• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورو خدا کمک کنید visual studio error میده

paran0id

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من نمدونم چرا وقتی ویژوال استادیو رونصب می کنم فایلهای پوشه زیر هیچی توش نیست واسه همینم اررور میده یکی زحمت بکشه این فایلها رو که حجمش حدود 15 کیلو بایت هستش رو واسه من ایمیل کنه ممنون میشم
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vb7\VBWizards\WebApplication 2تا پوشه بیشتر نیست
ایمیل منم هست[email protected]

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از paran0id :
با عرض سلام
من نمدونم چرا وقتی ویژوال استادیو رونصب می کنم فایلهای پوشه زیر هیچی توش نیست واسه همینم اررور میده یکی زحمت بکشه این فایلها رو که حجمش حدود 15 کیلو بایت هستش رو واسه من ایمیل کنه ممنون میشم
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vb7\VBWizards\WebApplication 2تا پوشه بیشتر نیست
ایمیل منم هست[email protected]

این پوشه ای که آدرس دادی فولدری اه که فایل های پروژه وبسایتی رو که ایجاد کردی توش ذخیره میکنه ! و دقیقا وقتی ایجاد میشه که پروژه WebApplication 2 رو ایجاد میکنی ! در ضمن ایراد به نظر نمیرسه که از اونجا باشه . شرح ایرادت رو بگو تا راهنماییت کنیم ;)

paran0id

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من وقتی یه پروژه جدید میخوام ایجاد کنم البته از خانواده ویژوال بیسیک مثل ویندوز اپلیکیشن یا ای اس پی یه ارور میده و میگه که نمی تونه فایل default.vbs ya Desfault.js رو پیدا کنه و آدرس همون پوشه رو میده البته اون فایلها وجود دارن فقط محتواش 1000 تا space هستش

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از paran0id :
با عرض سلام
من وقتی یه پروژه جدید میخوام ایجاد کنم البته از خانواده ویژوال بیسیک مثل ویندوز اپلیکیشن یا ای اس پی یه ارور میده و میگه که نمی تونه فایل default.vbs ya Desfault.js رو پیدا کنه و آدرس همون پوشه رو میده البته اون فایلها وجود دارن فقط محتواش 1000 تا space هستش

احتمالا ویژال استدیوت خراب نصب شده ، موقع نصب فایل ها از روی cd به مشکلی بر نخوردی ؟؟؟ همین کار رو با #C بکن ببین بازم مشکل بر میخوری یا نه . ولی در هر صورت به نظر من در هر صورت بهتره که یه بار دیگه ویژآل استدیو رو نصب کنی یا همون رو ریپیر کنی و اگه cd هات مشکل داره cd های سالم این کار رو بکنی !

بالا