• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توسعه بسیار ارزان وب سایت شما

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
وب سایتی دارید ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت هر ماه در وب سایت شما قرعه کشی برگزار شود ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت هر ماه در وب سایت شما مسابقه برگزار شود ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت پشتیبانی آنلاین برای شما درست شود ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت سایت شما نظم دهی شود ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت ده ها بخش مطابق با موضوع سایت شما ، به سایت شما اضافه شود ؟
- آیا دوست دارید وب سایتتان تا سطح بسیار چشمگیری توسعه و پیشرفت پیدا کند ؟

* آیا می دانید توسعه وب سایت و افزایش خدمات یکی از راه های افزایش بازدید موثر است ؟

وبلاگی دارید ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت وبلاگتان را به یک وب سایت با تمام امکانات تبدیل کنید ؟
- آیا دوست دارید با کمترین قیمت و تبدیل وبلاگتان به سایت ، تمام خدمات پکیج وب سایت را دارا باشید ؟

* آیا می دانید وب سایت ها 20 الی 80 درصد سئو ، محبوبیت و خدمات قوی تری دارند ؟

اگر شما دارای یک وب سایت و یا یک وبلاگ هستید ، قطعا به این موضوع فکر کرده اید که می توانید بخش های مختلفی را به آن اضافه کنید و آن را توسعه دهید. اما این ها همه خرج داره ؟ خرج نصب ، راه اندازی ، طراحی ، مدیریت و ... . اما باز هم نمی شه از تاثیر اونها روی بازدید و روی بازدیدکنندگان به راحتی گذشت. پس چه راهی وجود داره ؟

ما تمام این خدمات را با کمترین قیمت به شما ارائه می کنیم. شما می توانید تمامی خدمات پکیج را انتخاب کنید و یا می توانید فقط یکی از اون ها رو انتخاب کنید. به هر حال ما به وب سایت شما می آییم ، در کمترین زمان و با کمترین قیمت ممکن آن را تا بیشترین حد ممکن توسعه می دهیم ، و همانجا برای پشتیبانی و کمک به شما می مانیم.

شاید فکر کنید که هر کدام از این خدمات با قیمت 5 هزار تومان دونه ای عرضه می شوند ، اما نه ! شما می توانید با قیمتی حتی کمتر از این با توجه به سطح وب سایت خود خدمات را از آن خود کنید !

شک دارید ؟ همین حالا آدرس وب سایت خود را برای ما بفرستید و همینطور در پیام خصوصی بنویسید که چه مبلغی برای چه خدماتی مد نظر شماست. مطمئن باشید وب سایت شما کنترل شده و ما هم به احتمال بسیار بالا مبلغ پیشنهادی شما را قبول خواهیم کرد و در غیر اینصورت ، مبلغ منصفانه و صد در صد کم خود را جایگزین آن می کنیم و پیشنهادی برای شما می فرستیم.

این گروه با سابقه 4 سال فعالیت در وب ، هم اکنون در خدمت شماست.

** به افرادی که از امروز تا 16 فروردین ماه همکاری خود را شروع کنند ، یک پکیج به صورت رایگان + 5 % تخفیف اهدا خواهد شد **

شماره تماس : 09128031168 یا 09367316024

با تشکر
منتظر پاسخگویی و همکاری با شما هستیم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
++++++++
سایت هم ساخته می شه با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، جوملا ، زوپس و یا هر سیستم مدیریت محتوایی که مایل باشید
در صورتی که سایت ساخت خودمون باشه ، 1 ماه پکیج توسعه را رایگان می گیرید.
*** با کمترین هزینه ممکن ( هزینه ای اعجاب انگیز ) ***
+ دامنه و هاست رایگان
++++++++

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
قیمت ساخت سایت ودرپرس در همین انجمن دو تا جا زده شده : یکی 90 تومان ، یکی 100 تومان ...
طراحی می کنم ( وردپرس ، جوملا ، زوپس ، ویبولتین یا هر چی که بخواید ) 50 تومان دقیقا مثل دو فرد قبلی + پکیج یک ماهه توسعه سایت

کسی نیست ؟

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام

انجام طراحی سایت فروشگاه فایل ،قالب وردپرس ،جوملا ،فارسی سازی قالب
1-طراحی سایت فروش فایل 80 هزار تومان با قالب پیشفرض
2-طراحی سایت فروشگاهی هم فایل و هم سایر کالاها فیزیکی با قالب پیشفرض 200 هزار تومان
3-طراحی سایت فروشگاه فایل با قالب اختصاصی و شیک 200 هزار تومان
4-طراحی سایت شخصی با قالب اختصاصی (آن چیزی که شما در فکر دارید )150 هزار تومان
5-طراحی سایت دانلود (مثل دانلود نرم افزار و دانلود فیلم و آهنک با)200 هزار تومان
6-طراحی وبسایت شرکتی با قالب اختصاصی فقط 250 هزار تومان
7-طراحی وبسایت تفریحی با قالب زیبا و اختصاصی 200 هزار تومان
8-فارسی سازی قالب وردپرس با هزینه پایه 100 هزار تومان
9-نصب اسکریپت ها و مدیریت محتواها و انجمن ساز ها با قیمت توافقی

10-اسکریپت نویسی با php به صورت اختصاصی با قیمت توافقی

11- طراحی psdبرای وبسایت شما تبدیل به استاندار های وب html ,cssو پیاده سازی روی وبسایت شما

12- طراحی فروشگاه کارت شارژ (همراه اول .و ایرانسل و.....)فقط 120 هزار تومان
آیدی یاهو [email protected]
نمونه کارها در وبسایت (www.2project.ir)

صرفاً جهت اطلاع رسانی

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
بله ! این است قیمت های دیگر که Designer Web عزیز لطف کردن و قرار دادن.

