pouyabidar
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژانویه 2015
- نوشتهها
- 21
- لایکها
- 2
- سن
- 35
یک غذای مکزیکی را به شما آموزش خواهیم داد.این غذا بسیار خوشمزه است و به راحتی تهیه می شود.امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
آسان
4 نفر
یک ساعت
مواد لازم:
500 گرم فیله به صورت ورقه های نازک برش زده شده
یک فنجان سس تاکو
یک قاشق چای خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز خرد شده
یک عدد فلفل قرمز خرد شده
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ایی
خامه ترش 4 قاشق غذا خوری برای سرو
8 عدد نان تورتیلا
300 گرم پوره لوبیا(لوبیای پخته شده و له شده )
آویشن به مقدار لازم
قارچ 8 قاشق غذا خوری
مواد لازم و طرز تهیه سس تاکو : سس گوجه فرنگی 250 گرم آب 1/4 پیمانه پودر فلفل چیلی 1/4 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری شکر 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه : همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
مواد لازم و طرز تهیه خامه ترش:
ماست ترش ۵۰۰ گرم
خامه ۵۰۰ گرم همیشه برای درست کردن خامه ترش به مقدار مساوی باید از ماست و خامه استفاده کرد.
ابتدا ماست ترش را با خامه کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به دمای ۶۰ درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود. از روی حرارت برداشته و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در فضای آشپزخانه قرار میدهیم .بعد از آن درون شیشه کرده و
داخل یخچال میگذاریم . توجه داشته باشید اگر به طور اتفاقی به صورت سریع به خامه ترش احتیاج پیدا کردید میتوانید اینکار را فقط با مخلوط کردن ماست و خامه انجام دهید و استفاده کنید.برای دانستن رسیدن به نقطه ۶۰درجه می توانید از درجه های مخصوص این کار استفاده کنید
اگر درجه ندارید انگشت کوچک خودرا درون مایه برده دمای آن طوری باشد که نه انگشت احساس سوختگی کند و نه اینکه احساس سردی.این مایه خانگی را در قسمت سرد یخچال تا یک هفته به مصرف برسانید.طرز تهیه تورتیلای جوجه مکزیکی:
جوجه را با سس تاکو در یک ظرف مخلوط می کنیم.آنرا با یک سلفون می پوشانیم و حداقل نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود.
روغن را در یک ماهی تابه حرارت داده و پیاز و آویشن را اضافه می کنیم تا پیاز طلایی شود.
آویشن را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد فلفل قرمز و قارچ و شکر قهوه ایی را می ریزیم.هم میزنیم تا شکر حل شود و به حالت کارا ملایزد برسد.
سپس در ظرف دیگری فیله های مزه دار شده را سرخ می کنیم .نان های تورتیلا را آماده کرده ،ابتدا از ترکیب مواد اولیه و سپس از مرغ سرخ شده در نان می ریزیم.
با لوبیا و خامه ترش سرو می کنیم.نوش جانتان.
آسان
4 نفر
یک ساعت
مواد لازم:
500 گرم فیله به صورت ورقه های نازک برش زده شده
یک فنجان سس تاکو
یک قاشق چای خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز خرد شده
یک عدد فلفل قرمز خرد شده
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ایی
خامه ترش 4 قاشق غذا خوری برای سرو
8 عدد نان تورتیلا
300 گرم پوره لوبیا(لوبیای پخته شده و له شده )
آویشن به مقدار لازم
قارچ 8 قاشق غذا خوری
مواد لازم و طرز تهیه سس تاکو : سس گوجه فرنگی 250 گرم آب 1/4 پیمانه پودر فلفل چیلی 1/4 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری شکر 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه : همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
مواد لازم و طرز تهیه خامه ترش:
ماست ترش ۵۰۰ گرم
خامه ۵۰۰ گرم همیشه برای درست کردن خامه ترش به مقدار مساوی باید از ماست و خامه استفاده کرد.
ابتدا ماست ترش را با خامه کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به دمای ۶۰ درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود. از روی حرارت برداشته و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در فضای آشپزخانه قرار میدهیم .بعد از آن درون شیشه کرده و
داخل یخچال میگذاریم . توجه داشته باشید اگر به طور اتفاقی به صورت سریع به خامه ترش احتیاج پیدا کردید میتوانید اینکار را فقط با مخلوط کردن ماست و خامه انجام دهید و استفاده کنید.برای دانستن رسیدن به نقطه ۶۰درجه می توانید از درجه های مخصوص این کار استفاده کنید
اگر درجه ندارید انگشت کوچک خودرا درون مایه برده دمای آن طوری باشد که نه انگشت احساس سوختگی کند و نه اینکه احساس سردی.این مایه خانگی را در قسمت سرد یخچال تا یک هفته به مصرف برسانید.طرز تهیه تورتیلای جوجه مکزیکی:
جوجه را با سس تاکو در یک ظرف مخلوط می کنیم.آنرا با یک سلفون می پوشانیم و حداقل نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود.
روغن را در یک ماهی تابه حرارت داده و پیاز و آویشن را اضافه می کنیم تا پیاز طلایی شود.
آویشن را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد فلفل قرمز و قارچ و شکر قهوه ایی را می ریزیم.هم میزنیم تا شکر حل شود و به حالت کارا ملایزد برسد.
سپس در ظرف دیگری فیله های مزه دار شده را سرخ می کنیم .نان های تورتیلا را آماده کرده ،ابتدا از ترکیب مواد اولیه و سپس از مرغ سرخ شده در نان می ریزیم.
با لوبیا و خامه ترش سرو می کنیم.نوش جانتان.
