• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توجه توجه creditcardir سر از تخم در آورد!!!!!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ایمیلی که امروز به دستم رسید بعد از سالیانی بسیار دور و اتمام سفر ماکروپلو و دور دنیا در 365 روز.

Hello,

We have already noticed your card ending 7395 expired today and you have some funds on this card. Would you please let us know if you are going to renew or discard your card.

Please feel free to contact us.

regards,
CreditCardIr

Valid From: 12/05
Exp. Date: 12/06

به نظر شما باید چه کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مملکت که صاحب نداشته باشه قورباغه سر بالا میره.:wacko:

باقی مانده حساب منو میتونید توی تاپیک آقای ادنان (کارت فیزیکی) ببینید.

با آرزوی اینکه روزی تو مملکت ما حروم خوری جزء اول کتابهای اسلامی بشه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جوابیه ایمیلها اینجا گذاشته میشه تا ببینیم چی میشه. یا هو...

Abzarha

Registered User
لایک‌ها
0
جوابیه ایمیلها اینجا گذاشته میشه تا ببینیم چی میشه. یا هو...

من یادمه چندین ماه پیش از همین آقا به اصطلاح فروشنده معتبر، یک کارت خریدم. اون زمان که ما خودمون سرویس نمیدادیم، به موارد زیر دقت کنید:

1- بعد از اینکه پول رو واریز کردم هم زنگ زدم و هم چون میدونستم عمل نمیکنن، با فونت بسیار بزرگ زدم که آقای فلانی لطفا این کارت رو بنام فلان کس صادر کنید. و دلم از اونجا میسوزه که تلفنی با تاکید و سه بار و ایمیلی با فونت بزرگ قرار دادم. که پس از دریافت کارت ورداشته بودن یک اسم دیگه زده بودن. این اولیش ...

2- وقتی درخواست دادم، بعد 3 هفته هیچ جوابی به من ندادن. خنده داره که این نوع پاسخگویی فقط برای صدور کارتهای فیزیکی عقلانیه. ولی من کارت مجازی میخواستم. بعد 3 هفته ایمیل زدم جواب ندادن. تلفن زدم و با عصبانیت گفتم جناب آقای رحیمی این چه وضعیه پس کارت ما کجاست، چی شد؟ گفتند: فقط ایمیل !!! گفتم مرد حسابی من به تمام ایمیلهای شما که در سایت شما بود ایمیل زدم دیگه چه خاکی باید توی سرم کنم. بعد گوشی رو گذاشت و ....

3- وقتی که با هزار دردسر و صحبت با یکی از دوستهای آقای رحیمی اونو قانع کردم که این کارت ما رو تحویل بده، بعد 1000 سال یک کارت به ایمیل اومد و تازه اولا اینکه به نامی که گفته بودم نبود و ثانیا اینکه: خنده داره بگم. بعد از اینکه لاگین کردم و کارت رو ثبت کردم. هیچ جایی این کارت رو قبول نمیکرد!!!!

4- حالا بعد چندین ماه هنوز هم این کارت روی دست من مونده و این جناب هم پول منو خورده و جوابی هم که نداده هیچ تلفن و موبایلشون هم خاموشه.

تمام موارد بالا که گفته شد، حاضرم به جون مادرم قسم بخورم که عین واقعیته. داشم گوگل رو سرچ میکردم ببینم کسی از ایشون شکایت نکرده به این تاپیک رسیدم.

حالا من نمیدونم شماها چطور گرفتید که رازی هستید !!!

1- کارتهاشون کار نمیکنه اصلا هیچ جا جواب نمیده
2- پشتیبانی 24 ساعته ایشون یه کم خنده داره !!!
3- یادم رفت بگم، من رفتم پی پال اد کنم، میدونین به من چی گفت؟ گفت که این کارت قبلا اد شده !!!!!

بعد از اون دیگه پشت دستمو داغ کردم، دیگه طرف این مال مردم خورها نرم.
حالا اگر خودشون پیغام من رو میخونن از ایشون دعوت میکنم. که در پاسخ به این مطالب دلیل قانع کننده ای بیارن. که مطمئنم ندارن !!!

بالا