• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تولید خیار شور رو از کجا شروع کنم؟

~MR~

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
9
سن
44
سلام.
می خوام یک کار تولیدی راه بندازم(کاری که بشه از خونه استارت زد و خرج زیادی برای شروع نخواد).
خودم فکرم به خیار شور هست، تولید خیارشور در خانه و فروشش.
فقط می خواستم بدونم پیشنهاد یا راه کاری برای فروشش دارید؟ به کی بفروشمش؟(مثلا دستفروشی کنم یا به مغازه ای جایی بفروشم؟ و...)
سودش چطوریاست؟ محصول بهتری هست که بشه تولیدش کرد؟
میشه مجوز دسته بندی و... گرفت؟(با توجه به اینکه کارگاه نداریم و کار در منزل هست).
 

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2010
نوشته‌ها
3,306
لایک‌ها
7,289
http://forum.unc-co.ir
داداش یه سرچی بزن توی این سایت یادمه یکی که توی این کار بود در موردش توضیح داده بود بگرد ببین پیداش میکنی
 

pavilion

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2013
نوشته‌ها
4,875
لایک‌ها
5,453
محل سکونت
IRAN-19
از خرید خیار داداش


پ ن : ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی
 

aryamehr1368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2014
نوشته‌ها
1,486
لایک‌ها
4,170
محل سکونت
گیلان
میتونی برچسب بزنی روش و عمده ب سوپری ها بدی کارت ویزیت هم درست کن بده اگه خوششون اومد دوباره سفارش بدن اگه خیارشورت خوب باشه مطمئن باش دوباره سفارش میگیری مردم از شکم نمیگذرن
 

~MR~

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
9
سن
44
میتونی برچسب بزنی روش و عمده ب سوپری ها بدی کارت ویزیت هم درست کن بده اگه خوششون اومد دوباره سفارش بدن اگه خیارشورت خوب باشه مطمئن باش دوباره سفارش میگیری مردم از شکم نمیگذرن
مشکل همینجاست که برای برچسب زدن لازم نیست مجوز و... داشت؟
 

babak13633

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2014
نوشته‌ها
1,490
لایک‌ها
728
مجوز میخوای چیکار
خیارشور که دیگه مجوز نمیخواد
از همون خونه میتونی شروع کنی
با چند سوپرمارکت صحبت کن
اگه یه خورده قیمت پایین بدی و کیفیتش خوب باشه حتما ازت میخرن
 

abbasmosavi

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2013
نوشته‌ها
2,927
لایک‌ها
1,257
محل سکونت
Tehran
مجوز نمیخواد ولی اگر بخوای برندش کنی صد در صد میخواد.
یکسری لیبل که عکس خیارشوره بده چاپ کنن و یک هزارتا کارت ویزیت و خیار و دبه و تمام
 

