• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو رو خدا Delivery report گوشی هاتونوOff کنید!

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان ؛ چطورین؟:)

چند وقت پیش متوجه شدم که sms هایی رو که روی گوشیم دارم؛ با تعداد sms که از طریق برنامه های کامپیوتر- موبایل می بینم تفاوت داره

یعنی مجموع حافظه گوشیم با آنچه که اینجور برنامه ها نشان میدهند متفاوته!:eek:

بارها امتحان کردم تا دلیلشو بفهمم. یکی یکی sms از گوشیم می فرستادم (sent) و با برنامه نگاه می کردم ؛

از یه گوشی دیگه به گوشیم sms ارسال میکردم(inbox) ، از کامپیوتر به گوشیم sms ارسال میکردم تو draft و...

هربار با برنامه می دیدم با جمع و تفریق که بایستی،

Inbox messages + Sent messages + Draft messages + Templates =Total massages memory

جور در نمی یومد (* نکته1 رو پايين يخونين*).

تا اینکه بالاخره فهمیدم هر sms ارسالي (sent)؛ به اندازه 2 تا sms حافظه گوشی رو میگیره!!

و بارها هم امتحان کردم دیدم بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـه

یعنی از اونجا که used memory + free memory = Total memory

وقتی پیامی رو ارسال (Sent) یا دریافت (inbox) می کنید ، بایستی هر sms(مثلاً کمتر از 160 کاراکتر) فقط یکی از حافظه گوشی رو اشغال کنه

(یکی به used memory اضافه شود یکی از free memory کم بشه و همواره تعداد memory massages Total ثابت بماند) .

( یه 139sms کاراکترِِِِي) می رسید تو Inbox ، یکی بهused memory گوشی اضافه می شد، یکی از free memory گوشی کم می شد؛

یه sms از کامپیوتر میفرستادم تو Draf ، یکی به used memory اضافه می شد، یکی ازmemory free کم می شد

ولــی

وقتی یه sms از گوشیم می فرستادم (Sent) ، یکی بهused memory گوشی اضافه شد امــــــــا 2 تا از free memory گوشی کم می شد ،

یعنی یکی هم از حافظه کل گوشیم (memory Total) کم شده بود ؛ به عبارتی هرSent messages دو تا حساب می شد. (* نکته2*)

حالا این سئوال برام پیش اومد که چرا هر sms فرستاده شده (sent) دوتا از حافظه رو اشغال میکنه؟!؟

( تا اینجا رو فهمیدین ؟ امیدوارم توی ریاضی مشکل نداشته باشین;) )

ده ها بار امتحان کردم و بی پاسخ ماندم ( ادیسون بود که هزاران بار شکست خورد و دست از آزمایش بر نداشت ، عین همون ):D

sms ازقسمت inbox فرستادم ، ازoutbox فرستادم، از sent فرستادم ، ازdraft فرستادم ؛ sms يک کرکتری فرستادم ، sms کمتر از 160 کاراکتری فرستادم؛

همواره sms فرستاده شده 2تا از free memory کم می کرد (یکی به used memory اضافه شده و یکی از کل حافظه گوشی هم کم می شد

( به عبارتي کلاً 2 تا )

تا جایی که حافظه sms گوشی من که 200 تاست به جایی رسید که با 35تا Inbox و 50 تا Sent پرشده بود .

چـــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟!؟!:blink:

تا اینکه فهمیدم موضوع از Delivery report آب میخوره (یعنی هزارویکومین باری که امتحان کردم)

وقتی گزارش ارسال (Delivery report) پیام ها رو غیر فعال می کنم (که در طول مراحل بالا همیشه فعال بوده)

هر sms که می فرستام هم فقط یکی از حافظه free گوشی رو اشغال میکنه و تمام.

تا اینجا رو داشته باشین

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

* نکته1*در اینجا لازم میدونم خدمت کسانی که اطلاع ندارن عرض کنم :
( هر sms رو اگه توی Saved messages ذخیره کنین فضای SIM card memory رو اشغال میکنه واگه sms رو توی Templates ذخیره کنین از Phone memory فضا میگیره.)

