قبیحت قابل بخشش باشه :D ببخشتت و دیگه مجبور نباشی از اینجا بری.

پی نوشت: ببینم تو چرا اینقدر به اشکان گیر میدی؟ چرا امضاتو شکل اون کردی؟ مشجلی داری با این اشکان جون ما؟! به این سیبیل مبارکم قسم زن و مرد نمیشناسم من وقتی حرف ریفیق میون باشه. گفته باشم ! انگار ما چند مدت نبودیم خبرایی بوده اینجا. تو بخش هنر همه سیبیل بودن یه زمانی.....هیی یادش بخیر :rolleyes:

یاسر خفن

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
چقدر تو بانمكي !! :( :D :lol:
نه بابا اون خبرا كه تو فكر ميكني نيست :happy:
از جريانات هم خبر نداري :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
خوب ديگه من بيشتر از اين نميتونم توضيحي بدم :cool:
- - - - - :rolleyes:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وااااااااااااااااااااي !
دختره قرتي به من ميگي با نمكم؟ قيمه قورمش ميكنم بخدا! نه ديگه جون اشكان راه نررره !
پسر اين چاقو زنجوني من كوش! اون ضامن داره رو نميگم اونيكي! ميخوام سررر بببببرررررمممم !

آزاليا جلو چشم آفتابي نشو بد ميبيني ها! ديگه نشنوم از اين كلمات زشت بكار ببري!
مثل آدم ازت خواستم اين صفحه 2 اينو اسكن كني كه من بخونم ببينم داستان چيه! :happy:
ديگه پر رو نشو هر چي دوست داري بگو! :hmm:

ياسر خفن تر!

پي نوشت: ما با اشكان چوب خط قديمي تر از سن شما جوونك هاي امروزي داريم. تو پي ام چند روز پيش ....... :D

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
نفس کش چکار خواهرم :hmm: داری ابرهای سياه بالا سرمه بيا جلو ببينم :hmm: :hmm: :hmm:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:happy: :happy:

اين خواهر زالزالكتون كه تشريف بردن كه؟ :blush:

ما زمين خوردتيم لوطي.....

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :