• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو رو خدا کمک کنید

aminnasab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.ببخشید دوباره مزاحم شدم!((توی یه کتابی مطالعه کردم دیدم نوشته بود قالب رو با دریم ویور طراحی کنید بعد گزینه ی codeدر دریم ویور را بزنید اون طراحی ها به کدhtmlتبدیل میشه!))مگه نباید خودمون توی نوت پد کد نویسی کنیم قالب رو؟

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
شما داخل هر ویرایشگر متنی میتونید تگ های HTML بنویسید و ویرایش کنید.
نرم افزار دریم ویور این امکان به شما میده که بدون نوشتن تگ ها، صفحه یا قالب مورد نظر خودتون بنویسید، مثلا شما وقتی میخاین 1 دکمه داخل صفحه ایجاد کنید، با چند تا کلیک داخل نرم افزار دریم ویور این کار انجام میشه، و خود نرم افزار این تگ ها رو مینویسه
اما به هر حال باید شما html بلد باشی

aminnasab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما داخل هر ویرایشگر متنی میتونید تگ های HTML بنویسید و ویرایش کنید.
نرم افزار دریم ویور این امکان به شما میده که بدون نوشتن تگ ها، صفحه یا قالب مورد نظر خودتون بنویسید، مثلا شما وقتی میخاین 1 دکمه داخل صفحه ایجاد کنید، با چند تا کلیک داخل نرم افزار دریم ویور این کار انجام میشه، و خود نرم افزار این تگ ها رو مینویسه
اما به هر حال باید شما html بلد باشی
ما اول باید کد نویسی کنیم بعد با دریم ویور کار کنیم؟یا باید با دریم ویور کار کنیم بعد کد نویسی؟

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
دریم ویور 1 نرم افزار کمکی برای نوشتن تگ های html هست
شما میتونی از دریم ویور استفاده کنی، به کارت سرعت میده
میتونی هم استفاده نکنی و داخل Notepad تگ ها رو بنویسی
اجباری برای استفاده از دریم ویور وجود نداره

yawarir

Registered User
لایک‌ها
23
سلام و با اجازه از دوستان
دریم ویور یه نرم افزار برای کدنویسی تحت وب هست که در تمامی زبانهای تحت وب از جمله html . css . php کاربرد داره
حالا چرا بهتره از دریو ویور استفاده کنیم؟
چون شما وقتی تو نوت پد بخوای قالب بسازی همه کدها رو باید از بر باشی چون نوت پد راهنمایی نمیکنه
اما وقتی تو دریو ویور کد مینویسی مثلا میخوای کد سایه دادن به متن رو بنویسی همین که بنویسی text تمامی کدهایی که اولشون text هست رو براتون لیست میکنه و شما میتونید از بینشون text-shadow رو انتخاب کنید.
در واقع دریو ویر یک Assistant خوب برای طراحی قالب و کدنویسی قالب هست .
به عنوان مثال قالب این سایت رو من با تیم ویویر در عرض کمتر از 30 دقیقه نوشتم که اگر با نوت پد میخواستم بنویسم سه یا چهار برابر زمان میبرد.

دو نکته در کدنویسی ضروری هست:
اینکه اگر میخوای قالب طراحی کنی هی نگرد دنبال کتاب و منبع و فلان که وای الان چیکار کنم ، یه سر رشته بیاد دستت بقیشو باید کار کنی تا یاد بگیری و درکنارش دنبال کدهای جدید هم باشی. یا کدهای نمونه پیدا کن و مثل اونها بساز.
حالا اگر هم خواستی در سامانه ریموتینگ امپراطوری پارس درخواست آموزش دریو ویور بده تا رات بندازم .
یا حق.

aminnasab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دریم ویور 1 نرم افزار کمکی برای نوشتن تگ های html هست
شما میتونی از دریم ویور استفاده کنی، به کارت سرعت میده
میتونی هم استفاده نکنی و داخل Notepad تگ ها رو بنویسی
اجباری برای استفاده از دریم ویور وجود نداره
مثلا میشه کل قالب را با نوت پد بسازیم؟یا کل قالب را با دریم ویور بسازیم؟

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
بله میشه
اما با Notepad زیاد وقت میبره، با امکاناتی که دریم ویور در اختیارتون میذاره، ساخت قالب زمان کمتری میبره
پیشنهاد من به شما اینه که اول HTML یاد بگیرین و با تگ ها آشنا بشین، بعد با نرم افزار دریم ویور قالب که میخاین بسازین

yawarir

Registered User
لایک‌ها
23
نوت پدو که کلا بی خیال ، ولی با دریم ویور بله میشه.
با ذکر این نکته که یک قالب متشکل از چندین فایل php و css و همچنین چندین صفحه html هست که طبیعتا هرکدوم ازینها باید جداگانه ساخته بشه و در پایان با درکنار هم قرار گرفتنشون یک قالب تشکیل میشه.

@m.rezakh شرمنده فک کردم با منه :دی ببخشید.

aminnasab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله میشه
اما با Notepad زیاد وقت میبره، با امکاناتی که دریم ویور در اختیارتون میذاره، ساخت قالب زمان کمتری میبره
پیشنهاد من به شما اینه که اول HTML یاد بگیرین و با تگ ها آشنا بشین، بعد با نرم افزار دریم ویور قالب که میخاین بسازین
یعنی میشه کل قالب رو با دریم بسازیم؟

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
یعنی میشه کل قالب رو با دریم بسازیم؟
بله میشه
دوست عزیز HTML مثل الفبا میمونه که شما برای نوشتن باید یاد بگیری، حالا دریم ویور، Notepad و خیلی از ابزار های دیگه مثل خودکار، مداد، قلم ، ... ابزاری برای نوشتن هست

بالا