• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من یه سوالی در مورد نحوه تهیه نسخه پشتیبان (backup) از دیتابیسی که روی سرور (sql server) قرار گرفته دارم. دوستانی که کار کردن حتما میدونند که در enterprise manager ابزار بک آپ گیری وجود داره و با دادن آدرس یک فایل روی هارددیسک یک نسخه پشتیبان در همون فایل میسازه که میشه این فایل را حتی توی کامپیوتر های دیگر هم در محیط enterprise manager بازیابی (restore) کرد. خوب حالا وقتی دیتابیس روی سرور باشه آدرس فایلی که برای پشتیبان مشخص میکنیم روی هارد سرور هست و حتی اگر بک آپ گیری با موفقیت هم انجام بشه ما دسترسی به اون هارد نداریم که اون فایل را برداریم.

حالا سوال من اینه که آیا راهی هست که موقع بک آپ گرفتن آدرس یه فایل مقصد روی کامپیوتر خودمون را بدیم یا اصلا برای این کار روش دیگری هست که من بلد نیستم؟

مرسی.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز کلا فکر نمی کنم امکان Backup و Restore رو سرور در Enterprise Manager به شما داده بشه . اما یک راه دیگه هست . میتونی یک Query را در Query Analayzer اجرا کنی و آن برات یک Backup رو سرور در آدرس مشخصی میگره . در مورد آدرس هم آدرس فیزیکی مثلا Root سايت خودت رو در بیار و به این Query بده تا در root سايتت بگ آپ گرفته بشه و بتونی اون را دانلود و بعدش هم حذف کنی . نمونه کد را در زیر می آرم . من با این روش برای تمام سايتهام یک بخش گرفتن نسخه پشتیبان گذاشتم که کاربر با یک کلیک میتونه یک بک آپ جدید از دیتابیس را دانلود کند . .

کد:
	BACKUP DATABASE [نام پايگاه داده شما] TO DISK = 'مسیر ذخیره سازی به همراه نام فايل'

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این روشی که میگی خوب روشیه ولی من فکر میکنم فقط زمانی قابل استفاده است که وب سرور و دیتابیس سرور سایت روی یک کامپیوتر باشه، درسته یا اشتباه میکنم ؟ که اگر درست باشه از شانس من این دو تا سرورم از هم جدا هستند!

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
بله عزیز این فقط در صورتی کار میکنه که هر دو بر روی یک سرور می باشند و طبیعی هم می باشد .

بالا