• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

|||| توجه |||||! سری سفید گلکسی اس3 نخرید ! |||توجه||||| حتما بخونید !!!

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
با سلام خدمت همه کاربرای عزیز و گلم

سری سفید گلکسی اس3 که ویتنامی هم هست ، با هیچ نوع گارانتی خریداری نکنید !!!

امروز نمایندگی پارس مایکروتل بودم 2 تا گوشی باز کردم مشکل سنسور داشت !!!!

واقعا چقدر مسخرست که بار اول مشکل سنسور و بار دوم مشکل سنسور حرکتی و صفحه !!!!!

گفتم که اگر کسی خواست بخره فقط پارس مایکروتل ، اونم رنگ آبی ویتنامی سری اولشو خریداری کنه یا اینکه کره ای بدون گارانتی !!!!!!!!

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
داداش الان باعث شدی اونایی که گلکسی آبی دارن یه کم روی تخفیف ندادن رو جنس پا فشاری کنن به دلیل همین حرف:دیییی

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
والا ما که سفید ویتنامی داریم هیچ مشکلی نداره یکی از دوستام هم داره سفید مشکل باهاش نداره
اینا همش شایعه هست:D

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
باید اسم تاپیک رو این میزدی
|||| توجه |||||! گلکسی اس3 نخرید ! |||توجه||||| حتما بخونید !!!

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
والا ما که سفید ویتنامی داریم هیچ مشکلی نداره یکی از دوستام هم داره سفید مشکل باهاش نداره

شدیدا تایید میشه
اینا همش جوی هست که برای فروش جنس تو انبار مونده میدن

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
لطفا تاپیک بسته بشه
محلش هم اینجا نیست

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
به نظرم ایشون سودی نمی تونه ببره از گفتن این قضیه ... من حرف شما یادم میمونه دوست عزیز

javadii

Registered User
لایک‌ها
17
به نظرم ایشون سودی نمی تونه ببره از گفتن این قضیه ... من حرف شما یادم میمونه دوست عزیز

دوست عزیز شما وقتی گوشی که تهیه میکنید راحت میتونید تست کنید اونجا و مهلت تست 48 ساعته بگیرید وقتی که مطمن شدید بعد تهیه میکنید همین

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
من تا حالا شش 6 تا سفید واسه مشتری سفارش دادم...خودم اولین نفری بودک که اس3 سفید کره ایی رو با 1600 خریدم...الان هم که الانه مشکلی نداره...

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
داداش الان باعث شدی اونایی که گلکسی آبی دارن یه کم روی تخفیف ندادن رو جنس پا فشاری کنن به دلیل همین حرف:دیییی

داداش من خیلی وقت پیشا به این مشکل پی بردم مخصوصا تو بدنه به نظرم کسی سودی نمیبره این بنده خدا هم مث ما مصرف کنندس با این حرف نمیرین 10 تا اس3 آبی ازش بخرین که میرین؟

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز شما وقتی گوشی که تهیه میکنید راحت میتونید تست کنید اونجا و مهلت تست 48 ساعته بگیرید وقتی که مطمن شدید بعد تهیه میکنید همین

دوست عزیز توی نمایندگی خودش بهم گفت گلکسی نخر . من این بار سوم بود که خراب از آب درمیاد فدات بشم !!!

فقط آبی سری اولش خوبه همین و بس !!!

داداش من خیلی وقت پیشا به این مشکل پی بردم مخصوصا تو بدنه به نظرم کسی سودی نمیبره این بنده خدا هم مث ما مصرف کنندس با این حرف نمیرین 10 تا اس3 آبی ازش بخرین که میرین؟

فدات بشم ARIYAN0000

والا من نه فروشگاه دارم و نه گلکسی آبی که بخوام تبلیغ بکنم

ولی دوبار به سرم اومده اینم امروز پی بردم که واقعا به درد نخور هستش

آخه کجا هست که 2 تا آک باز کنی ببینی این مشکل داشته باشه ؟؟؟؟

مورد توجه دوستان

بازم مرسی ARIYAN0000

من تا حالا شش 6 تا سفید واسه مشتری سفارش دادم...خودم اولین نفری بودک که اس3 سفید کره ایی رو با 1600 خریدم...الان هم که الانه مشکلی نداره...

