• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورو خدا سریع جواب بدید :html با php یـا html بــا asp.net

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
سلام به همگی
من تو یه اموزشگاه کامپیوتری اسم نویسی کردم واسه اموزش طراحی وب
به من گفتن میتونی html ّبـا php یاد بگیری یا html بـا asp
حالا شما میگید کدوم واسه طراحی قالب و سئو خوبه
asp به چه دردی میخوره
فرقشون چیه ؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
دوست عزیز اگه میخوای در ضمینه وب کار کنی که html رو باید به طور پیش فرض بلد باش ( مثل الفبا میمونه ).

هر کودوم مزایا و معایبی دارن . این اطلاعات رو از نت برات کپی پیست کردم :

مزایای PHP

1- open surce ( منبع باز ) بودن و سرعت بالا در طراحی سایت ( اگه php کار بشی میشه با cms هایی مثل وردپرس واقعا در عرض 2 روز یک سایت رو ران کنی )

2- وجود کد های آماده و ابزار ها ( خودت زیاد لازم نیست چیزی بنویسی فقط باید جمع آوری کنی )

3- می تونی از cms های اماده استفاده کنی مثل وردپرس که ده تا ASP کار هم خودشون رو بکشن نمی تونن یکی مثل اون بنویسن

4- گرافیک قابل قبولی ارائه میده

5- به روز رسانی راحت و سریع

معایب PHP

1- نبود یک منبع رسمی برای آموزش ( البته اینقدر دست زیاد شده که به نظرم مشکل خاصی نیستش )

2- چون منبع باز هستش اگه ی باگ پیدا بشه کلی سایت هک میشه ! البته تا الان 2 بار بیشتر این اتفاق تا اونجایی که من یادم میادش نیافته ! ( زیاد بهش فکر نکن
32.gif
)

3- بین منبع باز ها و کسایی که با منبع باز مخالف هستن همیشه ی جنگی هستش که این میگه کار تو بی ارزش هستش اونم میگه من افتخار می کنم که منبع باز کار میکنم

( اگرم دقت کرده باشی زیر ی سری سایت ها زده با افتخار نیرو گرفته از جوملا یا وردپرس ، منظورشون این که افتخار می کنیم به منبع باز بودن )

4- php یک زبان برنامه نویسی تحت وب هستش در حالی که شما وقتی C# یادبگیری میتونی با ی ترفند هایی تجت وبش کنی و asp کار بشی و خلاصه هم سایت طراحی کنی هم برنامه نویسی کلاینت داشته باشی
-----------------------------

مزایای ASP

1- تحت حمایت ماکروسافت هستش و منبعش خلاصه شرکت ماکروسافت هست و کلی امکانات براش ارائه میده

2- شرکت های دولتی ترجیح میدن شما با asp براشون سایت طراحی کنی البته الان دیگه asp هم داره قدیمی میشه و به سمت JQ دارن پیش میرن

3- چون همه ی کد هارو خودت نوشتی این طوری نیستش که اگه ی سایت دیگه که با asp نوشته شده ی باگی توش داشته باشه شما هم همون باگ رو داری

4- اگه C# یادبگیری و ی وب اپلیکیشن بنویسی می تونی پرتال راه اندازی کنی در حالی که با php یک پرتال قوی من ندیدم تا حالا کسی راه اندازی کرده باشه !

معایب ASP

1- برای طراحی یک سایت زمان خیلی بیشتری نیاز هستش

2- هیچ وقت نمی تونی یک cms مثل cms های که با php نوشته شده خودت بنویسی

3- به روز رسانی نداری از اینترنت نداری چون خودت نوشتی همه چی رو و برای بهینه سازی سایت دوباره باید خودت دست به کار بشی

4- گرافیک asp کار ها هم اصلا چنگی به دل نمیزه

-------

نتیجه گیری :اگه میخوای سریع سایت ران کنی و نمی خوای طراحی پرتال کنی برو سراغ php ، اگه این طور نیست وقت بزار c# یاد بگیر که وب اپلیکیشن می تونی باهاش بنویسی

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
سلام
دم جفتتون گرم
فکر کنم با این حرف انتخاب خودمو کردم
فکر کنم php خوب باشه

ali_ip3

Registered User
لایک‌ها
34
اول HTML و PHP

بعد اگه وقتش و علاقش بود ASP , Asp.net ,...

بالا