• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توصیه ها و نکات مهم برای دوستان قبل از سرمایه گذاری و قبول پیشنهادات در اینترنت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
با سلام
طی چند روز اخیر مشاهده شده دوستانی که درخواست های درآمد از اینترنت داشتند رو به افزونی داشته ، دلیل این مورد هم نا به سامانی بازار غیر مجازی هست
متاسفانه مواردی سواستفاده مشاهده شده که باید دوستان ، حداقل نکات زیر رو رعایت کنند تا تجارت خود رو جدا از بخش سود ، حداقل سالم و بدون دغدغه شروع کنند

1- وقتی شما نیاز به مشاوره پیدا می کنید ، بسیار پیغام های پیشنهاد و ... مشاهده می کنید بسیار پیشنهاد به شما ارجاع داده می شود ، اولین موردی که باید توجه کنید ! اگر شخص مقابل شما واقعا قدرتمند هست و بسیار در حال حاضر دارای درآمد هست ، چرا باید طرح با درآمد خوب رو به شما قیمت چندین میلیون تومان بفروشه ؟ پس قبل از تحلیل و برسی هر طرحی این راجع به این مورد فکر کنید ، طرحی که درآمد خوبی داشته باشه چه نیاز به شما دارد ؟

2- به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان به تعریف بقیه به هیچ عنوان توجه نکنید ، شما در یک بیزینس باید عقل و منطق رو پیش فرض قرار دهید تا بتوانید کار کنید ، تعریف بقیه باعث جو و بزرگنمایی خواهد شد ، در نظر بگیرید شاید فرد دیگر در حد 100 هزار تومان با اون شخص کار کرده و موفق بوده ولی به دلیل خصلت ما ایرانی ها اندازه دهها میلیون تعریف شخص مقابل رو می کنند ! بسیاری از تعریف ها نیز از روی رفاقت هست پس به هیچ عنوان توجه نکنید

3- به پیغام های خصوصی افراد دیگر مبنی بر اینکه شخص X مورد تاییید هست و ... توجه نکنید ، مورد بسیار بدی که جدیدا باب شده ، تا شخصی درخواستی می دهد ، انواع پیغام های شخصی مبنی بر اینکه من با فرد X کار کردم و مورد تایید هست می یاد که شما بدون توجه پاک کنید ، به طور مثال کاربری به شما پی ام می ده ، می گه من با اسمیت کار کردم و از کارم راضی هستم و ثروتمند هم شدم ، خوب شما که با اسمیت کار کردی و ثروتمند شدی ، چرا دیگر ادامه ندادی و طرح های دیگرش استفاده نمی کنی ؟

4 - اگر کاربری سردوشی مدیریت یا کاربری فعالی رو یدک می کشه ، یقین بر درست کاری یا موفقیت بی بدیل طرح های وی نیست ( امیدوارم دوستان ناراحت نشده باشند )

4- لطفا از مواردی همانند اینکه این طرح مخفی و ... هست به شدت دوری کنید ، حتما با افراد سالم و موثق مشورت کنید ، اگر فردی با همچین مواردی سراغ ندارید و تجربه ندارید ، بهتر هست کار رو شروع نکنید

5- قبل از شروع هر همکاری از راهکارهای قانونی و موارد قانونی و رسمی آگاهی پیدا کنید و تا زمانی که اطلاعات فوق کامل نگردیده به هیچ عنوان تجارتی ( معامله ایی ) رو شروع نکنید

تکمیل خواهد شد

لطفا اینجا رفاقت بازی نکنید و نکته های کاری رو بگید

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
یک شرکت ثبت شده با نام تجاری ، دلیل بر قابل اعتماد بودن آن نیست ! :دی چرا که ثبت یک شرکت اصلا کار سختی نیست. :goatee:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
- اگر از فرد و طرحی اطمینان حاصل کردید سعی کنید موضوع طرح هم در حیطه توانایی های شما باشه . تا در زمان موردنیاز بتونید هزینه های مخفی و یا ایرادات طرح رو شناسایی کنید .
- طرح های فعالیت در محیط وب ارزش زمانی دارند . طرح هایی ممکنه خیلی ناب باشند ولی با پیاده سازی طولانی مدت ارزش و بازدهی خودشون رو از دست بدن . ( نمونه اش سرویس های پرداخت پستی / همکاری در فروش / خرید گروهی / ... ) طرح هایی رو انتخاب و پیاده کنید که در زمان کوتاه تر بدون کاهش کیفیت به نتیجه میرسند .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یک شرکت ثبت شده با نام تجاری ، دلیل بر قابل اعتماد بودن آن نیست ! :دی چرا که ثبت یک شرکت اصلا کار سختی نیست. :goatee:

پس یه نکته به موارد بالا با مضمون فوق اضافه می شود

به نام ها و شهرت ها به هیچ عنوان دقت نکنید و حتما از سوابق شرکت و .... اطمینان حاصل کنید و اگر شخصی ادعای شرکت کرد ، از وی آدرس و ... شرکت رو بخواهید

نکته مهمتر : با نماینده شرکت قرار داد ببندید نه با شخص !

- اگر از فرد و طرحی اطمینان حاصل کردید سعی کنید موضوع طرح هم در حیطه توانایی های شما باشه . تا در زمان موردنیاز بتونید هزینه های مخفی و یا ایرادات طرح رو شناسایی کنید .
- طرح های فعالیت در محیط وب ارزش زمانی دارند . طرح هایی ممکنه خیلی ناب باشند ولی با پیاده سازی طولانی مدت ارزش و بازدهی خودشون رو از دست بدن . ( نمونه اش سرویس های پرداخت پستی / همکاری در فروش / خرید گروهی / ... ) طرح هایی رو انتخاب و پیاده کنید که در زمان کوتاه تر بدون کاهش کیفیت به نتیجه میرسند .

یه نکته مهم دیگر ، زمان بندی با برنامه و با ارزیابی تمام جوانب کار هست
موردی هم که تو نوشته شما هست ، زمان بندی درست برای موفقیت طرح هست ، به طور مثال به شما طرحی بسیار خوب و بدیع به شما نفروشند که تاریخ انقضای اون به اتمام رسیده باشد

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
تو تاپیک قبلی کلی داستان گفتم مجبورم اینجا باز بگم

لازمه اعتبار یک شرکت

اول داشتن یک دفتر مشخص

سپس

عضویت در سازمان **** صنفی رایانه ای و رتبه اون در اون سازمان

عضویت در شورایعالی انفورماتیک و دوباره رتبه در اون

اگر در زمینه گرافیک فعالیت میکنند ----> دریافت مجوز فعالیت از ارشاد و تبدیل به موسسه فرهنگی هنری

شرکتی که از هرکدوم از ارگانهای بالا مجوز داشته باشه شما بجز دادگاه میتونید از طریق هرکدوم از این ارگانها هم اقدام کنید

سابقه و رزومه شرکت و مشتریان اون

حوزه فعالیت شرکت

بستن قرارداد حتما با نماینده شرکت و کمک گرفتن از یک وکیل برای بستن قرارداد

پ .ن : کلیه وکلا یک حق مشاوره کوچک میگیرند و قرارداد تنظیم میکنند

پ .ن 2: حتما برای دیرکرد تحویل پروژه یک فکری کنید میتونید جریمه دیرکرد بزارید

پ .ن 3 : همه کارهاتونو در قالب یک فایل ورد تحویل شرکت یا برنامه نویس بدین و طبق اون قرداد رو ببندین (پیوست قرارداد بشه )

برا اینکه وارد بحث وب بشید و کارتونو استارت بزنید حتما شرایط زیر رو در سطح حداقل باید داشته باشین

1 : اشنایی نسبی با یک زبان برنامه نویسی وب مثل php یا asp.net (فقط نسبی که بتونید منظورتونو به برنامه نویس دقیق بفهمونید و سرتون کلاه نره )

2: اشنایی با زبانهای Markup مثل HTML یا xml و در کنارش تگنیکهای css

پ .ن : خیلی خواستید بترکونید کار با Dreamweaver و یادگیری متدهای اولیه SEO هم پیشنهاد میشه

3 : اشنایی با یکسری CMS ها مثل WP و Joomla

4: اشنایی با Cpanel و Direct admin

لازمه بگم اشنایی با خبره بودن تفاوت داره اینکه میگم اشنایی برا اینه که بتونید خودتون یکسری کارها رو انجام بدین که لازم هست اما خبره بودن فقط در صورت علاقه لازمه

و گرنه هستن کسایی که خبره وردپرس هستن و کمکتون میکنن

مثال میزنم

شما اگر نصب وردپرس رو بلد نباشی خب اوضاعت زیر خط فقزه و احتمال اینکه سرت کلاه بره زیاده (یکی بیاد برا نصب ازت 100 تومن بگیره ) اما اگر مثلا ندونی برا فلان مشکلت فلان پلاگین لازمه کسی هست که کمکت کنه و خودت میری دانلودش میکنی و نصب میکنی