*نکته2* (لازم به ذکره که حجم sms هرچه که باشه ، وقتی Delivery report فعال باشه دو برابر فضا اشغال میکنه یعنی اگه شما یه sms بیش از 640 کاراکتری بفرستین که معادل 4تا sms هست ؛ به اندازه 8تا sms حافظه گوشیتون رو میگیره).​

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
نتیجه اخلاقی از این داستان اینکه

1-اگه گزارش ارسال هزینه هم نداشته باشه ؛ فضای حافظه گوشی تونو که میگیره ؛ پس بسته به میلتون می تونید غیر فعالش کنید.

2-خدایی چون کل اینترنت رو زیر و رو کنید همچین مقاله ای پیدا نمی کنید ( فارسی و لاتین با هم نوشتن که خیلی کارسختیه )،

پس اول رو گوشی خودتون امتحان کنید و بعد در مورد درستی مطلب بالا نظر بدید.

به هر حال 4 حالت بیشتر نداره

یا کل شبکه مخابراتی جهان این چنینه؟:eek:
یا شبکه مخابراتی ایران اینجوریه؟:hmm:
یا فقط گوشی های Sony Ericsson اینجورین؟
:(
یا فقط گوشی منو، کامپیوتر منو و فقط خط من اینجوریه؟:D

Last edited:

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نتیجه اخلاقی از این داستان اینکه

1-اگه گزارش ارسال هزینه هم نداشته باشه ؛......
من شنیدم (مطمئن نیستم) گزارش رسید پیام، 5 تومنه. یعنی هر گزارش 5 تومن هزینه داره. به عبارتی اگه هر اس ام اس 15 تومن باشه میشه 20 تومن.

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدا رو شکر که گوشي ما مشکل حافظه نداره.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نه عزیز من هیچی هزینه نداره
هم تو تلوزیون گفت که نداره
هم من از آشنامون تو ارتباطات سیار پرسیدم هم با خواهرم توی 4-5 سری فیش امتحان کریدم
یه قرونم نمیندازه
یه تاپیکم دربارش زده شده
ضمنا اونم که جای گوشی رو میگیره خب معلومه که میگیره
شما در اصل یه اس ام اس دریافت کردی و جارو میگیره منکه ریپورت میاد تو خود گوشیمم یه اس ام اس حسابش میکنه
یه چیز واضحی بود

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب مشخصه وقتی اس ام اس میاد که بله فلان اس ام اس رسیده خب یه جا میگیره دیگه...هر کودکی میدونه این رو...

میتونید دستی پاکش کنید یا کلا غیر فعالش کنید

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
باید حافظه رو بگیره! و بله! منم که تازه سیم کارت خریدم از یکی شنیدم این رو off کن! ولی بعدا فهمیدم پول نمی اندازه!

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
با اینکه قصد من از این نوشته اصلاً در مورد هزینه Delivery report نبود ، چون موضوع داره منحرف ميشه لازم دونستم بگم.

بارها در جاهای مختلف درباره گزارش ارسال (Delivery report) بحث شده ؛ که این گزارش ارسال هزینه داره یا خیر ؟

شاید می دونیند از 1-2 سال پیش به گفته مسئولان مخابرات گزارش ارسال رایگان شده و سند اون خود دفترچه مشترکین همراه ست که نوشته گزارش ارسال رایگان می باشد.

ولی به نظر من باید سر دروغ یا راستگو بودن اونا بحث بشه؛

پس اگه ایمان دارین که اونا بلد نیستند دروغ بگن.

پس گزارش ارسال هزینه نداره یا لااقل هزینه جداگانه ای نداره.

