s.sheko
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 8 ژوئن 2014
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 3
مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سوسیس یا ژامبون ۱۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری ۱۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
لازانیا یک بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز کوچک یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره و روغن به میزان لازم
سس سفید یک لیوان
طرز تهیه :ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
چهاردیواری جام جم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سوسیس یا ژامبون ۱۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری ۱۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
لازانیا یک بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز کوچک یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره و روغن به میزان لازم
سس سفید یک لیوان
طرز تهیه :ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
چهاردیواری جام جم