• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو رو خدا کمکم کنید !!!

SPRANTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
خسته نباشید

راستش من دو تا صفحه فلش دارم که تفاوتش در اینه که یکیش به زبان فارسیه و دیگریانگلیسی ! من پایین صفحه اول هر کدام از اینها یه متن که میتونن زبان رو انتخاب کنند قرار دادم ( مثله این : english | persian ) حالا نمیدونم چطوری کاری کنم که ینها به هم مربوط بشن و این نوشته ها لینک بشه به صفحه بعدی ضمنا هردو هم swf هست و حتما باید همین فرمت یا exe باشه چونیه جورایی میخوام رو هر سیستمی بیاد ( برای اطلاع رسانیه )
لطفا کمک کنید کمی هم عجله دارم !!!!!!! ( من خیلی کم فلش بلدم لطفا یه جوری بگین که متوجه بشم )

ممنون

SPRANTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
baba asatide ba marefat toro khoda komak konid karam badjooriu gireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
baba asatide ba marefat toro khoda komak konid karam badjooriu gireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

دریغا

یک movieclip بساز به نام lang_mc بعد اون تکست یا ایمیج زبان باهاش یک دکمه بساز بعد بهش دستور زیر رو بده.

این movieclip هر جای صفحه بزاری همونجا فایل swf لود میشه.

on (press) {

loadMovie("Eng.swf", lang_mc);

}

SPRANTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
fasat sham kheyli lotf kardi ama midooni man hala ye moshkele dige daram va oonam inke hala ke in linko midam vaghti mikhad oon english ro baz kone dobare az aval hamin swf ke man linko toosh gharar dadam miad yani be jaye english hamin swfi ke daram roosh kar mikonam baz mishe !

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
fasat sham kheyli lotf kardi ama midooni man hala ye moshkele dige daram va oonam inke hala ke in linko midam vaghti mikhad oon english ro baz kone dobare az aval hamin swf ke man linko toosh gharar dadam miad yani be jaye english hamin swfi ke daram roosh kar mikonam baz mishe !

آقا من اینجوری حالیم نمیشه چی میگی فایلت بزار برای دانلود در عرض 2 دقیقه برات درست میکنم فقط پی ام بده چون من گشت و گذار نمیکنم توی فروم.

بالا