سلام.ببخشید دوباره مزاحم شدم!((توی یه کتابی مطالعه کردم دیدم نوشته بود قالب رو با دریم ویور طراحی کنید بعد گزینه ی codeدر دریم ویور را بزنید اون طراحی ها به کدhtmlتبدیل میشه!))مگه نباید خودمون توی نوت پد کد نویسی کنیم قالب رو؟
ما اول باید کد نویسی کنیم بعد با دریم ویور کار کنیم؟یا باید با دریم ویور کار کنیم بعد کد نویسی؟شما داخل هر ویرایشگر متنی میتونید تگ های HTML بنویسید و ویرایش کنید.
نرم افزار دریم ویور این امکان به شما میده که بدون نوشتن تگ ها، صفحه یا قالب مورد نظر خودتون بنویسید، مثلا شما وقتی میخاین 1 دکمه داخل صفحه ایجاد کنید، با چند تا کلیک داخل نرم افزار دریم ویور این کار انجام میشه، و خود نرم افزار این تگ ها رو مینویسه
اما به هر حال باید شما html بلد باشی
مثلا میشه کل قالب را با نوت پد بسازیم؟یا کل قالب را با دریم ویور بسازیم؟دریم ویور 1 نرم افزار کمکی برای نوشتن تگ های html هست
شما میتونی از دریم ویور استفاده کنی، به کارت سرعت میده
میتونی هم استفاده نکنی و داخل Notepad تگ ها رو بنویسی
اجباری برای استفاده از دریم ویور وجود نداره
بله میشهمثلا میشه کل قالب را با نوت پد بسازیم؟یا کل قالب را با دریم ویور بسازیم؟
نوت پدو که کلا بی خیال ، ولی با دریم ویور بله میشه.مثلا میشه کل قالب را با نوت پد بسازیم؟یا کل قالب را با دریم ویور بسازیم؟
یعنی میشه کل قالب رو با دریم بسازیم؟بله میشه
اما با Notepad زیاد وقت میبره، با امکاناتی که دریم ویور در اختیارتون میذاره، ساخت قالب زمان کمتری میبره
پیشنهاد من به شما اینه که اول HTML یاد بگیرین و با تگ ها آشنا بشین، بعد با نرم افزار دریم ویور قالب که میخاین بسازین
بله میشهیعنی میشه کل قالب رو با دریم بسازیم؟