nicabzar

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2014
نوشته‌ها
455
لایک‌ها
153
محل سکونت
-
سلام دوست عزیز
من واسه شروع یه پیشنهاد کم هزینه تر دارم که اگه پیش رفتی و درآمدت خوب شد که حتما میشه میتونی روز به روز امکاناتت رو افزایش بدی تولید واسه 50 تا دبه واسه شروع اول به فکر یه جا باش که آب داشته باشه حیاط خونه تون یا زیر زمین اگه داشتین که بهترین جاست قدم بعدی اینه که بری از سوپر مارکتا و باقی مغازه ها دبه های خیارشور استفاده شده رو با قیمت کمتر از 1000تومن بخری و بسپاری که از این به بعد واست نگه دارن و بگی که واسشون نمونه میاری تو این قضیه با یه تیر چند تا هدفو نشونه گرفتی که تو آینده نتیجشو میبینی،بعد از گرفتن دبه ها اونا رو خوب بشور با این کار هزینه خرید دبه به تعداد مثلا 50 تا رو یک سوم کردی،بعدش برو دنبال نمک تصفیه نشده که به صورت کیسه هایه 20 کیلویی میفروشنش در میاد 8000تومن بعدش سرکه میخوای که اگه بری کارخونه یا مغازه هایی که به صورت لیتری میفروشن در میاد لیتری 500 که یه دبه بزرگشو بگیری واسه 50 تا کافیه حدود 12 لیتر اونم میشه 7000تومن سبزی هم که همش پیدا میشه شیوید و کرفس که همیشگیه فقط میمونه ترخون که تا آخر تابستون خیالت راحته واسه بعدش نداری که میتونی زیاد بگیری خشک کنی واسه پاییز زمستون سیر رو هم همینطور بهار که ارزونه کیلویی 700،800بگیر خشک کن بزار واسه بعدت تا مجبور نشی کیلو 15000بخری،حالا فقط مونده خیار اگه واسه همدان یا دزفول باشی که خیالت راحته اگرم نباشی واسه شروع خیالی نیست چون بازم سود داره یه سر بری تره بار با یکم چونه زدن میتونی خیار کیلویی 200،300 هم پیدا کنی مخصوصا وقتی که جنسا تا ظهر فروش نرفته باشه واسه 50تا دبه کلا اینا رو میخوای:

1_50 تا دبه که میشه 50 هزار تومن
2_400کیلو خیار که اگه کیلو 300 هم باشه میشه 120 هزار تومن
3_25 کیلو نمک که میشه 10 هزار تومن
4_12 لیتر سرکه که میشه 6 هزار تومن
5_سیر به اندازه 10 هزار تومن
6_سبزی(ترخون،شیوید)کلا 4کیلو و کرفس 2بوته میشه 15هزار تومن
7_فلفل 1کیلو میشه 7هزار تومن
8_چسب پهن و فریزر میشه 5هزار تومن
کل خرج کرد برای 50 تا دبه میشه 223 هزار تومن میبینی که هیچی رو نمیبازی اگه توش برد کنی و خیارشور هات طعم خوبی بگیره که بردی و فقط باید تولید کنی ولی اگرم نشد که چیزی رو از دست ندادی.
خیارارو که بگیری به خاطر اینکه مخلوطه باید سواشون کنی 3 دسته باید بشن خیارایه درشت که بهش میگن ممتاز و مخصوص ساندویچیاست و معمولا دبه های 8 کیلوییش رو بین 9000تا 11000 تومن میفروشن و رو هوا هم میزننش خیارایه متوسط که بهش میگن نول و میانگین دبه ای بین 14000تا17000تومنه و اونم هم مغازه دارا و هم ساندویچیا میگیرن و خیارایه ریز که بهش میگن ویژه و دبه ای بین 24000تا27000تومنه و مخصوص سوپر مارکتاست بنابر این خیارات هدر رفت نداره فقط سعی کن خراباش رو جدا کنی تا قاطی نشه دستور خیارشور هم که همه جا هست ولی من بهت این راه رو پیشنهاد میکنم که تو هر دبه 8 کیلویی خیار نیم کیلو نمک 2لیوان یکبار مصرف سرکه یه مشت سبزی وسط دبه و یه مشت برای روش و تو هر قسمت چند تا حبه سیر بندازی و باقیشم با آب نمک پر کنی رو درشم یه پلاستیک فریزر بزاری درشو خوب ببندی و با چسب محکم کنی اگه بازم دقیق تر خواستی بهم خبر بده امیدوارم بهت کمک کرده باشه
 

hexman

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,559
لایک‌ها
772
محل سکونت
Tehran
وقتی خیار ها رو ریختی تو دبه چقد طول میکش هآماده بشه؟
 

toofan245

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2012
نوشته‌ها
278
لایک‌ها
58
وقتی خیار ها رو ریختی تو دبه چقد طول میکش هآماده بشه؟

از حدود دو هفته بعدش میشه مصرف کرد.