همه موارد به جز مورد 10 با هزینه ای کمتر از ربع این دوست عزیز انجام می شه.

پ. ن : از Designer Web عزیز خیلی ممنونم که اطلاع رسانی کردن و کلا به من لطف دارند <3

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
تشکر از شما موفق باشین سوالی و.... داشتین در خدمت شما هستم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
با سلام ؛

پ.خ شد خدمتتون.

navid445

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من یه گفتگو شروع کردم لطفا ج بدید

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
داداش اگه من سایتی مانند دیجی کالا برای فروش گوشی سفارش بدم به من چند درمیاد....
با احتساب تمام هزینه ها...........

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
من طراح نیستم. من وبمستر هستم و می توانم برای شما هر سایتی رو که بخواید با سیستم های مدیریت محتوای مختلف پیاده سازی کنم. سایت دیجی کالا یک اسکریپت اختصاصی هست و برای داشتن سایتی مثل اون باید هزینه ای حداقل برابر 1 میلیون تومان برای طراحی بدید. تازه در ارزونترین حالت و فکر کنم براتون 3 الی 4 میلیون تومان در بیاد.

بهتره تا انتظارات خود را پایین بیارید ، یا بودجه رو بالا. اگه طراحی می خواید که دوستان خوبی اینجا هستن که انجام می دن و از دانش من خارجه. اما اگه پیاده سازی سایت با سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس خواستید ؛ در خدمتم.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دیجی کالا قطعا همین هزینه و شاید بیشتر رو خرج کرده. دوستان اینجا فکر کنم با 2 میلیون هم انجام بدن. بعضی هام که حرفه ای نیستن و نمی شه اعتماد کرد ( مگه با ارئه نمونه کار ) 1 میلیون تومان می گیرن.

همینه عزیز ! اسکریپ اختصاصی گرونه ! شما می دی برات افزونه وردپرس طراحی کنن 700 هزار تومان می گیرن. بعد می خوای برای اسکریپت کم بگیرن ازت ؟ حداقل قیمت یک اسکریپت اختصاصی کامل 1 میلیون تومانه.

متاسفانه همینه ...

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان، عزيز جسارتا چى فكر كردى كه ٣-٤ ميليون براى دى جى كالا به نظرت زياد مياد؟
من هم برنامه نويسى ميكنم هم طراحى، اينو عرض ميكنم كه براى اين سايت ده ها ميليون خرج شده و همچنان براى مديريتش خرج ميشه. براى مديريت اون سايت يه تيم كامل نيازه براى بخش هاى ويديويى، گرافيكى، كنترل و مديريت موجودى محصولات در انبار، مدريت سفارشات، پشتيبانى، و كلى بخش هاى ديگه. در ضمن يه تيم مجزا برنامه نويسى نياز هست براى كنترل و رفع عيوب و باگ ها و البته حفظ امنيت سايت هم هزينه داره
شما يه سايت ساده با قالب آماده خريدارى كنيد ببينيت ميتونيد از پس مديريت اون بر بيايد يا خير.
اگه يه سايت تجارى ناموفق ميخوايد كه چند وقتى سر خودتون رو باهاش گرم كنيد و آخرش هم ببنديدش بله ٣-٤ ميليون بديد و منتظر بمونيد تا به اندازه ديجى كالا ازش كسب درآمد كنيد اما بعد متوجه ميشيد كه فروشگاه اينترنتى به اندازه فروشگاه فيزيكى جدى هست و بايد خرجش كنيد.
ضمنا راه اندازى تجارتى مثل ديجى كالا فقط راه اندازى يه سايت نيست و اون يه تجارت واقعى با ابعاد وسيع هست كه شامل بخش هاى زيادى هست و البته مستلزم يك نقشه كامل تجارى.

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
داداش واسه خودم گفتم که زیاده...........

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
شما عزيز منى،
من از اين جهت عرض كردم چون تو سايت هاى مختلف در مورد ديجى كالا و كلا راه اندازى فروشگاه اظهار نظرهاى مختلفى ميبينم و خيلى ساده و دست كم ميگيرنش.
ضمنا قيمت هايى اين دوستمون خيلى خيلى مناسبه.
موفق باشيد.

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سلام. آیدی یاهو پ.خ کنید.

در ضمن نظرتون در مورد همکاری راه اندازی یک وب سایت محتوا محور چیه؟
من کلا خودم اصلا حال و حوصله تولید محتوا ندارم، اگه میتونید خبر بدید

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
در مورد این که اسکریپت اختصاصی 1 میلیون تومنه مطمئینید!؟
بنده با 200 تا 1900 تومن طراحی میکنم
اون اسکریپتی که شما میگید یه چیزی در حد وردپرس و اون امکانات است برای این سایت ها (مثل دیجی کالا) سئو مهمه و بیشتر هزینه صرف سئو میشه و اعتماد سازی بنده دوستی داشتم اسکریپت طراحی میکرد 500 هزار تومان اونم در حد سایت های خبری!!

بالا