• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورو خدا يكي به من كنه دارم رواني ميشم

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه كسي ميتونه لطفا كمك كنه من مي خوام php رو با آپاچي روي سيستم خودم بالا بيارم و همه مراحل نوشته شده در سايت فارسي ناك رو انجام دادم اما نمي دونم چرا وقتي http://localhost/phpmyadmin رو مي خوام باز كنم can not bedisply به من نشون ميده و وقتي هم به آدرس http://localhost/myphpadmin/main.php مي رم زير صفحه با خط قرمز يك پيغام خطا مي ده و ميگه كه بايد اينو دروست كني البته اينجوري ميتونم ذيتابيس بسازم ولي وقتي ميسازم و مي خوامhttp://localhost/admin.php و يا http://localhost رو باز كنم با همون پيغام كن ناتبيديسپلي رو ميده ديگه به خدا موندم چي كار كنم لطفا كمك كنيد ممنون مي شم

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
دوست عزيز درست و كامل ايراد رو نگفتي ... يك سوال وقتي اين آدرس http://localhost/index.php رو وارد مي كني بگو چه اتفاقي مي افته ؟ .... اگه شروع ميكنه به دانلود كردن فايل index.php كه خوب Extension ها رو براي آپاچي تعريف نكردي ... اگر هم يه پيغام خطا تو mainfile.php و يه چيزي تو مايه هاي ()die ميده پس بانك اطلاعاتي connect نيست ...
يكم بيشتر توضيح بده ... اگه بتونم كمكت مي كنم

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوب شكر خدا كه كسي ما رو تحويل نگرفت acaroخيلي ممنون كه خواستي كمك كني من اون مشكل رو حل كردم حالا يك مشكل ديگه دارم من phpnuke رو روي هاستم پابليش كردم و databaseهم ساختم يعني 2تا ديتابيس خودش ساخته شده بود يكيش بودfingili?com منم همونو importكردم و بعد هم فايل config رو edit كردم ولي وقتي مي خوام سايت رو باز كنم اين error رو ميگيرم
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /home/virtual/site139/fst/var/www/html/db/db.php on line 88
فكر كنم فايل كانفيگ رو درست edit نكردم ميشه راهنمايي كنيد

ALICIVIL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست من
فكر ميكنم فايل كانفيق رو درست اديت نكردي
يه بار يوزر و پسوورد و نام ديتابيس رو چك بكن
موفق باشي
باي

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ali خودم مي دونم فايل كانفيگ رو درست editنمي كنم خواستم بدونم مي شه راهنمايي كني كه چي كار كنم آخه هر جوري كه بگي فايل رو دست كاري كردم و روي يك حالت هم سايت بالا مي ياد اما فقط block هاي سمت راست رو نشون مي ده و وارد هيچ ماژولي هم نمي تونم بشم نمي دونم بخدا چشه مخم ديگه كار نمي ده پليظ كمك كنيد www.fingili.com

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از fingili :
سلام ali خودم مي دونم فايل كانفيگ رو درست editنمي كنم خواستم بدونم مي شه راهنمايي كني كه چي كار كنم آخه هر جوري كه بگي فايل رو دست كاري كردم و روي يك حالت هم سايت بالا مي ياد اما فقط block هاي سمت راست رو نشون مي ده و وارد هيچ ماژولي هم نمي تونم بشم نمي دونم بخدا چشه مخم ديگه كار نمي ده پليظ كمك كنيد www.fingili.com