نصف فک و فامیل ما تو کار تولید و فروش خیارشور هستند.
تولید خیارشور به هیچ مجوزی نیاز نداره. اما تا جایی که میدونم فروشش نسبتا سخته. مگه اینکه بازاریابی خوبی داشته باشین.
آشناهای من هم که تولید می کنند، معمولا خیارشورها رو انبار میکنن تا اواخر پاییز و زمستون بفروشن. چون اون موقع قیمتش بالا میره و فروشش کمی آسونتر میشه. هرچند به خاطر سادگی کار تولید خیارشور، رقابت زیاده و همین فروش رو سخت می کنه
 

bayern_vahid

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2011
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
469
سلام دوست عزیز
من واسه شروع یه پیشنهاد کم هزینه تر دارم که اگه پیش رفتی و درآمدت خوب شد که حتما میشه میتونی روز به روز امکاناتت رو افزایش بدی تولید واسه 50 تا دبه واسه شروع اول به فکر یه جا باش که آب داشته باشه حیاط خونه تون یا زیر زمین اگه داشتین که بهترین جاست قدم بعدی اینه که بری از سوپر مارکتا و باقی مغازه ها دبه های خیارشور استفاده شده رو با قیمت کمتر از 1000تومن بخری و بسپاری که از این به بعد واست نگه دارن و بگی که واسشون نمونه میاری تو این قضیه با یه تیر چند تا هدفو نشونه گرفتی که تو آینده نتیجشو میبینی،بعد از گرفتن دبه ها اونا رو خوب بشور با این کار هزینه خرید دبه به تعداد مثلا 50 تا رو یک سوم کردی،بعدش برو دنبال نمک تصفیه نشده که به صورت کیسه هایه 20 کیلویی میفروشنش در میاد 8000تومن بعدش سرکه میخوای که اگه بری کارخونه یا مغازه هایی که به صورت لیتری میفروشن در میاد لیتری 500 که یه دبه بزرگشو بگیری واسه 50 تا کافیه حدود 12 لیتر اونم میشه 7000تومن سبزی هم که همش پیدا میشه شیوید و کرفس که همیشگیه فقط میمونه ترخون که تا آخر تابستون خیالت راحته واسه بعدش نداری که میتونی زیاد بگیری خشک کنی واسه پاییز زمستون سیر رو هم همینطور بهار که ارزونه کیلویی 700،800بگیر خشک کن بزار واسه بعدت تا مجبور نشی کیلو 15000بخری،حالا فقط مونده خیار اگه واسه همدان یا دزفول باشی که خیالت راحته اگرم نباشی واسه شروع خیالی نیست چون بازم سود داره یه سر بری تره بار با یکم چونه زدن میتونی خیار کیلویی 200،300 هم پیدا کنی مخصوصا وقتی که جنسا تا ظهر فروش نرفته باشه واسه 50تا دبه کلا اینا رو میخوای:

