ببينبه نقل از sevenmax :سلام
توضيحاتي مي خواستم در مورد Paypal
و خريد از سايت هايي كه فقط Paypal قبول مي كنند چجوريه من كه MasterCard يا VisaCard دارم مي تونم از اين سايت ها خريد كنم.يعني از طريق Paypal ميشه با MasterCard يا VisaCard خريد كرد.
ببخشيد ولي نپرسيده بودم كه Paypal با ايران كار ميكنه يا نه كه بي خيالش بشم(عجبا)!!!به نقل از fotocopy :چه توضیحاتی نیاز داری ؟
همونطور که دیوید گفت پي پال با آی پی ایران کار نمیکنه
پي پال يك سيستم اينترنتي هست كه به كاربراني كه صاحب كارت اعتباري هستند اين امكان رو ميده كه بدون نياز به وارد كردن به اطلاعات كارت اعتباري (كه خيلي مهم هستند) بشه با آسودگي از پي پال استفاده كرد.به نقل از sevenmax :ببخشيد ولي نپرسيده بودم كه Paypal با ايران كار ميكنه يا نه كه بي خيالش بشم(عجبا)!!!
Paypal اصلا چي هست و چيكار ميكنه؟(احتمالا اين سوال توضيح داشته باشه)
پي پال يه جايگزين مطمعن بجاي كارتهاي اعتباري به عنوان پول الكترنيكي هست شما اكانت پي پال بازميكني بعد اونو با كرديت كارتت وريفاي مينكي بعد خيلي راحت باهاش توي هر سايت كه بشه با پي پال بخري يا بفروشي كار ميكني مثل ebay و خيلي از سايتهاي ديگه ولي مواضب باش چون اگه از كشورهاي تحريم شده باشي يعني آي پي تو از اونجا باشه اكانتت فريز ميشه حالا هر چقدر هم ميخواد پول توش باشه. پشتوانه پي پال هم دلار آمريكاستبه نقل از sevenmax :ببخشيد ولي نپرسيده بودم كه Paypal با ايران كار ميكنه يا نه كه بي خيالش بشم(عجبا)!!!
Paypal اصلا چي هست و چيكار ميكنه؟(احتمالا اين سوال توضيح داشته باشه)
من يك سايت خريد و فروش دارم كه مخاطبين آن ايرانيها(يا كشورهاي تحريم شده) نيستن و براي پرداخت از Paypal(Marchant Tools ميخواهم استفاده كنم من در ايران زندگي مي كنم امكان برداشت پول با چه فن و كلكي وجود داردبه نقل از davidmors :پي پال يك سيستم اينترنتي هست كه به كاربراني كه صاحب كارت اعتباري هستند اين امكان رو ميده كه بدون نياز به وارد كردن به اطلاعات كارت اعتباري (كه خيلي مهم هستند) بشه با آسودگي از پي پال استفاده كرد.
پي پال در سالهاي اخير پا رو از اين فراتر گذاشته و به صورت بانك اينترنتي در اومده.
اطلاعات حساب بانكي افراد رو ميگيره و به صورت يك پارچه با حساب بانكي اونها عمل ميكنه.
و براي اونهايي كه ميخوان كارت اعتباري و پرداخت انلاين رو در سايتشون پشتيباني كنند مرچنت هم داره.
اگه اشتباهي هست شرمنده
اطلاعات ناقص ما همين قدر جواب ميداد :blush:
ببين من بهت www.studiopay.com يا baravenet رو پيشنهاد ميكنمبه نقل از sevenmax :من يك سايت خريد و فروش دارم كه مخاطبين آن ايرانيها(يا كشورهاي تحريم شده) نيستن و براي پرداخت از Paypal(Marchant Tools ميخواهم استفاده كنم من در ايران زندگي مي كنم امكان برداشت پول با چه فن و كلكي وجود دارد
دبيت كارد مخصوص خريدنهبه نقل از sevenmax :با دبيت كارت هم نميشه؟
در چه زمينه اي؟به نقل از sevenmax :چند تا سايت دراين زمينه معرفي مي كني.
سلامبه نقل از sevenmax :در زمينه ي سايت هاي پرداخت براي سايت مثل studiopay.
آره عزيز ميدونمبه نقل از m_amin :راستي دويد ميدوني كه سايت ماله استاديو ترافيك هست يا نه