• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورهایی با رعایت موازین اخلاقی

نسیم یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
با سلام دوستان . من یکی از دوستداران طبیعت و محیط زیست هستم چند سال با تورهای مختلف همسفر بوده ام اما هیچ یک استانداردهای لازم برای گردش را ندارند حتی تورهای آژانس ها . از همه مهمتر اینکه چه اصراری هست که در یک تور حتما موزیک های مختلف با صدای بلند پخش شود . من خودم به شخصه میخواهم برای فرار از آلودگی صوتی شهر به طبیعت و آرامش آن پناه ببرم اما متاسفانه در بیشتر تورها از اول حرکت از تهران تا بازگشت با صدای ناهنجار ترانه و موزیک و افراد ی که به قول خودشان هنر نمایی می کنند رو برو هستیم و اگر اعتراض کنید با شما برخود توهین آمیز ممکن است بشود و متاسفانه مسائل اخلاقی رعایت نمی شود . امیدوارم دوستان نظرشان را جهت راهنمایی بگذارند مدتهاست بدنبال یه گروه حرفه ای و اخلاق مدار هستم اگر کسی می شناسد راهنمایی کند سپاس

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اسم این تورها هست "تورهای شاد یک روزه"
خب شما میتونی تورهای غمناک یک روزه رو اسم بنویسی
جوابم هم کاملا جدی بود

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
با سلام دوستان . من یکی از دوستداران طبیعت و محیط زیست هستم چند سال با تورهای مختلف همسفر بوده ام اما هیچ یک استانداردهای لازم برای گردش را ندارند حتی تورهای آژانس ها . از همه مهمتر اینکه چه اصراری هست که در یک تور حتما موزیک های مختلف با صدای بلند پخش شود . من خودم به شخصه میخواهم برای فرار از آلودگی صوتی شهر به طبیعت و آرامش آن پناه ببرم اما متاسفانه در بیشتر تورها از اول حرکت از تهران تا بازگشت با صدای ناهنجار ترانه و موزیک و افراد ی که به قول خودشان هنر نمایی می کنند رو برو هستیم و اگر اعتراض کنید با شما برخود توهین آمیز ممکن است بشود و متاسفانه مسائل اخلاقی رعایت نمی شود . امیدوارم دوستان نظرشان را جهت راهنمایی بگذارند مدتهاست بدنبال یه گروه حرفه ای و اخلاق مدار هستم اگر کسی می شناسد راهنمایی کند سپاس
از تورهای مرقد امام استفاده کنید

نسیم یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
متاسفم که شما شادی رو با لودگی اشتباه می گیرید تو همون کشورهای اروپایی تورها به جای دلقک بازی با آرامش سفر می رن. ایرانی ها فکر می کنند هنوز دهه 50 و 60 هستش و ته کامیون و وانت عمو و دائی دارن میرن سیزده به در .

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
شما خانم هستید یا آقا؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
متاسفم که شما شادی رو با لودگی اشتباه می گیرید تو همون کشورهای اروپایی تورها به جای دلقک بازی با آرامش سفر می رن. ایرانی ها فکر می کنند هنوز دهه 50 و 60 هستش و ته کامیون و وانت عمو و دائی دارن میرن سیزده به در .
خب برید بهشون بگید اسمشون رو بذارن "تور های لودگی یک روزه"
شما نمیخواد خیلی روشن فکر بازی در بیاری دیگه
وقتا جایی نیست خودشون رو تخلیه کنن اتفاقا خوب میکنن تو اتوبوس این کارا رو میکنن!
کانون بازنشستگان هر شهر هم از این تورها میبره(اینو هم کاملا جدی میگم،خواستید واسه کرج رو شمارش رو میدم بپرسید)
میتونید مراجعه کنید به اونا و با اونا برید،اما اونجا هم فمر کنم همین مشکلی که شما ازش ناراحتی هست.

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
تا حدی درست میگن
آخه بعضیا لودگی رو از حد میگذرونن و کلا مسخره هستن
هیچکس از آدمای لوده خوشش نمیاد
ولی اگه انتظار دارید مثه اردوهای مهد کودک همه دست به سینه بشینن اشتباهه

نسیم یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
هر رفتاری جای خودش رو داره تو یکی از همین تورها یه بابایی که داشت میرقصید با هیکلش افتاد رو صندلی که یک بچه نشسته بود و بچه کلی آسیب دید و پدر ومادر بچه سفر کوفتشون شد هر کی موزیک دوست داره با هدفون گوش کنه چه معنی داره مردم سردرد بگیرن واسه تمایل یه عده به قول شما آدم عقده ای که بدبختها هیچ مهمونی و جایی گیر نیاوردن بیان تو اتوبوس با صدای بلند گوش کنن. یا بیان جوک های زشت تو جمعی که خانواده هم هستن تعریف کنن. من نمی دونم تا کسی نظری میده فوری همه جبهه میگیرن شماهایی که مخالفید دلایل منطقی بگید نه اینکه مسخره کنید . del monteشما کدوم بچه مهدکودکی دیدی دست به سینه بشینه بچه های امروز آدم رو قورت میدن !! منظورم اینه که هر رفتاری جای خودش رو داره تا حرف اخلاق به میون میاد بعضی کاربرها متلک میگن به مسائل مذهبی و غیره در صورتی که اخلاق یعنی احترام به شخصیت همه افراد اگر من مسافر میخوام لذت ببربم از سفر باید کلی سر وصدا رو تحمل کنم که برگشتنی به خونه تا یه هفته سردرد داشته باشم ؟؟!! حتی من به بعضی افراد به اصطلاح شاد میگفتم بذار برسیم مقصد اونجا هرچیمیخواهید شادی کنید نه تو فضای کم با احتمال آسیب و ناراحتی دیگران ولی انگار اپیدمی شده یا به قول یکی از دوستان عقده خالی کردن به بهای آزار دیگران

بالا