1_50 تا دبه که میشه 50 هزار تومن
2_400کیلو خیار که اگه کیلو 300 هم باشه میشه 120 هزار تومن
3_25 کیلو نمک که میشه 10 هزار تومن
4_12 لیتر سرکه که میشه 6 هزار تومن
5_سیر به اندازه 10 هزار تومن
6_سبزی(ترخون،شیوید)کلا 4کیلو و کرفس 2بوته میشه 15هزار تومن
7_فلفل 1کیلو میشه 7هزار تومن
8_چسب پهن و فریزر میشه 5هزار تومن
کل خرج کرد برای 50 تا دبه میشه 223 هزار تومن میبینی که هیچی رو نمیبازی اگه توش برد کنی و خیارشور هات طعم خوبی بگیره که بردی و فقط باید تولید کنی ولی اگرم نشد که چیزی رو از دست ندادی.
خیارارو که بگیری به خاطر اینکه مخلوطه باید سواشون کنی 3 دسته باید بشن خیارایه درشت که بهش میگن ممتاز و مخصوص ساندویچیاست و معمولا دبه های 8 کیلوییش رو بین 9000تا 11000 تومن میفروشن و رو هوا هم میزننش خیارایه متوسط که بهش میگن نول و میانگین دبه ای بین 14000تا17000تومنه و اونم هم مغازه دارا و هم ساندویچیا میگیرن و خیارایه ریز که بهش میگن ویژه و دبه ای بین 24000تا27000تومنه و مخصوص سوپر مارکتاست بنابر این خیارات هدر رفت نداره فقط سعی کن خراباش رو جدا کنی تا قاطی نشه دستور خیارشور هم که همه جا هست ولی من بهت این راه رو پیشنهاد میکنم که تو هر دبه 8 کیلویی خیار نیم کیلو نمک 2لیوان یکبار مصرف سرکه یه مشت سبزی وسط دبه و یه مشت برای روش و تو هر قسمت چند تا حبه سیر بندازی و باقیشم با آب نمک پر کنی رو درشم یه پلاستیک فریزر بزاری درشو خوب ببندی و با چسب محکم کنی اگه بازم دقیق تر خواستی بهم خبر بده امیدوارم بهت کمک کرده باشه
اینقدر زیبا توضیح دادی که منی که داشتم از این تاپیک رد میشدم لذت بردم
اینو میگن توضیح یک بیزنس پلن به زبان ساده و کاربردی
موفق باشی داداش
 

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2019
نوشته‌ها
2,013
لایک‌ها
18,729
محل سکونت
تهران
الان هر دبه خیارشور ۱۶۰هزارتومن شده!!!!!
من همیشه به داشتن کسب و کار شخصی تاکید میکنم و کارمندی رو نهی میکنم به خاطر همینه :D
چون با مشاغل آزاد شاید در زمان شروع زیاد ارزش نداشته باشه ولی با گذشت زمان و با رفتن قیمت تمام شده و بهای فروش ، حاشیه سود هم بیشتر میشه و در نهایت همیشه میزان درآمد و سود با تورم رشد پیدا میکنه . به شرطی که بیزینس خوب و منطقی باشه و درست مدیریت بشه
 

m558

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,446
لایک‌ها
1,489
به نظر من خیارشور خوب نیست شاید نتونی رقابت کنی
خیار شور بازاری چون از نمک های غیربهداشتی و فله ای استفاده میکنند همه توی خونه میتونند درست کنند و میکنند نیازی به خرید نیست
عرقیات گیاهی خوبه همه رو آوردن به استفاده از اینجور چیزها
عرق گیری مثل درست کردن خیار شور نیست و لوازم میخواهد
درصد بالا باشه و خوب باشه مشتری زیاده براش
جنس خوب بده دست مردم روش هم بنویس خانگی در کنارش درصد پایین هم بزن ارزون بده مشتری حق انتخاب داشته باشه
 

iraniansatellit

Registered User
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2004
نوشته‌ها
674
لایک‌ها
153
سن
44
محل سکونت
شیراز
به نظر من خیارشور خوب نیست شاید نتونی رقابت کنی
خیار شور بازاری چون از نمک های غیربهداشتی و فله ای استفاده میکنند همه توی خونه میتونند درست کنند و میکنند نیازی به خرید نیست
عرقیات گیاهی خوبه همه رو آوردن به استفاده از اینجور چیزها
عرق گیری مثل درست کردن خیار شور نیست و لوازم میخواهد
درصد بالا باشه و خوب باشه مشتری زیاده براش
جنس خوب بده دست مردم روش هم بنویس خانگی در کنارش درصد پایین هم بزن ارزون بده مشتری حق انتخاب داشته باشه

دوست عزیز خیارشور های خانگی را اصلا مقایسه با اشغال های دبه ایی که تو سوپری ها میفروشن نکن
مشتری خوب جور کنید سود خوبی داره به شرطی که بتونید زمین خیار در اطراف شهرتون پیدا کنید
 
بالا