• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توزیع بیت کوین رایگان ساعتی + قرعه کشی بیت کوینی

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام خدمت تمامی دوستان
در درجه اول تشکر می کنم بابت همه عزیزانی که پست های بنده رو مورد توجه و نقد قرار میدن

امروز می خوام یک سایت جالب ایرانی رو بهتون معرفی کنم که بخاطر اینکه فعالیت خرید و فروش بیت کوینی و استخراج رو داره، لذا بخاطر این امر هرگز سلب اعتماد عمومی نمی کنه و به شما هر ساعت مقداری بیت کوین رایگان میده.
روال سایت به این شکل هست که شما با یک ثبت نام ساه در بخش بیت کوین رایگان می روید و روی علامت مربوطه کلیک می کنید که با هر بار کلیک بطور متوسط حدود 100 ساتوشی در حساب کاربری شما شارژ میشه و سپس کانتر عددی شمارش معکوس را برای ساعت دیگر به حرکت در می آورد و شما می تونید برید به کارتون برسید تا ساعت دیگر که دوباره برای دریافت بیت کوین رایگان مراجعه کنید.

همچنین در هنگام دریافت بیت کوین رایگان ممکن است که چند بلیط رایگان برای افزایش شانس در قرعه کشی هفتگی به شما داده می شود. جوایز قرعه کشی هفتگی بین 10 نفر توزیع می شود که نفر اول معمولا چنده ده هزار ساتوشی برنده می شود و مابقی رقم های کمتر که نفر دهم معمولا حدود 1000 ساتوشی برنده می شود.
شما می توانید برای افزایش شانس در قرعه کشی هفتگی با دادن هر 10 ساتوشی از حساب کاربری خود 1 شانس بیشتر برای خود ایجاد کنید. همچنین می توانید با خرید بیت کوین و قراردادن هر 10 ساتوشی آن شانس خود را بیشتر کنید.
از جمله مزایای دیگر این سایت این هست که می توانید موجود بیت کوینی خود را به حساب کاربری دیگر افراد نیز واریز نمایید.

از جمله خدمات جالب دیگری که این سایت به شما می دهد اجازه دادن به شما برای عملیات استخراج بیت کوین در فضای ابری است که برای این امر شما می بایست hash rate خریداری کنید که با افزایش آن می توانید به سود خوبی برسید که محاسبه مقدار سود و واریز روزانه آن در سایت توضیح داده شده است.
ضمنا می توانید مقدار بیت کوین خود را از سایت درخواست داده تا به حساب بیت کوین شما واریز نمایند و از این حیث هیچ کارمزدی پرداخت نخواهید کرد.

اگر نگران پرداخت کردن این سایت هستید یا می خواهید که قبل از رسیدن به حداقل برداشت ، ساتوشی های خود را دریافت کنید یا معادل ریالی آن را دریافت کنید، بنده خودم شخصا خریدارم.
فقط کافیست مقدار ساتوشی خود را از طریق منوی بیت کوین رایگان - انتقال بیت کوین و با زدن کد کاربری 4222 انتقال دهید و سپس به بنده مشخصات انتقال و کد کاربری انتقال دهنده و شماره بیت کوین خود یا شماره کارت خودتون رو برام بفرستید تا برایتان عملیات انتقال وجه را انجام دهم و روی نظر شما اطلاعات واریز را فوروارد می کنم.

توجه: کسانیکه از طریق لینک بنده اقدام به ثبت نام کنند موقع فروش ساتوشی های خود به بنده 10% نسبت به بقیه بیشتر می خرم ازتون:

برای ثبت نام بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

http://www.bitcoindooni.com

Last edited:

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
اگر نگران پرداخت کردن این سایت هستید یا می خواهید که قبل از رسیدن به حداقل برداشت ، ساتوشی های خود را دریافت کنید یا معادل ریالی آن را دریافت کنید، بنده خودم شخصا خریدارم.
فقط کافیست مقدار ساتوشی خود را از طریق منوی بیت کوین رایگان - انتقال بیت کوین و با زدن کد کاربری 4222 انتقال دهید و سپس به بنده مشخصات انتقال و کد کاربری انتقال دهنده و شماره بیت کوین خود یا شماره کارت خودتون رو برام بفرستید تا برایتان عملیات انتقال وجه را انجام دهم و روی نظر شما اطلاعات واریز را فوروارد می کنم.

توجه: کسانیکه از طریق لینک بنده اقدام به ثبت نام کنند موقع فروش ساتوشی های خود به بنده 10% نسبت به بقیه بیشتر می خرم ازتون:
https://www.bitcoindooni.com/register?r=4222

بالا