یا شما اگر اپلود فایل در Cpanel رو مثلا بلد نباشی روزی 2000 تا تیکت میزنی برا مدیر سرور بدبخت که اینکار وظیفش نیست
و هزار تا مثال دیگه

پ .ن : اگر بتونید حداقل مدیریت مبتدی سرور رو یاد بگیرید هم عالیه

اما حتما Manage و Config سرورتونو دست یک حرفه ای بسپارید (این شوخی بردار نیست همه نبض وبسایتتون دست همین قسمت هست )

5 : اشنایی با زبان انگلیسی زیاد میتونه کمک کنه هرچه بیشتر بهتر

باز یادم امد میام و میگم

اما چیزی که مهمه اینه که اگر میخواین مثلا 10 ملیون توی وب سرمایه گزاری کنید حتما 1-2 ملیونشو خرج اموزش خودتون کنید تا دچار مشکلات احتمالی نشید

Last edited:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تو تاپیک قبلی کلی داستان گفتم مجبورم اینجا باز بگم

لازمه اعتبار یک شرکت

اول داشتن یک دفتر مشخص

سپس

عضویت در سازمان **** صنفی رایانه ای و رتبه اون در اون سازمان

عضویت در شورایعالی انفورماتیک و دوباره رتبه در اون

اگر در زمینه گرافیک فعالیت میکنند ----> دریافت مجوز فعالیت از ارشاد و تبدیل به موسسه فرهنگی هنری

شرکتی که از هرکدوم از ارگانهای بالا مجوز داشته باشه شما بجز دادگاه میتونید از طریق هرکدوم از این ارگانها هم اقدام کنید

سابقه و رزومه شرکت و مشتریان اون

حوزه فعالیت شرکت

بستن قرارداد حتما با نماینده شرکت و کمک گرفتن از یک وکیل برای بستن قرارداد

پ .ن : کلیه وکلا یک حق مشاوره کوچک میگیرند و قرارداد تنظیم میکنند

پ .ن 2: حتما برای دیرکرد تحویل پروژه یک فکری کنید میتونید جریمه دیرکرد بزارید

پ .ن 3 : همه کارهاتونو در قالب یک فایل ورد تحویل شرکت یا برنامه نویس بدین و طبق اون قرداد رو ببندین (پیوست قرارداد بشه )

برا اینکه وارد بحث وب بشید و کارتونو استارت بزنید حتما شرایط زیر رو در سطح حداقل باید داشته باشین

1 : اشنایی نسبی با یک زبان برنامه نویسی وب مثل php یا asp.net (فقط نسبی که بتونید منظورتونو به برنامه نویس دقیق بفهمونید و سرتون کلاه نره )

2: اشنایی با زبانهای Markup مثل HTML یا xml و در کنارش تگنیکهای css

پ .ن : خیلی خواستید بترکونید کار با Dreamweaver و یادگیری متدهای اولیه SEO هم پیشنهاد میشه

3 : اشنایی با یکسری CMS ها مثل WP و Joomla

4: اشنایی با Cpanel و Direct admin

لازمه بگم اشنایی با خبره بودن تفاوت داره اینکه میگم اشنایی برا اینه که بتونید خودتون یکسری کارها رو انجام بدین که لازم هست اما خبره بودن فقط در صورت علاقه لازمه

و گرنه هستن کسایی که خبره وردپرس هستن و کمکتون میکنن

مثال میزنم

شما اگر نصب وردپرس رو بلد نباشی خب اوضاعت زیر خط فقزه و احتمال اینکه سرت کلاه بره زیاده (یکی بیاد برا نصب ازت 100 تومن بگیره ) اما اگر مثلا ندونی برا فلان مشکلت فلان پلاگین لازمه کسی هست که کمکت کنه و خودت میری دانلودش میکنی و نصب میکنی

یا شما اگر اپلود فایل در Cpanel رو مثلا بلد نباشی روزی 2000 تا تیکت میزنی برا مدیر سرور بدبخت که اینکار وظیفش نیست
و هزار تا مثال دیگه

پ .ن : اگر بتونید حداقل مدیریت مبتدی سرور رو یاد بگیرید هم عالیه

اما حتما Manage و Config سرورتونو دست یک حرفه ای بسپارید (این شوخی بردار نیست همه نبض وبسایتتون دست همین قسمت هست )

5 : اشنایی با زبان انگلیسی زیاد میتونه کمک کنه هرچه بیشتر بهتر

باز یادم امد میام و میگم

اما چیزی که مهمه اینه که اگر میخواین مثلا 10 ملیون توی وب سرمایه گزاری کنید حتما 1-2 ملیونشو خرج اموزش خودتون کنید تا دچار مشکلات احتمالی نشید