من نگفتم همشون مشکل داره ولی خب برید ببینید همه دارن گلکسی اس سفیدشون رو رد میکنن و واقعا به درد نخور هستش

بله تست میکنیم ولی این دیگه نو بره دو بار از آک در میاری و ببینی مشکل داشته باشه !!!!

عزیزم یعنی من دروغ میگم ؟؟؟

نه فروشنده گلکسی هستم و نه هیچی !!!

ولی اینو بگم که واقعا مشکل داره

به نظر من مشکلی نیستش اصلا همیشه همچین چیزای پیش میادش عزیزان

حرف شما درست ولی سه تا گوشی واقعا برای ادم سنگینه !!! اونم اینطور گوشی که واقعا ترکونده بازار رو !!!!

درسته هر سری که گوشی زده میشه مشکلاتی داره !!!

همین آیفون کلی ایراد داشت و پرش آنتن و کلی ....
درسته آپدیت هایی ارائه میشه

ولی واقعا ویتنامی سفید چون طرفدارش بیشتره !! سری اول گلکسی آبی

و شدیدا خود نمایندگی کره ایشو پیشنهادم کرد که دوستانش داشتند

آبی ویتنامی هم خوبه ولی سری اول

لطفا تاپیک بسته بشه
محلش هم اینجا نیست

دوست گرامی من حرفتون رو قبول دارم

ولی واقعا جاش همینجاست بین فروشنده ها و خریدارن که بدونن دوستان !!!

Last edited:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان اینم به صحبتای دوستمون اضافه کنم من تو نمایندگی اوایل روزایی که اس3 رو رسمی کامتل آورده بود رفتم برا کسی با گارانتی میخواست یه سری نماینده از کره اومده بودن فقط آبی داشتن این یعنی فرق این یعنی این که همشون که یه سلیقه ندارن
همشون هم کره ای بودن بعد به ملت با گارانتی ویتنام میفروختن تا این حرکات رو دیدم برا اون بنده خدا رفتم علائدین یه بی گارانتی سفید کره خریدم خودمم الان کره دارم ویتنام هم داشتم کوچکترین عیبش بدنه ی گوشی هست که بی کیفیته هم نور راحت به بدنه نفوذ میکنه و خیلی زشته هم قابش لق لق میزنه کلا
ما میگیم بعضیا میخوان ادای حرفه ای ها رو در بیارن میگن فرقی نداره دوستان من از محدود افرادی بودم خیلی رو این تفاوت پای بند بودم و میگفتم فرقی نداره ولی سر اس3 ویتنام سفید که داشتم اعصابم خرد شد چند تا هم فروختم آک باز مشکل داشتن

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان اینم به صحبتای دوستمون اضافه کنم من تو نمایندگی اوایل روزایی که اس3 رو رسمی کامتل آورده بود رفتم برا کسی با گارانتی میخواست یه سری نماینده از کره اومده بودن فقط آبی داشتن این یعنی فرق این یعنی این که همشون که یه سلیقه ندارن
همشون هم کره ای بودن بعد به ملت با گارانتی ویتنام میفروختن تا این حرکات رو دیدم برا اون بنده خدا رفتم علائدین یه بی گارانتی سفید کره خریدم خودمم الان کره دارم ویتنام هم داشتم کوچکترین عیبش بدنه ی گوشی هست که بی کیفیته هم نور راحت به بدنه نفوذ میکنه و خیلی زشته هم قابش لق لق میزنه کلا
ما میگیم بعضیا میخوان ادای حرفه ای ها رو در بیارن میگن فرقی نداره دوستان من از محدود افرادی بودم خیلی رو این تفاوت پای بند بودم و میگفتم فرقی نداره ولی سر اس3 ویتنام سفید که داشتم اعصابم خرد شد چند تا هم فروختم آک باز مشکل داشتن

بسیار عالی دوست گرامی و عزیز

بالا