من اینجا از نوشته یه دوست خوب به نام borteh استفاده میکنم که توضیحات فنی و به نظر دقیقی دادن :

"سرویسDelivery همیشه وجود داره و وقتی شما SMS می فرستید ،Delivery آن به شما ارجاع داده میشه ! اگه وضعیت رسیوDelivery تو گوشی شما روشن باشه که گوشی اونو دریافت می کنه و نشون میده (تقریبا" میشه گفت یه Flag هست).اگه خاموش باشه هم که گوشی از پیامDelivery صرف نظر می کنه ! نکته اینکه چه رسیوDelivery روشن باشه چه خاموش،Delivery پیام ارسالی شما،براتون ارجاع میشه !هیچ هزینه ای هم نداره ! چون یهFlag یک بیتی نرم افزاری محسوب میشه و دوحالت داره : 0 یعنی Fail شد و 1 یعنی Deliver شد ! ... وقتی گوشی شما وضعیت Pending رو نشون میده یعنی هیچ Flag نیومده و SMS هنوز تو Service Centre هستش و قراره فرستادهشه ! بعد اینکه از مرکز خارج شد وضعیت مشخص میشه ! "

آدم پیش خودش میگه پس الان در حق مشترکین لطف نمی کنن تا اون وقتی که هزینه می گرفتن ، داشتن بی انصافی میکردن.​
:eek:

Last edited:

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
خب مشخصه وقتی اس ام اس میاد که بله فلان اس ام اس رسیده خب یه جا میگیره دیگه...هر کودکی میدونه این رو...

میتونید دستی پاکش کنید یا کلا غیر فعالش کنید

ضمنا اونم که جای گوشی رو میگیره خب معلومه که میگیره
شما در اصل یه اس ام اس دریافت کردی و جارو میگیره منکه ریپورت میاد تو خود گوشیمم یه اس ام اس حسابش میکنه
یه چیز واضحی بود

خدا رو شکر که گوشي ما مشکل حافظه نداره.

دوستان نازنین اصلا موضوع سر مقدار حافظه نیست

در ضمن دو برابر حجم حافظه رو میگیره نه یه دونه بیشتر(هرچند همین هم مقدار ناچیزيه )

بحث من سر چــــــــرای اونه ,شما اینو می دونستین مگه؟؟؟

" همه مي دانستند سيب به زمين مي افتد اما اين نيوتن بود که پرسيد چـــــــــــــــــــرا؟!؟ "

همون چرایی که من اون بالا پرسیدم. "حامد نیوتن":D

پس خواهشن از اصل موضوع منحرف نشین. :blink:​

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بارها خود مخابرات اعلام کرده که برای Delivery report هزینه ای نمیگیره و هر دوره هزینه 1000 تومنی که به اسم

خدمات ویژه رو قبض موبایل میاد چنین خدماتی رو شامل میشه

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
همه مي دانستند سيب به زمين مي افتد اما اين نيوتن بود که پرسيد چـــــــــــــــــــرا؟!؟

این یه افسانه است! اصلا سیبی در کار نبود! مردم هم اونقدر اسکل نبودن که ندونن جادبه وجود داره! فقط نیوتن جاذبه رو جنبه ریاضی بهش داد و فرمولیش کرد!
خوب هر دلیوری ریپورت هم باید متن مسیج رو داشته باشه دیگه! درسته که ما نمیتونیم بخونیم ولی هست!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من اخرش نفهمیدم دوستمون داره سر چی بحث میکنه؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عجب....پس *ونیا اوضاعشون اینجوری نیست؟؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سر کم بودن حافظه اس ام اس موبایلهای سوتی اریکسون!

عجب....پس *ونیا اوضاعشون اینجوری نیست؟؟

cry2.gif

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

دوستان نازنین اصلا موضوع سر مقدار حافظه نیست

در ضمن دو برابر حجم حافظه رو میگیره نه یه دونه بیشتر(هرچند همین هم مقدار ناچیزيه )

بحث من سر چــــــــرای اونه ,شما اینو می دونستین مگه؟؟؟

" همه مي دانستند سيب به زمين مي افتد اما اين نيوتن بود که پرسيد چـــــــــــــــــــرا؟!؟ "

همون چرایی که من اون بالا پرسیدم. "حامد نیوتن":D

پس خواهشن از اصل موضوع منحرف نشین. :blink:​
دوست عزیز شما دستی در "ساختمان داده" نداری ؟ :D

