s.sheko
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 8 ژوئن 2014
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 3
مناسب برای :۶ نفر
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت
مخلوط سبزیجات معطر شامل جعفری، ریحان، پیازچه و آویشن است.
۱۵ دقیقه زمان برای آماده سازی مواد این کیک نیاز دارید، سپس آن را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
مواد لازم کیک پنیری با سبزیجات:
پنیر خامهای : ۱ کیلوگرم
سیب زمینی : ۳۵۰ گرم
ژامبون گوشت : ۲۵۰ گرم
گوجه گیلاسی : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
برگ شاهی : ۱ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : ⅓ پیمانه (۲۵ گرم)
سبزیجات معطر خردشده : ¼ پیمانه
روغن زیتون بکر : به میزان دلخواه
سرکه بالزامیک : به میزان دلخواه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای یک لوف پن یا یک ظرف پیرکس با ابعاد ۱۰ *۳۰ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک قابلمه آب و کمی نمک بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید؛ سیب زمینیها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت آنها را آبکشی کرده، پوست بگیرید و رنده کنید.
۳ ورق از ژامبونها را برای سرو نگه دارید، باقی را ریز خرد کنید و با سیب زمینیها مخلوط کنید.
پنیر خامهای و تخم مرغها را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. این مخلوط را با سیبزمینی و ژامبون، پنیر پارمزان، نمک، فلفل و مخلوط سبزیجات ترکیب نمایید.
مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. سپس ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
در این فاصله گوجه فرنگیها را روی سینی فر قرار دهید و روی آنها روغن زیتون بریزید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها نرم شوند آنها را در فر بپزید.
سینی را از فر بیرون بیاورید و گوجهها را برش بزنید.
کیک پنیری را که کمی سرد شده با چاقوی تیز برش بزنید.
ورقههای ژامبونی که برای تزیین نگه داشتیم را نصف کرده و شبیه سیگار میپیچیم و گریل میکنیم.
کیک پنیر را با گوجههای سرخ شده، ژامبون گریل شده، برگهای شاهی و مقداری روغن زیتون و سرکه بالزامیک سرو نمایید.تهیه اسنک ژامبون و آووکادو و همچنین طرز تهیه تست فرانسوی با انجیر را مشاهده کنید.
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت
مخلوط سبزیجات معطر شامل جعفری، ریحان، پیازچه و آویشن است.
۱۵ دقیقه زمان برای آماده سازی مواد این کیک نیاز دارید، سپس آن را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
مواد لازم کیک پنیری با سبزیجات:
پنیر خامهای : ۱ کیلوگرم
سیب زمینی : ۳۵۰ گرم
ژامبون گوشت : ۲۵۰ گرم
گوجه گیلاسی : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
برگ شاهی : ۱ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : ⅓ پیمانه (۲۵ گرم)
سبزیجات معطر خردشده : ¼ پیمانه
روغن زیتون بکر : به میزان دلخواه
سرکه بالزامیک : به میزان دلخواه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای یک لوف پن یا یک ظرف پیرکس با ابعاد ۱۰ *۳۰ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک قابلمه آب و کمی نمک بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید؛ سیب زمینیها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت آنها را آبکشی کرده، پوست بگیرید و رنده کنید.
۳ ورق از ژامبونها را برای سرو نگه دارید، باقی را ریز خرد کنید و با سیب زمینیها مخلوط کنید.
پنیر خامهای و تخم مرغها را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. این مخلوط را با سیبزمینی و ژامبون، پنیر پارمزان، نمک، فلفل و مخلوط سبزیجات ترکیب نمایید.
مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. سپس ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
در این فاصله گوجه فرنگیها را روی سینی فر قرار دهید و روی آنها روغن زیتون بریزید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها نرم شوند آنها را در فر بپزید.
سینی را از فر بیرون بیاورید و گوجهها را برش بزنید.
کیک پنیری را که کمی سرد شده با چاقوی تیز برش بزنید.
ورقههای ژامبونی که برای تزیین نگه داشتیم را نصف کرده و شبیه سیگار میپیچیم و گریل میکنیم.
کیک پنیر را با گوجههای سرخ شده، ژامبون گریل شده، برگهای شاهی و مقداری روغن زیتون و سرکه بالزامیک سرو نمایید.تهیه اسنک ژامبون و آووکادو و همچنین طرز تهیه تست فرانسوی با انجیر را مشاهده کنید.