مزایای PHP
1- open surce ( منبع باز ) بودن و سرعت بالا در طراحی سایت ( اگه php کار بشی میشه با cms هایی مثل وردپرس واقعا در عرض 2 روز یک سایت رو ران کنی )
2- وجود کد های آماده و ابزار ها ( خودت زیاد لازم نیست چیزی بنویسی فقط باید جمع آوری کنی )
3- می تونی از cms های اماده استفاده کنی مثل وردپرس که ده تا ASP کار هم خودشون رو بکشن نمی تونن یکی مثل اون بنویسن
4- گرافیک قابل قبولی ارائه میده
5- به روز رسانی راحت و سریع
معایب PHP
1- نبود یک منبع رسمی برای آموزش ( البته اینقدر دست زیاد شده که به نظرم مشکل خاصی نیستش )
2- چون منبع باز هستش اگه ی باگ پیدا بشه کلی سایت هک میشه ! البته تا الان 2 بار بیشتر این اتفاق تا اونجایی که من یادم میادش نیافته ! ( زیاد بهش فکر نکن
)
3- بین منبع باز ها و کسایی که با منبع باز مخالف هستن همیشه ی جنگی هستش که این میگه کار تو بی ارزش هستش اونم میگه من افتخار می کنم که منبع باز کار میکنم
( اگرم دقت کرده باشی زیر ی سری سایت ها زده با افتخار نیرو گرفته از جوملا یا وردپرس ، منظورشون این که افتخار می کنیم به منبع باز بودن )
4- php یک زبان برنامه نویسی تحت وب هستش در حالی که شما وقتی C# یادبگیری میتونی با ی ترفند هایی تجت وبش کنی و asp کار بشی و خلاصه هم سایت طراحی کنی هم برنامه نویسی کلاینت داشته باشی