پس یه نکته مهم دیگه هم این هست ، حداقل تسلط لازم رو بر روی کار جدید داشته باشید
از تمام جوانب کار ، همانند سختی ها و مشکلات کار اطلاع کسب کرده باشید
به طور مثال ، وقتی به شما می گند بیاید این سیستم رو بخرید ، ماهانه 1 میلیون سود می ده ، سریع وسوسه نشید ، چون عدم تسلط و شناخت کافی بر روی کار باعث نابودی همان 1 میلیون خواهد شد
یا مثال دیگه وقتی هاستینگی می خرید ، که ماهانه 300 هزار تومان سود می ده وقتی می توانید به سود دهی فکر کنید که تمام جوانب مثل پشتیبانی ، دغدغه امنیت و ... رو حتما اطلاع داشته باشید

و در پایان هم رعایت اصولی انجام قرار داد ها هست ، نه اینکه با X کار کنید چون دوستتون هست ، قرارداد رو هی موکول به آینده کنید ! اشتباهی که خود من بابتش چند میلیون ضرر کردم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
لطفا به هیچ عنوان نام نبرید

متاسفانه بعضی ها به خاطر رفتار خودشون تاپیک قبلی رو خراب کردن تا مردم با رویه اولیه یه تجارت اینترنتی آشنا نشند و بتونند به کار های کثیفشون ادامه بدن

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
پس یه نکته مهم دیگه هم این هست ، حداقل تسلط لازم رو بر روی کار جدید داشته باشید
از تمام جوانب کار ، همانند سختی ها و مشکلات کار اطلاع کسب کرده باشید
به طور مثال ، وقتی به شما می گند بیاید این سیستم رو بخرید ، ماهانه 1 میلیون سود می ده ، سریع وسوسه نشید ، چون عدم تسلط و شناخت کافی بر روی کار باعث نابودی همان 1 میلیون خواهد شد
یا مثال دیگه وقتی هاستینگی می خرید ، که ماهانه 300 هزار تومان سود می ده وقتی می توانید به سود دهی فکر کنید که تمام جوانب مثل پشتیبانی ، دغدغه امنیت و ... رو حتما اطلاع داشته باشید

و در پایان هم رعایت اصولی انجام قرار داد ها هست ، نه اینکه با X کار کنید چون دوستتون هست ، قرارداد رو هی موکول به آینده کنید ! اشتباهی که خود من بابتش چند میلیون ضرر کردم

دقیقا داوود جان

یکسری حداقلها لازمه برا شروع کار

و قرارداد هم که واقعا واجبه چون حداقل کلی از ضررهات و اعصاب خوردیت کم میکنه

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
متاسفانه بعضی ها به خاطر رفتار خودشون تاپیک قبلی رو خراب کردن تا مردم با رویه اولیه یه تجارت اینترنتی آشنا نشند و بتونند به کار های کثیفشون ادامه بدن

دقیقا حرف منو زدی / ممنون

لطفا به هیچ عنوان نام نبرید

چشم البته اسم نبردیم اما امدن و تاپیکو داغون کردن

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
واقعا خیلی از مواردی که گفتی رو من خودم تجربه کردم و ضرر کردم ، ممنون از تاپیک بسیار کاربردی که زدی

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
طی چند روز اخیر مشاهده شده دوستانی که درخواست های درآمد از اینترنت داشتند رو به افزونی داشته ، دلیل این مورد هم نا به سامانی بازار غیر مجازی هست
متاسفانه مواردی سواستفاده مشاهده شده که باید دوستان ، حداقل نکات زیر رو رعایت کنند تا تجارت خود رو جدا از بخش سود ، حداقل سالم و بدون دغدغه شروع کنند

1- وقتی شما نیاز به مشاوره پیدا می کنید ، بسیار پیغام های پیشنهاد و ... مشاهده می کنید بسیار پیشنهاد به شما ارجاع داده می شود ، اولین موردی که باید توجه کنید ! اگر شخص مقابل شما واقعا قدرتمند هست و بسیار در حال حاضر دارای درآمد هست ، چرا باید طرح با درآمد خوب رو به شما قیمت چندین میلیون تومان بفروشه ؟ پس قبل از تحلیل و برسی هر طرحی این راجع به این مورد فکر کنید ، طرحی که درآمد خوبی داشته باشه چه نیاز به شما دارد ؟

