• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توضیحات در مورد سایت Adsak.ir

[email protected]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه شما عزیزان
من مدیر وب سایت adsak.ir هستم ، خوشحالم که قبل از افتتاح رسمی سایت در موردش داخل پرشین تولز بحث شده .
از همه دوستان هم بابت ایجاد تاپیک در قسمت کسب درآمد و شرکت در بحث ها تشکر میکنم .
در حال حاضر در حال کانفیگ نهایی تنظیمات سایت و تعیین نرخ های موجود در سایت هستیم . این وب سایت فعالیت خودشو به طور رسمی تا چند روز آینده آغاز خواهد کرد .
حالا از فرصت پیش اومده استفاده می کنم و سایت و امکانات اون رو به طور اجمالی شرح می دهم . امیدواریم این سیستم یک سیستم تبلیغات اینترنتی خوبی باشه و بتونه نیاز مشتریان و تبلیغ گذاران رو برطرف کنه و برای کاربران خود امکانات جدید و سوددهی رو ارائه بده .

Adsak.ir یک سایت جهت کوتاه سازی لینک ها همراه با امکان کسب درآمد می باشد به صورتی که در اون لینک توسط اعضا کوتاه سازی شده و درون وب سایت خود ، بلاگ خود و . . . قرار می دهند . هنگامی که یک مخاطب بر روی این لینک کوتاه سازی شده کلیک نماید برای مدت 10 ثانیه یک تبلیغ برای اون نمایش داده میشه و وارد لینک اصلی می شه . در مدل بنری یک بنر تبلیغاتی در هدر قرار میگیره . بابت هر بازدید کننده یونیک در هر 24 ساعت یک مبلغی به حساب کوتاه کننده لینک اضافه می شه . شما میتونید این درآمد کسب شده رو از ما دریافت کنید و یا اون رو برای نمایش تبلغ خود در Adsak استفاده کنید .

امکانات وب سایت :
  • آمار دهی دقیق و آنی برای هر لینک .
  • کوتاه سازی دسته جمعی لینک ها .
  • کوتاه سازی ساده .
  • اسکریپ کوتاه سازی ( چند خط کد که به وب سایت شما اضافه می شه و تمام لینک ها را به حساب شما کوتاه می کنه ) ( همزمان با افتتاح رسمی سایت )
  • امکان زیرمجموعه گیری ( همزمان با افتتاح رسمی سایت )
  • امکان سفارش تبلیغ با استفاده از درآمد کسب کرده در Adsak.ir .
  • نمایش تبلیغ به صوت تمام صفحه و همچنین بنری .
  • و . . .

دوست داریم از نظرات و پیشنهادات و همچنین انتقادات شما کاربران در زمینه های مختلف ( نرخ ها ، سیاست گذاریها ، امکانات و . . . ) برای اجرای بهتر و بهبود این سیستم و رضایت دو طرف کوتاه کننده لینک و تبلیغ گذار مطلع بشیم .
همچنین از همکاری متقابل با شما استقبال می کنیم .
با تشکر

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
چند تا نکته:

سایت های خارجی که این کار رو می کنن به ازای هر بازدید و نه هر بازدید کننده مبلغی رو به کوتاه کننده ی لینک می دن. و به ازای هر بازدید از تبلیغ و نه هر بازدید کننده مبلغی رو از اسپانسر می گیرن.

شما هم بهتره همین کار رو بکنید.

ببینید برای شما باید دو تا چیز در نرخ گذاری مهم باشه.

1- اسپانسر بابت هر بازدید چقدر پول میده؟ (حداکثر پولی که منطقی باشه)

2- کوتاه کننده ی لینک بابت هر بازدید چقدر پول می خواد؟ (حداقلی که منطقی باشه)

تفاوت این دو رقم در اصل سود شماست که به نظرم در کلا مقدار رو بسیار کم در نظر بگیرید. کارتون گسترده و کم سود باشه بهتر از کار کوچیک ولی با سود ابتدایی بالاتره.

پس از اسپانسر کمترین هزینه ای که می ارزه رو بگیرید. و به کوتاه کننده بیشترین سود رو بدید. به نظر من سود 20% برای خودتون کافیه.

من نه اسپانسر هستم و نه کوتاه کننده.

صرفا جهت موفقیت یک وبسایت.

بالا