سلام
شرمنده كه يكم طول كشيد جواب بدم ...
اول از همه اينكه سايتت رو نميتونم ببينم .. مثل اينكه همه سطح دسترسي ها رو روي 700 ست كردي
دوم اينكه ... اگر سايتت رو مياره ولي بلوك ها رو نمياره و توي بلوك ها مينويسه ( در حال حاضر اين قسمت با مشكل مواجه شده ) اشكالش از Config و يا از نحوه ست كردن ديتا بيست نيست .... اگر از سرور پرشين تولز استفاده مي كني و باز هم اگر فايل فشرده شده فارسي نوك رو تو سرورت آپلود كردي و با استفاده از خود File Manager كنترل پنل سايتت فايل هاي فارسي نوك را Extract كردي ... بايد با يك برنامه اف تي پي بري و سطح دسترسي تك تك فايل ها و پوشه ها رو دستي خودت عوض كني ...
براي فولدرها ( پوشه ها ) رو 711 ست كن
براي فايل ها رو 744 ست كن
اينكارها رو حتما انجام بده .. مطمئن هستم درست ميشه ولي دقت كن كه تك تك فولدر ها و فايل ها رو ست كني وگر نه يك جاي كار در آينده دچار مشكل مي شود... در ضمن بعد از اينكه سايتت راه افتاد بحث مربوط به " حفره هاي نوك " و " حفاظت فارسي نوك(يا PHP-Nuke) بصورت كامل " رو بخون ... sitekey$ رو تو config.php هم حتما تغيير بده...
اگه مشكلي داشتي مطرح كن .. تا شايد بتونيم كمك كنيم

پيروز باشيد...

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
يك چيز ديگه .. اگر اينكارها را كردي ولي جواب نگرفتي ... مطمئن شو كه User و اسم ديتا بيس رو تو config درست وارد كردي ... در ضمن يادت باشه User را كه ساختي از توي My SQL Database حتما به ديتا بيس نوك اضافه كني ... براي اطمينان از اسم كاربر و نام كاربر ... ميتوني از همون صفحه My SQL Database اون رو چك كني ... اگر از پرشين تولز استفاده مي كني اسم كاربر و اسم ديتا بيست اولش اينه ----> fingili_username , fingili_DataBaseName

ALICIVIL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .
والله اين چند روزه همش درگير مسائل امنيتي سايت بوديم

زنده باد هكرزهاي آشيانه ( بچه ها خدايي بدون تعصب يا عناد قضاوت كنيد) من كه فكر ميكنم كار خوبي كردن

:blink: مديران سايتها بايد دقتشون بيشتر باشه / :blush: /
-----------------------------------------------------------------
خوب دوستمون راهنمايي كردند اميدوارم سايتت رو بالا بياري اگه مشكلي بود بازم بگو
اما از من ميشنوي نسخه قديمي رو ولش كن و برو نسخه 7.1 رو بذار بالا
حد اقلش امنيتش بالا هست ميتوني از سايت Iranscripts.com دانلود بكني
موفق باشي...

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام علي جان

راستش با اين موضوعي كه گفتي تا يك حدودي موافقم ولي خوب ببين اگه هدفشون آزار نبود ... نبايد مطالب سايت رو پاك ميكردن و دوم اينكه حالا چرا باج مي خواستن ؟ سوم اينكه آخه قبلش يه اخطاري يه چيزي !!! ولي خوب از اين بابت كه باعث شدن به تكاپوي بالابردن امنيت سايت بيوفتيم دستشون درد نكنه ...

موفق باشي

----------------------------------------
ناكرده گنه در جهان كيست بگو
آنـكه گنه كـرد چون زيسـت بگو

من بـد كنم و تو بـد مكافـات دهــي
پس فرق ميان من و تو چيست بگو

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
acaro جان اولا خيلي ممنون كه خواستي كمك كني بدشم آره شما راست مي گي سايت الان بالا نمي ياد خودم فايل ها رو پاك كردم گفتم شايد مشكل از اينه كه فايل ها درست آپلود نشده باشن در مورد ديتابيس اولا من host از گردون گرفتم و فكر مي كنم با پرشن تولز تفاوتي نداشته باشه اما موضوع اينه كه من وقتي مي خوام وارد sql adminstrator بشم يوزر fingiliرو با pass وارد مي كنم و اونجا از قبل براي من 2تا ديتابيس ساخته شده يكي به اسم fingili?com و يكي ديگه به اسم fingili_com و به من اجازه نمي ده كه ديگه ديتا بيس بسازم و شما گفيد كه يك ديتا بيس بسازم به اسم نوك اما وقتي مي خوام بسازم error مي ده در مورد فايل config هم من به اين شكل edit كردم
"dbhost = "localhost$
"dbuname = "fingili$
"dbpass = "pass host ro inja vared mikonam va hamon passi ke bahash varede phpmyadmin misham
"dbname = "fingili_com
$prefix = "nuke"
ببخشيد كه اين همه سوال مي كنم ولي هر راهي رو كه به مغزم مي رسد امتحان كردم ولي كار نداد ممنون در هر صورت