2- به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان به تعریف بقیه به هیچ عنوان توجه نکنید ، شما در یک بیزینس باید عقل و منطق رو پیش فرض قرار دهید تا بتوانید کار کنید ، تعریف بقیه باعث جو و بزرگنمایی خواهد شد ، در نظر بگیرید شاید فرد دیگر در حد 100 هزار تومان با اون شخص کار کرده و موفق بوده ولی به دلیل خصلت ما ایرانی ها اندازه دهها میلیون تعریف شخص مقابل رو می کنند ! بسیاری از تعریف ها نیز از روی رفاقت هست پس به هیچ عنوان توجه نکنید

3- به پیغام های خصوصی افراد دیگر مبنی بر اینکه شخص X مورد تاییید هست و ... توجه نکنید ، مورد بسیار بدی که جدیدا باب شده ، تا شخصی درخواستی می دهد ، انواع پیغام های شخصی مبنی بر اینکه من با فرد X کار کردم و مورد تایید هست می یاد که شما بدون توجه پاک کنید ، به طور مثال کاربری به شما پی ام می ده ، می گه من با اسمیت کار کردم و از کارم راضی هستم و ثروتمند هم شدم ، خوب شما که با اسمیت کار کردی و ثروتمند شدی ، چرا دیگر ادامه ندادی و طرح های دیگرش استفاده نمی کنی ؟

4 - اگر کاربری سردوشی مدیریت یا کاربری فعالی رو یدک می کشه ، یقین بر درست کاری یا موفقیت بی بدیل طرح های وی نیست ( امیدوارم دوستان ناراحت نشده باشند )

4- لطفا از مواردی همانند اینکه این طرح مخفی و ... هست به شدت دوری کنید ، حتما با افراد سالم و موثق مشورت کنید ، اگر فردی با همچین مواردی سراغ ندارید و تجربه ندارید ، بهتر هست کار رو شروع نکنید

5- قبل از شروع هر همکاری از راهکارهای قانونی و موارد قانونی و رسمی آگاهی پیدا کنید و تا زمانی که اطلاعات فوق کامل نگردیده به هیچ عنوان تجارتی ( معامله ایی ) رو شروع نکنید

تکمیل خواهد شد

لطفا اینجا رفاقت بازی نکنید و نکته های کاری رو بگید

واقعا خیلی خوب بود اما کامل نبود

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
آیا تجارت الکترونیک فقط فروشگاه اینترنتی و سایت نیازمندی است؟

قطعاً خیر. زمینه های فعالیت بسیاری برای سرمایه گذاری در عرصه تجارت الکترونیک وجود داره که با مطالعه و تحقیق میشه فرصت های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری رو شناسایی کرد. نمیدونم دلیلش چی هست اما متاسفانه ما خیلی کم توی این زمینه کار کردیم. نمایشگاه الکامپ هم که میریم 90% محصولات و تکنولوژی های وارداتی می بینیم.

از فعالیت هایی که میشه در عرصه تجارت الکترونیک انجام داد مثال میزنم برای شما. کشور ترکیه که در همسایگی ما هست رو در نظر بگیرید که یک دهه پیش شرایطش مثل الان ما بود. نمونه ای از سرمایه گذاری رو میخوام مثال بزنم. شرکتی به اسم Tinasoft در ترکیه نرم افزاری رو برای مدیریت کافی نت پیاده سازی کرد که در ایران هم بسیار محبوب شد. این نرم افزار که اسمش Easy Cafe هست طبق گفته همین شرکت الان در 150 کشور دنیا داره از جمله امریکا داره استفاده میشه و اگر فرض کنیم هر کدوم از این 150 کشور فقط 10 لایسنز خریداری کرده باشند و ارزونترین لایسنز که 250 دلار هست رو هم خریده باشند درآمد حاصل از فروش این نرم افزار میشه 150 (کشور) * 10 (لایسنز) * 250 دلار = 375000 دلار معادل 450 میلیون تومان به ازای هر دلار 1200 تومان. حالا این کمینه سود هست. فرض می کنیم 5 میلیون هزینه تولید نرم افزار کردید و 50 میلیون هم طی مرور زمان براش تبلیغ کردید تا فروش بره. اگر طی ده سال هم این مقدار فروخته باشید سالانه چیزی حدود 40 میلیون و ماهانه 3 میلیون تومن سود حاصل از سرمایه گذاری شما روی فقط یک نرم افزار هست. از این ماهی سه میلیون باز اگر ریز بشیم بگیم 1 میلیون هزینه جاری داشته باشید برای استخدام یک نفر متخصص برای پشتیبانی و غیره، ماهی دو میلیون خالص برای شما خواهد ماند که البته از این هم بیشتر هست چون هر روز و هر ماه فروش جدیدی دارید و برای پشتیبانی و نسخه های جدید هم مبالغی رو دریافت می کنید.

