• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توضيح در مورد ساختار مجله الكترونيكي كاپوچينو

farhadrm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
اگر بتونيد در اينجا توضيحي در مورد ساختار كاپوچينو با موويل تايپ بنويسيد مي تونه خيلي مفيد باشه. نظير اينكه آيا از يك وبلاگ يا چند وبلاگ براي ساخت كاپوچينو استفاده كرده ايد يا اينكه كدام بخش آن استاتيك و كدام قسمت ديناميك است. اگر از چند وبلاگ استفاده كرده ايد مشكل جستجو را چطور حل كرديد چون وقتي وبلاگ هاي مختلف درست مي كنيم امكان جستجو به يك وبلاگ محدود مي شود در صورتي كه مي توانيم براي ساختن بخش هاي مختلف يك سايت از وبلاگ هاي مختلف استفاده كنيم. خلاصه اينكه يك توضيح در اين باره مي تونه كمك زيادي براي ديگران هم باشه.
ممنون

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من فقط يک کلمه از حوابتونو مي دونم و همونو مي گم به هيچ وجه امکان جست و جو به يک وبلاگ محدود نيست داخل فايل mt.cfg بگرديد يک بخشي داره اصلا براي همين که شما تعيين مي کنيد جست و جو در کدوم وبلاگ ها انجام بشه، علاوه بر اون در همون فرم مربوط به سرچ هم فکر مي کنم با دستکاري کردن اينو ميشه تعيين کرد ولي درست يادم نيست اون اولي که گفتم ساده تره ;)

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
عابر جان تو وبلاگت داشتم كامنت مي نوشتم ارور داد، اينجا هم بي مناسبت نيست:
اين فونت تاهوما چه شه كه رفتي سراغ يك فونت چشم كور كن؟
در اين پست فورومت هم انشات سخته دركش ....
شب خوش!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بابا به خدا Tahomaست .. اي بابا :rolleyes:

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
اا نه!
چرا عوض شده وبلاگت؟؟؟؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اون قبلي زشت بود به نظرم آخه گفتم عوض كنم! حالا چه كار كنم از اون بدتر مسئله فونت هست مگه شما با Tahoma نمي بينيد؟ :( :( :( :( :( حالا جدي اون قبلي بهتر بود ؟ اون زشت بودا، نبود؟ :rolleyes: اين فونت هم Tahoma من مي بينم نمي دونم مشکل از کجاست :!:

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اتفاقا من با قيافه قبلي خيلي حال مي كردم.
اينم فونتش Arial مي بينم .

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دريغ از توضيح در مورد ساختار مجله الكترونيكي كاپوچينو :oops: :!:
بنابراين: چت روم = فروم يا بالعكس :?

farhadrm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقاَ حق با شماست. برخي از دوستان اين فوروم رو با چت روم اشتباهي گرفته اند. اينجا ميشه همه چي پيدا كرد الا جواب به سوالات مطرح شده!!!

دريغ از توضيح در مورد ساختار مجله الكترونيكي كاپوچينو :oops: :!:
بنابراين: چت روم = فروم يا بالعكس :?

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
آقا من معذرت ميخوام حالا الان همه از چشم من مي بينن كاملا شما درست مي گيد و ما موضوع بحث رو منحرف كرديم، تقصير آقاي شار بود كه خواست به من لطف كنه و اشكال وبلاگم رو بگه و بحث منحرف شد :D من توي نامه بعدي يه بار ديگه مطلب اول رو تكرار مي كنم كه موضوع بگرده سر همون قبلي آرش جان بابت فونت هم ممنون خودم هنوز گيجم چون همه تاهوما مي بينن خودم هم همين طور شايد فايل css به خاطر کندي netfirms وقتي لود ميشه که ديگه صفحه توي اکسپلورر کاملا باز شده و ديگه تنظيمات فونت اعمال نميشه و اگر اين باشه حلش مي کنم باز هم ممنون و برگرديم سر مووبل تايپ ;)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
دوستمون farhadrm نوشته بود:

سلام،
اگر بتونيد در اينجا توضيحي در مورد ساختار كاپوچينو با موويل تايپ بنويسيد مي تونه خيلي مفيد باشه. نظير اينكه آيا از يك وبلاگ يا چند وبلاگ براي ساخت كاپوچينو استفاده كرده ايد يا اينكه كدام بخش آن استاتيك و كدام قسمت ديناميك است. اگر از چند وبلاگ استفاده كرده ايد مشكل جستجو را چطور حل كرديد چون وقتي وبلاگ هاي مختلف درست مي كنيم امكان جستجو به يك وبلاگ محدود مي شود در صورتي كه مي توانيم براي ساختن بخش هاي مختلف يك سايت از وبلاگ هاي مختلف استفاده كنيم. خلاصه اينكه يك توضيح در اين باره مي تونه كمك زيادي براي ديگران هم باشه.
ممنون

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . من يه ژيشنهاد دارم كه بيشتر مربوط به احسان ميشه . اين مساله طراحي كاپوچينو با موويبل تايپ براي منم يه مشكله . احسان مي تونه همون طوري كه تو وبلاگش قول داده بياد مراحل طراحي رو هر چند وقت يه بار توضيح بده تا اينجا يه بخش آموزشي خدا بشه .
البته اين يه ذره خودخواهي و توقع بي جاست كه مي خوام ولي ... ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بچه ها شرمنده من دير به اينجا رسيدم. يه توضيح مختصري نوشتم اينجا:
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1670' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1670</a>

در ضمن خواهش ميكنم بحث رو از موضوع خارج نكنين! اينجوري اصلا خوب نيست.

بالا