ممنون از نظرت اما من سراغ دارم دوستانی رو که محور اصلی کارشون ایمیل مارکتینگه
در ضمن من میخوام محصولات فروشگاهی رو بفروشم نه کارتون یا نرم افزار یا همچین چیزایی در این صورت چه سایت های قیمت مناسبی دارن و خوب جواب میدن؟
نظر من در مورد ایمیل مارکتینگ منفی است. کلاً با اسپم مخالفم! حالا میتونید 30-40 هزار تومان بدید و برای تست نتیجه رو بسنجید.
محصولات فروشگاهی (مانند سشوار، اتوی مو، آب شیرین کن و...) رو دقیقاً نمیشه گفت باید کجا تبلیغ کنید. چون اکثر سایتهای فارسی زبان که بازدید خوبی دارند اینها هستند: دانلود نرم افزار - دانلود بازی - دانلود موسیقی و ویدیو - سایتهای تفریحی و خبری.
دقیقاً مشخص نیست که محصول شما برای این افراد کارایی داشته باشه یا نه.
اما در کل میتونید یه هزینه کمی مثلاً 50.000تومان رو به صورت تست تو سایتها تبلیغ بدید تا نتیجه دستتون بیاد.
اما من که از تبلیغات بنری خیری ندیدم!
- ضمناً تبلیغ در گوگل هم میتونه برای شما مناسب باشه.
- به نظر من روی سئوی سایتتون کار کنید و بازدیدکننده از موتورهای جستجو دریافت کنید.
- در نهایت مطمئن ترین راه، راه اندازی سیستم همکاری در فروش است که اگه در کارتون صادق باشید، کلی سایت، باهاتون کار می کنند و در واقع مثل این میمونه که به این سایتها تبلیغ دادید. اونم تبلیغی که اگه کالا فروش کرد، پول تبلیغ کننده رو میدید و اگر فروش نکرد، هیچ مبلغی پرداخت نمی کنید.
===========================
بازم تاکید می کنم، طبق تجربه ای که دارم، تبلیغات بیشتر برای برندسازی خوبه و شاید در بهترین حالت اگر ضرر نکنید، فقط پولی که بابت تبلیغات دادید رو دربیارید. یه تاپیک بود حدوداً 1سال پیش در رابطه با تبلیغ تو سایتهای مختلف، که نتیجش همین جمله بالا بود. و آخرش هم اکثر افراد به این نتیجه رسیده بودند که برای فروش محصول، تبلیغ در گوگل بهترین گزینه است. البته اونم ریسک داره و ممکنه فقط هزینه تبلیغات، دربیاد و سود چندانی نداشته باشه، اما چون شما محصولات رو به قیمت عمده و پایین تهیه می کنید شاید وضعیت بهتری داشته باشید.