فکر نکنید نوشتن برنامه هایی مثل Easy Cafe شاهکار هست و فقط شرکت های خارجی امکان تولید چنین نرم افزارهایی رو دارند. به شما تضمین میدم با 5 میلیون بتونید نرم افزاری به مراتب بهتر از Easy Cafe تولید کنید.

این تنها یک مورد بود. طرح ها و ایده های زیادی هست که میتونه در ابعاد کوچکتر و ملی اجرا بشه و سوددهی خوبی هم داشته باشه. اگر ایده خوبی رو دنبال کنید بجای مشتری طرح های سوخته بودن می تونید خودتون صاحب تجارتی بشید و به اشتغال قشر تحصیل کرده در زمینه های مرتبط هم کمک کنید.

البته یک نکته بسیار بسیار مهم هم در آخر باید بگم که البته همه به نحوی اشاره کردند. برای شروع هر کاری باید حداقل سررشته ای از اون کار داشت، حتی اگر بخواهید یک تیم متخصص برای پروژه خودتون استخدام کنید حداقل باید با روند کار آشنا باشید و زیر بار هزینه های بیهوده که غالباً بی اطلاع بودن مشتری باعث دریافت اونها میشه نرید.

از استارتر تشکر می کنم، آگاهی درست دادن به افراد هم به صاحب سرمایه ها کمک می کنه و هم به قشر تحصیل کرده. به این شکل هم سرمایه به مسیر درستی هدایت میشه و هم کار به دست افراد دارای صلاحیت سپرده میشه. چرخ صنعت نرم افزار این کشور هم از این مسئله بی بهره نخواهد ماند.

از صحبت های همه استفاده کردم، واقعاً چنین تاپیک های شایسته فروم پرشین تولز هست. من هم درخواست دارم به بالای بخش سنجاق بشه.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
یک سری مسائل که دوستان مطرح کردن ایدئالیسم هست
داشتن یک شرکت با دفتر و دستک
اینکه با شخص قرارداد نبدیم و ....

چون معمولا خیلی از پروژه هایی که نوشته می شه توسط شخص هست
شرکتی هم اگر باشه برای انجام پروژه معمولا قیمتهای فضایی می دن
حداقل افراد و شرکت هایی را نمی شناسم که قیمت معقول بدن و پشتیبانی درست و درمونی داشته باشن
چون هرجوری حساب کنیم
شرکت هم در تعطیلات نوروز نیستن
تعطیلات رسمی + .....

اگر من یوزر از وی بولتین مثلا لایسنس می گیرم
مطمئن هستم
365 روز سال هستند
شرکت همیشه پابرجاست
چه سهامدارش فلانی باشه یا بهمانی

اما از کجا مطمئن باشیم فلان شرکت و یا شخص ایرانی همیشه هستش
و می خواد دائم تیو کار نت باشه

طرف ممکنه یا وضعش خیلی خوب بشه
بزنه توی بیزنس دیگه
یا اینکه ببینه نمی تونه
تغییر شغل بده

اگر شخص و یا شرکت معقولی باشه ، خوب همه می رن طرفش
ولی مشکل نبودن اشخاص و یا افراد مورد نظر به تعداد کافی هست

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
مسئله دوم
پروژه های برنامه نویسی هستند
بنا به دلایلی که در بالا گفتم

پروژه هایی که در ایران نوشته می شه
باید کاربر طوری فرض کنه که بعد از تحویل و تست نهایی
این پروژه دیگه پشتیبانی نداره
و کار تموم شده است

چون مطمئنا برنامه نویس دائم حضور نداره تا ادامه کار بده
مسافرت + تغییر شغل + بیماری + صرف نکردن برای برنامه نویس جهت پشتیبانی و .....

