• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توضیح درباره On site , Off-site . از دوستان سئو کار کی میدونه؟

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
خواستم اطلاعاتی درباره Off-site و On-site داشته باشم که چی هستن؟ کارایی ؟ کسی اگر میدونه یه توضیحی دربارش بده .
اتفاقا چند روز پیش در پنل Godaddy هم دیدم یه منو بالای دامین ها نوشته off-site . البته نمیدونم برای چی هست و ایا به سئو هم مربوط هست یا خیر...

با تشکر

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
با سلام
خواستم اطلاعاتی درباره Off-site و On-site داشته باشم که چی هستن؟ کارایی ؟ کسی اگر میدونه یه توضیحی دربارش بده .
اتفاقا چند روز پیش در پنل Godaddy هم دیدم یه منو بالای دامین ها نوشته off-site . البته نمیدونم برای چی هست و ایا به سئو هم مربوط هست یا خیر...

با تشکر
سئو on-site یا سئو داخلی به بهینه کردن کدهای قالب سایت و افزایش سرعت بارگذاری سایت و موارد دیگه گفته میشه
سئو off-site یا سئو خارجی به مواردی مانند لینک سازی یا فعالیت در شبک های اجتماعی و موارد مشابه گفته میشه.
برای هر سایت این دو مورد باید انجام بشه تا بازدیدش زیاد بشه

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون از شما . من مواردی که گفتین را رعایت میکنم همیشه .. ولی نمیدونستم به این موارد آف یا آن سایت میگن ...
شما خودتان در سئو فعالیت میکنید؟ مثلا همین بهینه کردن کدهای قالب را انجام میدین؟

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
ممنون از شما . من مواردی که گفتین را رعایت میکنم همیشه .. ولی نمیدونستم به این موارد آف یا آن سایت میگن ...
شما خودتان در سئو فعالیت میکنید؟ مثلا همین بهینه کردن کدهای قالب را انجام میدین؟
خواهش میکنم عزیز
بله ...هم سئو داخلی و هم سئو خارجی

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
هزینه به چه صورتی هست؟ یه سایت دارم که همش در یک صفحه هست one page بعد این کدها به روز شده هست؟ ادم چطوری میتونه بفهمه که کدی مشکل داره یا به روز هست؟
یعد اینکه یک سایتی مثل www.pure v p n.com که مثل اون باشه و سئو شده چقدر در میاد؟

بالا