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بیا جمعش کن... میبینین دیگه...همه اعتراضات و کاستی ها و دردسرها از عواقب استفاده از این برند سونی اریکسونه! ... هر چی داستان درست میشه، یه سرش تو SE گیر کرده...ببین حالا ما نیومدیم بگیم *ونی اریکسون... تو باز میگی *ونیا! عجب حکایتی شده!
راستی HAMEDDEHGHANI شما یه ذره اسمت زیادی آشناست...بچه کجایی؟ :f34r:​

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقا بیا جمعش کن... میبینین دیگه...همه اعتراضات و کاستی ها و دردسرها از عواقب استفاده از این برند سونی اریکسونه! ... هر چی داستان درست میشه، یه سرش تو SE گیر کرده...ببین حالا ما نیومدیم بگیم *ونی اریکسون... تو باز میگی *ونیا! عجب حکایتی شده!
راستی HAMEDDEHGHANI شما یه ذره اسمت زیادی آشناست...بچه کجایی؟ :f34r:​

هر موقع سوتی اریکسون رو بی خیال شدین گفتین سونی اریکسون منم میگم نوکیا....:p

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
من اين مطلب رو در انجمن هاي متعددي مطرح کردند ولي فقط يکجا يه نفر پبدا شد که جواب منطقي داد:

" اگه Delivery Reports فعال باشه ، شما هر بار که یه پیام ارسال میکنید ، یه فضایی برای Sent

و یه فضا هم برای Delivery Reports اشغال میشه .

تو برخي گوشی ها، یه قسمتی به نام Reports وجود داره که همون Delivery Reports هست.

در واقع ، لیست زمان ارسال و گیرنده هر پیام تو این پوشه ذخیره میشه و تو سونی اریکسون نیست

به نظرم یه پوشه اضافیه چون هم تو Main Dispaly اعلام میشه "پیام به گیرنده ارسال شد" و هم اینجا ذخیره میشه ،

یه فضایی رو از حافظه اشغال میکنه و چون جاش تو گوشیه SE مشخص نیست هر پيام ارسالي دو برابر فضا ميگيره ! "

آهان حالا فهميدم چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــرا؟:blink:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اگه Delivery Reports فعال باشه ، شما هر بار که یه پیام ارسال میکنید ، یه فضایی برای Sent

و یه فضا هم برای Delivery Reports اشغال میشه .

خب اینکه به قول بچه ها یک امر بدیهی هست دیگه!

ببین یادمه وقتی Delivery Reports تو گوشی های قدیمیم فعال بود ( مثل N620 , S55 , ...! ) مسیجی که میفرستادی یکیش میرفت تو قسمت Sent و هر وقت Report میومد اون هم مثل یک مسیج معمولی ( مثل بچه آدم! :D ) میرفت تو Inbox . یعنی یکی خود مسیج که تو قسمت Sent ذخیره شده و یکی اون مسیج ریپورت که میرفت تو Inbox که میشد : 1+1=2 !!!

گوشیهای جدید:

نوکیا: وقتی مسیج Delivery میاد میره تو یه فولدر به نام Delivery Reports . خب اینجا هم یکی خود میسج فرستاده شده ( Sent ) + مسیج Delivery که میشه 2 تا!!!

سونی اریکسون : فولدری به نام Delivery Reports که مسیجها اونجا ذخیره بشه وجود نداره و در ظاهر فقط یک مسیج در فولدر Sent قرار میگیره! ولی وقتی به اون میسج توی Sent نگاه کنی یک تیک کوچولو کنار علامت نامه میبینی! اون تیک در واقع همون مسیج Delivery هست ( که وقتی میاد فقط فقط اعلام میکنه مه مسیج Deliver شد و یه ok داره فقط) . حالا اینجا هم یکی مسیج فرستاده شده ( Sent ) + اون تیک! ( که در واقع مسیج Delivery یا همون ریپورت هست) که جمعا میشه 2 تا!!! :D

نیوتون و اینا رو بیخیال!!! شما یه کم برین کلاسهای یوگا و ... که تمکز بیشتری داشته باشید :D

بالا