پس بنابراین هر خواسته ای از اسکریپت مورد نظر دارین همون موقع از برنامه نویس بخواهین
و کاملا سیستم را تست کنید
پس از اون سیستم را تمام شده بدانید
مثل اکثر اسکریپت هایی که نوشته شده و نوشته خواهند شد
و پس از اون جنگ اعصاب بین کاربر و برنامه نویس شروع می شه !!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
واقعا خیلی از مواردی که گفتی رو من خودم تجربه کردم و ضرر کردم ، ممنون از تاپیک بسیار کاربردی که زدی

لطف دارید ، در حال تکمیل هستیم

واقعا خیلی خوب بود اما کامل نبود

مطمئنا ، برای همین هم در فروم عمومی گذاشتیم که بقیه نیز با نظر هاشون باعث کامل تر شدن این موضوع بشند

فکر میکنم این تاپیک به بخش کسب درآمد از اینترنت هم مرتبط میتونه باشه و نه فقط بخش ویژه وبمسترها و حتی ارزش مهم شدن رو داره .

مطمئنا ، ولی اگه تا همین حد هم بمونه کافی هست ! چون یه عده دنبال این هستند پاک بشه موضوع
یک سری مسائل که دوستان مطرح کردن ایدئالیسم هست
داشتن یک شرکت با دفتر و دستک
اینکه با شخص قرارداد نبدیم و ....

چون معمولا خیلی از پروژه هایی که نوشته می شه توسط شخص هست
شرکتی هم اگر باشه برای انجام پروژه معمولا قیمتهای فضایی می دن
حداقل افراد و شرکت هایی را نمی شناسم که قیمت معقول بدن و پشتیبانی درست و درمونی داشته باشن
چون هرجوری حساب کنیم
شرکت هم در تعطیلات نوروز نیستن
تعطیلات رسمی + .....

اگر من یوزر از وی بولتین مثلا لایسنس می گیرم
مطمئن هستم
365 روز سال هستند
شرکت همیشه پابرجاست
چه سهامدارش فلانی باشه یا بهمانی

اما از کجا مطمئن باشیم فلان شرکت و یا شخص ایرانی همیشه هستش
و می خواد دائم تیو کار نت باشه

طرف ممکنه یا وضعش خیلی خوب بشه
بزنه توی بیزنس دیگه
یا اینکه ببینه نمی تونه
تغییر شغل بده

اگر شخص و یا شرکت معقولی باشه ، خوب همه می رن طرفش
ولی مشکل نبودن اشخاص و یا افراد مورد نظر به تعداد کافی هست

مطمئنا همین طور هست محسن عزیز !

ولی وقتی با شما بحث می کنم تو یه معامله ، هی حرف از شرکت و ... می زنم تا اعتماد شما رو جلب کنم این موضوع رو نمی شه نادیده گرفت
وقتی کسی برای سرپوش گذاشتن بر روی ضعف هاش اسم شرکت X رو می یاره ، باید تمام قوانین شرکت رو راجع بهش اجرا کرد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آیا تجارت الکترونیک فقط فروشگاه اینترنتی و سایت نیازمندی است؟

قطعاً خیر. زمینه های فعالیت بسیاری برای سرمایه گذاری در عرصه تجارت الکترونیک وجود داره که با مطالعه و تحقیق میشه فرصت های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری رو شناسایی کرد. نمیدونم دلیلش چی هست اما متاسفانه ما خیلی کم توی این زمینه کار کردیم. نمایشگاه الکامپ هم که میریم 90% محصولات و تکنولوژی های وارداتی می بینیم.

از فعالیت هایی که میشه در عرصه تجارت الکترونیک انجام داد مثال میزنم برای شما. کشور ترکیه که در همسایگی ما هست رو در نظر بگیرید که یک دهه پیش شرایطش مثل الان ما بود. نمونه ای از سرمایه گذاری رو میخوام مثال بزنم. شرکتی به اسم Tinasoft در ترکیه نرم افزاری رو برای مدیریت کافی نت پیاده سازی کرد که در ایران هم بسیار محبوب شد. این نرم افزار که اسمش Easy Cafe هست طبق گفته همین شرکت الان در 150 کشور دنیا داره از جمله امریکا داره استفاده میشه و اگر فرض کنیم هر کدوم از این 150 کشور فقط 10 لایسنز خریداری کرده باشند و ارزونترین لایسنز که 250 دلار هست رو هم خریده باشند درآمد حاصل از فروش این نرم افزار میشه 150 (کشور) * 10 (لایسنز) * 250 دلار = 375000 دلار معادل 450 میلیون تومان به ازای هر دلار 1200 تومان. حالا این کمینه سود هست. فرض می کنیم 5 میلیون هزینه تولید نرم افزار کردید و 50 میلیون هم طی مرور زمان براش تبلیغ کردید تا فروش بره. اگر طی ده سال هم این مقدار فروخته باشید سالانه چیزی حدود 40 میلیون و ماهانه 3 میلیون تومن سود حاصل از سرمایه گذاری شما روی فقط یک نرم افزار هست. از این ماهی سه میلیون باز اگر ریز بشیم بگیم 1 میلیون هزینه جاری داشته باشید برای استخدام یک نفر متخصص برای پشتیبانی و غیره، ماهی دو میلیون خالص برای شما خواهد ماند که البته از این هم بیشتر هست چون هر روز و هر ماه فروش جدیدی دارید و برای پشتیبانی و نسخه های جدید هم مبالغی رو دریافت می کنید.

