• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو چه سایتی تبلیغ تک فروشی بدم ؟ با چه گروهی ایمیل مارکتینگ کار کنم؟

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
مدتیه دنبال اینم که یه سری سایت پیدا کنم که بازدهی خوبی از نظر میزان کلیک و فروش داشته باشن برای تک فروشی اما سرعت پیش رویم کند بوده خواستم از دوستان پی تی کمک بگیرم ببینم نظرات شما چیه
از الان تشکر خودم رو از دوستانی که کمک خواهند کرد اعلام میکنم
در مورد ایمیل مارکتینگ هم با چنتا گروه کار کردم اما گروه های بهتر با هزینه های مناسب تر میخوام بهم معرفی بشه کسانی که باهاشون ایمیل زدید و نتیجش راضی کننده بوده
با سپاس

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
این خیلی بده که یه نفرم پیدا نمیشه که دست به کیبردش بزنه و یه جواب کوتاه برای این سوال من بنویسه!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پیشنهاد میکنم از هر روشی برای تبلیغ استفاده میکنی بیخیال ایمیل مارکتینگ بشی. بازدهی نداره.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1- ایمیل مارکتینگ رو بیخیال شو!

2- پاسخ سوال هم تقریباً واضح است:
در سایت های موبایل: محصولات مرتبط با موبایل مانند پکیج اندروید، شارژر و...
در سایت های دانلود نرم افزار: سی دی نرم افزار، آموزش فتوشاپ و...
در سایت های تفریحی: سی دی بازی، سی دی سریال های طنز

اما احتمالاً منظورتون اینه که چندتا سایت معرفی کنیم....

نکته خیلی مهم:

چندین دفعه تجربه تبلیغ دادن به سایتهای مثلاً پربازدید! رو داشتم. به نظر من به نسبت هزینه ای که می کنید، اصلاً بازدهی خوبی نداره. تبلیغات (بنری) بیشتر برای برندسازی خوبه. مثلاً برای مواقعی بازدهی داره که قصد معرفی یه محصول خیلی خاص رو دارید که با تبلیغ اون محصول عده زیادی از فروشگاهها میان از سایت شما محصول رو خریداری می کنند و در شاپ خودشون و همچنین در سیستم های همکاری در فروششون قرار میدند. به این صورت برند محصول شما در ذهن بازدیدکننده ها جا میگیره. اینجاست که تبلیغ دادن بسیار مناسبه و بازدهی داره. در غیراینصورت بهتره سیستم همکاری در فروش راه اندازی کنید. (البته شاید هم داشته باشید)

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
1- ایمیل مارکتینگ رو بیخیال شو!

2- پاسخ سوال هم تقریباً واضح است:
در سایت های موبایل: محصولات مرتبط با موبایل مانند پکیج اندروید، شارژر و...
در سایت های دانلود نرم افزار: سی دی نرم افزار، آموزش فتوشاپ و...
در سایت های تفریحی: سی دی بازی، سی دی سریال های طنز

اما احتمالاً منظورتون اینه که چندتا سایت معرفی کنیم....

نکته خیلی مهم:

چندین دفعه تجربه تبلیغ دادن به سایتهای مثلاً پربازدید! رو داشتم. به نظر من به نسبت هزینه ای که می کنید، اصلاً بازدهی خوبی نداره. تبلیغات (بنری) بیشتر برای برندسازی خوبه. مثلاً برای مواقعی بازدهی داره که قصد معرفی یه محصول خیلی خاص رو دارید که با تبلیغ اون محصول عده زیادی از فروشگاهها میان از سایت شما محصول رو خریداری می کنند و در شاپ خودشون و همچنین در سیستم های همکاری در فروششون قرار میدند. به این صورت برند محصول شما در ذهن بازدیدکننده ها جا میگیره. اینجاست که تبلیغ دادن بسیار مناسبه و بازدهی داره. در غیراینصورت بهتره سیستم همکاری در فروش راه اندازی کنید. (البته شاید هم داشته باشید)

پیشنهاد میکنم از هر روشی برای تبلیغ استفاده میکنی بیخیال ایمیل مارکتینگ بشی. بازدهی نداره.
ممنون از نظرت اما من سراغ دارم دوستانی رو که محور اصلی کارشون ایمیل مارکتینگه
در ضمن من میخوام محصولات فروشگاهی رو بفروشم نه کارتون یا نرم افزار یا همچین چیزایی در این صورت چه سایت های قیمت مناسبی دارن و خوب جواب میدن؟

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
در ضمن من میخوام محصولات فروشگاهی رو بفروشم نه کارتون یا نرم افزار یا همچین چیزایی در این صورت چه سایت های قیمت مناسبی دارن و خوب جواب میدن؟

بله به نظر منم ایمیل مارکتینگ اصلا نتیجه نداره.
در حال حاضر از بهترین های همکاری در فروش سایت میهن استور هستش

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
بله به نظر منم ایمیل مارکتینگ اصلا نتیجه نداره.
در حال حاضر از بهترین های همکاری در فروش سایت میهن استور هستش
شما چه سیستم تبلیغی رو پیشنهاد میدی؟
کدوم سایت ها ؟
پاپ آپ جواب میده ؟ بازم کدوم سایتها؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نظر من در مورد ایمیل مارکتینگ منفی است. کلاً با اسپم مخالفم! حالا میتونید 30-40 هزار تومان بدید و برای تست نتیجه رو بسنجید.

محصولات فروشگاهی (مانند سشوار، اتوی مو، آب شیرین کن و...) رو دقیقاً نمیشه گفت باید کجا تبلیغ کنید. چون اکثر سایتهای فارسی زبان که بازدید خوبی دارند اینها هستند: دانلود نرم افزار - دانلود بازی - دانلود موسیقی و ویدیو - سایتهای تفریحی و خبری.
دقیقاً مشخص نیست که محصول شما برای این افراد کارایی داشته باشه یا نه.

اما در کل میتونید یه هزینه کمی مثلاً 50.000تومان رو به صورت تست تو سایتها تبلیغ بدید تا نتیجه دستتون بیاد.

اما من که از تبلیغات بنری خیری ندیدم!

- ضمناً تبلیغ در گوگل هم میتونه برای شما مناسب باشه.

- به نظر من روی سئوی سایتتون کار کنید و بازدیدکننده از موتورهای جستجو دریافت کنید.

- در نهایت مطمئن ترین راه، راه اندازی سیستم همکاری در فروش است که اگه در کارتون صادق باشید، کلی سایت، باهاتون کار می کنند و در واقع مثل این میمونه که به این سایتها تبلیغ دادید. اونم تبلیغی که اگه کالا فروش کرد، پول تبلیغ کننده رو میدید و اگر فروش نکرد، هیچ مبلغی پرداخت نمی کنید.

===========================

بازم تاکید می کنم، طبق تجربه ای که دارم، تبلیغات بیشتر برای برندسازی خوبه و شاید در بهترین حالت اگر ضرر نکنید، فقط پولی که بابت تبلیغات دادید رو دربیارید. یه تاپیک بود حدوداً 1سال پیش در رابطه با تبلیغ تو سایتهای مختلف، که نتیجش همین جمله بالا بود. و آخرش هم اکثر افراد به این نتیجه رسیده بودند که برای فروش محصول، تبلیغ در گوگل بهترین گزینه است. البته اونم ریسک داره و ممکنه فقط هزینه تبلیغات، دربیاد و سود چندانی نداشته باشه، اما چون شما محصولات رو به قیمت عمده و پایین تهیه می کنید شاید وضعیت بهتری داشته باشید.

بالا