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از fingili :
acaro جان اولا خيلي ممنون كه خواستي كمك كني بدشم آره شما راست مي گي سايت الان بالا نمي ياد خودم فايل ها رو پاك كردم گفتم شايد مشكل از اينه كه فايل ها درست آپلود نشده باشن در مورد ديتابيس اولا من host از گردون گرفتم و فكر مي كنم با پرشن تولز تفاوتي نداشته باشه اما موضوع اينه كه من وقتي مي خوام وارد sql adminstrator بشم يوزر fingiliرو با pass وارد مي كنم و اونجا از قبل براي من 2تا ديتابيس ساخته شده يكي به اسم fingili?com و يكي ديگه به اسم fingili_com و به من اجازه نمي ده كه ديگه ديتا بيس بسازم و شما گفيد كه يك ديتا بيس بسازم به اسم نوك اما وقتي مي خوام بسازم error مي ده در مورد فايل config هم من به اين شكل edit كردم
"dbhost = "localhost$
"dbuname = "fingili$
"dbpass = "pass host ro inja vared mikonam va hamon passi ke bahash varede phpmyadmin misham
"dbname = "fingili_com
$prefix = "nuke"
ببخشيد كه اين همه سوال مي كنم ولي هر راهي رو كه به مغزم مي رسد امتحان كردم ولي كار نداد ممنون در هر صورت

سلام مجدد

دوست عزيز ... فكر كنم مشكلت تا حدودي حل بشه ...
خوب من حدس ميزنم كه شما بيشتر از 2 تا ديتابيس رو هاستت نمي توني تعريف كني با توجه به پلاني كه اجاره كردي ... حتما از تو كنترل پنل سايت هم قبلا همه چيز رو يكبار تست كردي مثلا يك بار نوك انگليسي رو نصب كردي يه بار فروم يه بار ديگه PHP Chat و يا MT ...
خوب اگه اينكار رو كردي بايد بگم .. خوب معلومه كه نميشه نوك فارسي رو به ديتا بيس وصل كني ... ببين اول از همه خيلي خونسرد هرچي ديتا بيس تو SQL است رو پاك كن ... تمام كاربرهايي هم كه اونجا تعريف شده يا تعريف كردي رو هم پاك كن ... تا ديگه خالي بشه ... بعد با آرامش خاطر و با صبر و حوصله ... اول برو تو PHP MY ADMIN بعد يه ديتا بيس با اسمي كه مي خواهي بساز .. بعد از ساخته شدنش ... در قسمت بالاي صفحه كه مثل منو است رو SQL كليك كن ... تو صفحه جديد بايد فايل farsinuke.sql را Import كني ... تو همون صفحه رو Browse بزن ... فايل رو از رو هاردت جايي كه فايل فارسي نوك را از حالت فشرده درآوردي انتخاب كن و GO رو بعدش بزن ... صبر كن تا تك تك Table ها ايجاد بشن ... بعدش ديگه با PHP MY ADMIN كاري نداري تو MY SQL برو اول يه كاربر تعريف كن بعدش تو ديتا بيست اضافه اش كن ... بقيه اش رو هم خودت ميدوني .... بايد Config رو ست كني و غيره ...
اميدوارم كه مشكلت حل بشه

فعلا خدانگهدار

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
acaro جان والا در مورد ديتابيس من به ادمين هاست ميل زدم ميدوني چي جواب دادن؟ به من ميگن كه من فقط مي تونم با يك ديتابيسي كه از قبل ساخته شده كار كنم ولي جالب اينه كه من 2تا ديتابيس دارم نمي دونم چرا ادمين سايت خودش از اين موضوع خبر نداره .
acaro من نمي تونم ديتا بيس ساخته شده رو پاك كنم يعني اصلا تو phpmy admin اصلا اين گزينه وجود نداره ولي من تمام table ها رو پاك كردم كه از اول شروع كنم و اون قسمت import كردن فايل farsinuke رو هم بلدم اما Cpanle هاست من فقط يك قسمت داره به اسم MySQL Administration Tool و وقتي وارده اون مي شم با يوزر fingili مستقيم وارده phpmyadmin مي شم و جايي رو من نديدم كه بشه تو اون كاربر تعريف كنم و يك موضوع اينكه من وقتي import رو انجام ميدم و وارده Process list
مي شم اين جدول رو مي بينم