فکر نکنید نوشتن برنامه هایی مثل Easy Cafe شاهکار هست و فقط شرکت های خارجی امکان تولید چنین نرم افزارهایی رو دارند. به شما تضمین میدم با 5 میلیون بتونید نرم افزاری به مراتب بهتر از Easy Cafe تولید کنید.

این تنها یک مورد بود. طرح ها و ایده های زیادی هست که میتونه در ابعاد کوچکتر و ملی اجرا بشه و سوددهی خوبی هم داشته باشه. اگر ایده خوبی رو دنبال کنید بجای مشتری طرح های سوخته بودن می تونید خودتون صاحب تجارتی بشید و به اشتغال قشر تحصیل کرده در زمینه های مرتبط هم کمک کنید.

البته یک نکته بسیار بسیار مهم هم در آخر باید بگم که البته همه به نحوی اشاره کردند. برای شروع هر کاری باید حداقل سررشته ای از اون کار داشت، حتی اگر بخواهید یک تیم متخصص برای پروژه خودتون استخدام کنید حداقل باید با روند کار آشنا باشید و زیر بار هزینه های بیهوده که غالباً بی اطلاع بودن مشتری باعث دریافت اونها میشه نرید.

از استارتر تشکر می کنم، آگاهی درست دادن به افراد هم به صاحب سرمایه ها کمک می کنه و هم به قشر تحصیل کرده. به این شکل هم سرمایه به مسیر درستی هدایت میشه و هم کار به دست افراد دارای صلاحیت سپرده میشه. چرخ صنعت نرم افزار این کشور هم از این مسئله بی بهره نخواهد ماند.

از صحبت های همه استفاده کردم، واقعاً چنین تاپیک های شایسته فروم پرشین تولز هست. من هم درخواست دارم به بالای بخش سنجاق بشه.
بسیار ممنون بابت نمونه توضیح و تشریح موضوع

پس یه نکته مهم رو می تونیم این مورد اضافه کنیم ، به طور ساده این طور بیان بشود ! به طور حتم ما نباید حتما ادامه دهنده تجارت دیگران یا موفقیت های دیگران باشیم ، بلکه با یک برنامه ریزی و ایده جدید خومان هم می توانیم باعث یک شروع تجارت موفقیت آمیز بشیم البته به شرط برسی تمام جوانب کار و ایده های ارائه شده

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مسئله دوم

و کار تموم شده است

پس بنابراین هر خواسته ای از اسکریپت مورد نظر دارین همون موقع از برنامه نویس بخواهین

این مورد رو اشتباه ما ایرانی ها هست که به هر بهانه ایی برای دریافت کار ، زیر بار انواع مشکلات می رویم !
به طور مثال ، بنده به عنوان یه برنامه نویس یک کار بزرگ رو به قیمت پایین انجام می دهم و برای دریافت کار پشتیبانی رایگان و بلند مدت رو هم ارائه می کنم ( در حرف یا قرار داد ) اما بعد مدتی می فهمم که ضرر کردم و وقت و حوصله ندارم که رایگان انجام دهم ، همین باعث بروز مشکلاتی می شه

بابت مواردی مثل مسافرت و ...
محسن ( شهبازی ) عزیز کامل توضیح داد ، که حتما باید این مسائل پیش بینی بشه و قید بشه ! که در پست های ایشون می تونید به طور کامل مشاهده کنید

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
مسئله دوم

و کار تموم شده است

چنین چیزی امکان نداره...

تا زمانی که پروژه کامل نشه و شما اون رو حداقل 2 ماه اجرا نکنی نمی تونی ببینی چی کم داره یا کجاش اشتباه شده... مگر اینکه پروژه خیلی کوچیکی باشه
زمانبر هست و برنامه نویس هم باید پشتیبانی بده... برای همین بهتره از شرکت آدم خرید کنه که بدونه یه تیم برنامه نویس همیشه آماده اونجا دارن...
علاوه بر این باید برا پشتیبانی پول داد اگر کسی ادعا کرد مادام العمر پشتیبانی مجانی می کنه باید شک کرد

بالا