• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تهیه پلن ارسال پیامک از نوع خدماتی

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
سلام
ببخشید سئوالی داشتم از خدمت تمامی همکاران عزیز ، چه سایتی و یا شخصی رو برای تهیه پلن ارسال پیامک خدماتی سراغ دارید و میشناسید ؟
البته عارضم که بنده شرکت ثبت شده ندارم و به روال عادی نمیتونم این پلن پیامک خدماتی رو تهیه کنم و می بایست از سایتهایی که این پلن ها رو برای افراد حقیقی ارائه میدن ، استفاده کنم .

ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید .

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
ببخشید سئوالی داشتم از خدمت تمامی همکاران عزیز ، چه سایتی و یا شخصی رو برای تهیه پلن ارسال پیامک خدماتی سراغ دارید و میشناسید ؟
البته عارضم که بنده شرکت ثبت شده ندارم و به روال عادی نمیتونم این پلن پیامک خدماتی رو تهیه کنم و می بایست از سایتهایی که این پلن ها رو برای افراد حقیقی ارائه میدن ، استفاده کنم .

ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید .

اگرصرفا پیامک های خدماتی از جمله اطلاع رسانی مثلا فاکتور ها ، سفارشات ، پرداخت و کلا اطلاع رسانی میخواین پیامک بفرستین به سایت امضا مراجعه کنید پنل پیامک کامل همراه با دو شماره خدماتی خدمتتون قرار میگیره اما میگم فقط پیامک باید اطلاع رسانی باشه در غیر اینصورت پیام تایید و ارسال نخواهد شد ، سوالی داشتین در تلگرام و ... در خدمتم

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
اگرصرفا پیامک های خدماتی از جمله اطلاع رسانی مثلا فاکتور ها ، سفارشات ، پرداخت و کلا اطلاع رسانی میخواین پیامک بفرستین به سایت امضا مراجعه کنید پنل پیامک کامل همراه با دو شماره خدماتی خدمتتون قرار میگیره اما میگم فقط پیامک باید اطلاع رسانی باشه در غیر اینصورت پیام تایید و ارسال نخواهد شد ، سوالی داشتین در تلگرام و ... در خدمتم
پیام اگه تبلیغاتی بانک باشه تایید نمیشه ؟

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
پیام اگه تبلیغاتی بانک باشه تایید نمیشه ؟
خیر
تبلیغاتی باشه اکانتتون هم مسدود میشه ، از شماره خدماتی فقط جهت اطلاع رسانی استفاده می تونید بکنید ، اما اگر میخواین به خطوط بلک لیست ارسال کنید میتونید ارسال از طریق سیم کارت رو انجام بدین که یه خط سیم کارتی در اختیارتون قرار میگیره که هر گونه پیام تبلیغاتی که بخواین در ارسال سیم کارتی قابل انجام هستش و به خطوط بلک لیست قابل ارسال هستش .

بالا