ID كاربر ميزبان پايگاه داده Command Time Status پرس و جوي SQL
13203 fingili
localhost
خير Query

ميبينيد زير پايگاهداده براي كاربر فينگيلي نوشته خير يعني هيچ پايگاه دادهاي براي اين كاربر وجود نداره آخه اين دليلش چيه؟؟؟؟؟؟:(((((

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نمي دونم چي شد من فايل ها رو دوباره آپلود كردم و همه چي درست شد البته هنوز يك مشكلي هست و اون اينه كه توي بلوك ها مي نويسه در حال حاضر اين قسمت با مشكلي مواجه هست به نظر سما مشكل باز از درست پابليش نكردنه فايل هاست اگه آره چطوري مي تونم بفهمم كجارو اشتباه كردم ممنون

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

همين الان سايتت رو چك كردم .. مثل اينكه مشكلت حل شده ...

در ضمن تو سايتت عضو ميشم تا همه جاش رو برات چك كنم ... اگر ايرادي داشت بهت خبر ميدم ....اگر باز هم مشكلي داشتي بپرس ... تا اونجايي كه معلوماتم اجازه بده كمكت مي كنم

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام فينگلي

با يه مشكل كوچولو تو سايتت بر خوردم ... خواستم بهت بگم
تو قسمت نظر سنجي ها ----- http://fingili.com/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=1

تصاوير مربوط به ميله نظر سنجي ها برعكس است .. براي اصلاحش اينكار را بكن
با يه برنامه اف تي پي برو تو اين پوشه ----- /Sand_Journey/images/
البته يادت باشه اگر قالب اصلي سايت رو عوض كني دوباره همين تغييرات رو روي تصاوير قالب جديد بايد دوباره انجام بدي
بعد فايل rightbar.gif رو اسمش رو به leftbar.gif تغيير بده
فايل leftbar.gif رو هم به rightbar.gif تغيير بده

البته اشكال از تو نيست .. چون صفحه فارسي شده .. هر چي كه بايد سمت چپ قرار مي گرفته رفته راست ...
از اونجايي هم كه موقعي كه اسم فايل رو تغيير ميدي .. يه فايل ديگه به همون اسم هست بهت پيشنهاد مي كنم مثلا اول فايل rightbar.gif رو به rightbar1.gif تغيير بدي بعد كارهايي كه گفتم رو انجام بدي ...

fingili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Acaro :
سلام فينگلي

با يه مشكل كوچولو تو سايتت بر خوردم ... خواستم بهت بگم
تو قسمت نظر سنجي ها ----- http://fingili.com/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=1

تصاوير مربوط به ميله نظر سنجي ها برعكس است .. براي اصلاحش اينكار را بكن
با يه برنامه اف تي پي برو تو اين پوشه ----- /Sand_Journey/images/
البته يادت باشه اگر قالب اصلي سايت رو عوض كني دوباره همين تغييرات رو روي تصاوير قالب جديد بايد دوباره انجام بدي
بعد فايل rightbar.gif رو اسمش رو به leftbar.gif تغيير بده
فايل leftbar.gif رو هم به rightbar.gif تغيير بده

البته اشكال از تو نيست .. چون صفحه فارسي شده .. هر چي كه بايد سمت چپ قرار مي گرفته رفته راست ...
از اونجايي هم كه موقعي كه اسم فايل رو تغيير ميدي .. يه فايل ديگه به همون اسم هست بهت پيشنهاد مي كنم مثلا اول فايل rightbar.gif رو به rightbar1.gif تغيير بدي بعد كارهايي كه گفتم رو انجام بدي ...
acora خيلي ممنون واقعا ممنون كه كمكم كردي در مورد ميله نظر سنجي ها قالب رو عوض كردم فكر كنم مشكل حل شده باشه بازم ممنون

بالا