• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو دو هفته چیکار کنم که مکالمه انگلیسیم بهتر بشه؟( میخوام برم مصاحبه شغلی)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان میخوام برم مصاحبه شغلی ، مصاحبه داره که انگلیسی هم می پرسن من هرچی انگلیسی باشه میفهمم ولی مکالمه کم انجام دادم ، یه راهگاری پیشنهاد بدین که تو یکی دو هفته یکم بهتر شه البته خودم میدونم تغییرات زیادی نمی کنه ولی از هیچی بهتره ، حیف شغله رو به خاطر زبانش از دست بدم

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان میخوام برم مصاحبه شغلی ، مصاحبه داره که انگلیسی هم می پرسن من هرچی انگلیسی باشه میفهمم ولی مکالمه کم انجام دادم ، یه راهگاری پیشنهاد بدین که تو یکی دو هفته یکم بهتر شه البته خودم میدونم تغییرات زیادی نمی کنه ولی از هیچی بهتره ، حیف شغله رو به خاطر زبانش از دست بدم

تو دو هفته کار زیادی از نظر لغوی ازت بر نمیاد! ولی سعی کن اعتماد به نفست رو بالا ببری!
فرض کن که الان توی اتاق نشستی و داری مصاحبه می کنی! چه جوری شروع باید بکنی! چه طور سلام و علیک کنی! آدابش رو یاد بگیری! رو نت دنبال این چیزا بگرد هست!

وقتی بحث گل می اندازه و میره تو سمت حرفه ای معمولا کم نمیاری! ولی واسه برخورد اول مهارت لازمه که نشون بدی آداب معاشرت بلدی!

بعدها وقت کردی این کتاب رو بخون 1200 words you need to know to sound smart!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
تو دو هفته کار زیادی از نظر لغوی ازت بر نمیاد! ولی سعی کن اعتماد به نفست رو بالا ببری!
فرض کن که الان توی اتاق نشستی و داری مصاحبه می کنی! چه جوری شروع باید بکنی! چه طور سلام و علیک کنی! آدابش رو یاد بگیری! رو نت دنبال این چیزا بگرد هست!

وقتی بحث گل می اندازه و میره تو سمت حرفه ای معمولا کم نمیاری! ولی واسه برخورد اول مهارت لازمه که نشون بدی آداب معاشرت بلدی!

بعدها وقت کردی این کتاب رو بخون 1200 words you need to know to sound smart!
دقیقا من هم همینو می خواستم بگم، سعی کن اونقدر قوی باشی که بتونی جهت مصاحبه رو به سمتی ببری که خودت می خوای، اینطوری خیلی کارت ساده تر میشه
کتاب بالایی به اضافه Interview dialogues پیشنهاد میشه
موفق باشی

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
اگر به کسانی که قبل از شما مصاحبه داشتند دسترسی داری از اونها بپرس فضای مصاحبه در مورد چه موضوعیه
اگر کسیو نمی‌شناسی برو با کارکنان تازه استخدام شده شرکت صحبت کن ببین بیشتر در مورد چی گفتگو انجام شده

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
توو مصاحبه معمولا میگند خودتو معرفی کن بگو چی کار بلدی چی خوندی به چی علاقه داری؟ فکر می کنی چطوری می تونی به سازمان کمک کنی ؟اهداف و برنامه هات چیه و از این موارد.
توصیه من اینه که بشینی فکر کنی چه سوالایی ممکنه ازت بپرسند؟ کمی اصطلاحات مروبط به شغل و رشته ت رو بلد شو و یاد بگیر در موردشون حرف بزنی. اعتماد به نفس بالا که بتونی تند تند بدون من من چند جمله بلغور کنی پشت سر هم که اونا فرصت نکنند زیاد به جملاتت فکر کنند و متوجه اشتباهاتت بشند هم توصیه میشه

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
معمولا تو مصاحبه ازت می‌خان یه مساله‌ی کاری رو بیان کنی.
من تاحالا ندیدم بگن خودتو معرفی کن و به چی علاقه داری
اونکه خیلی سادست

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
معمولا تو مصاحبه ازت می‌خان یه مساله‌ی کاری رو بیان کنی.
من تاحالا ندیدم بگن خودتو معرفی کن و به چی علاقه داری
اونکه خیلی سادست
من دیدم! بستگی داره کجا بخوای استخدام بشی و خود مصاحبه کننده چقدر حالیش باشه.منظور از معرفی کردن هم آی ام و مای نیم ایز و این چیزا نیست معرفی به صورت رزومه وار. چی خوندی؟ چه تخصصی داری؟ چه کارایی بلدی؟

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
سلام عزیز

میتونید کتابهایی که برای تمرین speaking امتحان IELTS هست را یکی دو جلدش را بگیرید و با اون تمرین کنید.

شاید سوال ها همون نباشه اما خوب یه چهارچوبه ای میده دستتون و باعث میشه اینطوری با خودتون تمرین کنید.

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
به نظر من سراغ کتاب یا حفظ کردن کلمه نرو بیشتر سعی کن روی صحبت کردن تمرکز کنی
به نظر من اگه بتونی rosetta stone بگیری و کار کنی یا اینکه فیلم زیاد ببینی و روی دیالوگ هاشون تمرکز داشته باشی میتونه کمک خوبی بهت بکنه

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بالا