سلام من گیج شدم نمیدونم باید چیکار بکنم خیلی هم مهمه و نیاز دارم
من از پیپالو وریفایو اینجور چیزا سر در نمیارم و میخوام از تو سایت های خارجی ثبت نام کنم و...
کلا من بازی سازم و برای اندروید کار میکنم و میخام بازیهامو تو market اندروید قرار بدم
میشه مرحله به مرحله ی کار رو توضیح بدین ؟؟
اول اکانت پیپال باید بسازم ؟؟ تو کجا ؟؟
چجوری میتونم ایپیمو تغییر بدم ؟؟ باید ای پی هند باشه چون اگه ای پی تغییر کنه میگن پیپال میفهمه و بلوک میکنه
وریفای چیه ؟؟ چطوری پیپالمو وری فای کنم ؟؟
بعد از ساخت و... چطوری میتونم پولو ازش بردارم ؟؟
میگن پیپال پس از یک مدت یهو اکانتو قفل میکنه و باید از طریق فکس شماره تلفن اطلاعاتو بهش بدیم خوب ولی تلفن ایرانو ساپورت نمیکنه . باید چیکار کرد ؟؟
موقع ثبت نام پیپال چه چیزایی رو از ما میخاد ؟؟ هم شماره تلفن رو و هم ادرس خونه خوب چجوری میشه پر کرد ؟؟ وقتی ایران تحریمه ؟؟
راستی باید حساب خارج از کشور هم داشته باشیم ؟؟ چطوری ممکنه ؟؟
اقا ممنون لطفا جواب بدین
من از پیپالو وریفایو اینجور چیزا سر در نمیارم و میخوام از تو سایت های خارجی ثبت نام کنم و...
کلا من بازی سازم و برای اندروید کار میکنم و میخام بازیهامو تو market اندروید قرار بدم
میشه مرحله به مرحله ی کار رو توضیح بدین ؟؟
اول اکانت پیپال باید بسازم ؟؟ تو کجا ؟؟
چجوری میتونم ایپیمو تغییر بدم ؟؟ باید ای پی هند باشه چون اگه ای پی تغییر کنه میگن پیپال میفهمه و بلوک میکنه
وریفای چیه ؟؟ چطوری پیپالمو وری فای کنم ؟؟
بعد از ساخت و... چطوری میتونم پولو ازش بردارم ؟؟
میگن پیپال پس از یک مدت یهو اکانتو قفل میکنه و باید از طریق فکس شماره تلفن اطلاعاتو بهش بدیم خوب ولی تلفن ایرانو ساپورت نمیکنه . باید چیکار کرد ؟؟
موقع ثبت نام پیپال چه چیزایی رو از ما میخاد ؟؟ هم شماره تلفن رو و هم ادرس خونه خوب چجوری میشه پر کرد ؟؟ وقتی ایران تحریمه ؟؟
راستی باید حساب خارج از کشور هم داشته باشیم ؟؟ چطوری ممکنه ؟؟
اقا ممنون لطفا جواب بدین