big help
Registered User
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یک کادر مجرب ترجمه رو دور هم جمع کردم و قصد داریم با هم یک دارالترجمه رو افتتاح کنیم
منتها به دلیل مشکلاتی از قبیل نداشتن پشتوانه مالی و مجوز و ... این کار 6 ماهی یا بیشتر طول می کشه
به همین دلیل تصمیم گرفتم دارالترجمه مونو اول اینجا افتتاح کنیم
تو کادر ما مترجم زبانهای فرانسه،انگلیسی،اسپانیایی،روسی و پرتغالی وجود داره
فعلا از پذیرش پروژه های کوچک معذوریم چون شدیدا به پول احتیاج داریم.
اگر دوستان عزیز انجمن بتوانند یه پروژه ترجمه کتاب یا چیزی مشابه رو برامون گیر بیارند بر سرمون منت گذاشتن و مطمئنا جبران میشه
راستی یه شرط هم برای کار انجام شده هست. اونم اینه که ما از 40 روز دیگه کار رو شروع می کنیم
هر چه هم که وقت انجام پروژه بیشتر باشه ما بهتر می تونیم تحویل بدیم
می دونم که شرایط سختی رو پیش روتون گذاشتم ولی به همه دوستان دیگه هم خبر بدید حتی اگر دو تا پروژه با شرایط بالا جور بشه خیلی از مشکلاتمون حل میشه
در ضمن برای دریافت قیمت ها باید پیام خصوصی ارسال کنید
پیشاپیش از همکاری همه دوستان سپاس گذارم
من یک کادر مجرب ترجمه رو دور هم جمع کردم و قصد داریم با هم یک دارالترجمه رو افتتاح کنیم
منتها به دلیل مشکلاتی از قبیل نداشتن پشتوانه مالی و مجوز و ... این کار 6 ماهی یا بیشتر طول می کشه
به همین دلیل تصمیم گرفتم دارالترجمه مونو اول اینجا افتتاح کنیم
تو کادر ما مترجم زبانهای فرانسه،انگلیسی،اسپانیایی،روسی و پرتغالی وجود داره
فعلا از پذیرش پروژه های کوچک معذوریم چون شدیدا به پول احتیاج داریم.
اگر دوستان عزیز انجمن بتوانند یه پروژه ترجمه کتاب یا چیزی مشابه رو برامون گیر بیارند بر سرمون منت گذاشتن و مطمئنا جبران میشه
راستی یه شرط هم برای کار انجام شده هست. اونم اینه که ما از 40 روز دیگه کار رو شروع می کنیم
هر چه هم که وقت انجام پروژه بیشتر باشه ما بهتر می تونیم تحویل بدیم
می دونم که شرایط سختی رو پیش روتون گذاشتم ولی به همه دوستان دیگه هم خبر بدید حتی اگر دو تا پروژه با شرایط بالا جور بشه خیلی از مشکلاتمون حل میشه
در ضمن برای دریافت قیمت ها باید پیام خصوصی ارسال کنید
پیشاپیش از همکاری همه دوستان سپاس گذارم