• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تي 610 سوپ خور!

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا من يه تي 610 دارم(داشتم!) چشمتون روز بد نبينه شيرجه رفت توي ظرف سوپ!
فوري درآوردمش و باطري رو كشيدم بيرون. بعد نيم ساعت روشن كردم صفحه اومد ولي هيچكدوم
دكمه ها كار نمي كرد. طوري كه خاموش هم نمي شد. مجبور شدم باطري رو در بيارم.
بعد نيم ساعت دوباره روشنش كردم اين دفعه صفحه اش هم نيومد :blink:
بردمش تعمير. طرف بازش كرد گفت اين قطعه و اين او اين يكي ! سوخته بايد عوض بشه،30 تومن هم ميگيرم درستش كنم :hmm: منم ديدم چاره ندارم. گفتم باشه. عصري رفتم گوشي رو بگيرم ديدم درست شده ولي باز كليدهاش كار نمي كنه . در ضمن 10 ثانيه طول مي كشيد نرم افزار بالا بياد. طرف گفت بمونه باز يه نگاهي بهش بندازم. :(
حالا به نظر شما درست مي شه؟ اگه هم درست شد دوباره همون تي 610 قبلي مي شه؟ يا از خيرش بگذرم؟ :worried:

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اگر تو سوپت ادويهای تند ريخته باشی باش خدا حافظی کن چون سوئيديها به اين نوع ادويها بسار حساسيت دارند

mori

Registered User
لایک‌ها
14
با شاهد يه صحبتي بكن اون اخر t610 هستش در حدي كه مي پرسته اون رو!!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خدا نصیب نکنه. منم 610 دارم. امیدوارم درست بشه ولی این لامصب ها روز به روز ریز تر و ظریف تر میشن. دیگه تحمل سوپ و این چیزا رو ندارن! :(

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم اميدوارم درست بشه اما يک سؤال چجوری تو سوپ افتاد؟!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از en2fa :
منم اميدوارم درست بشه اما يک سؤال چجوری تو سوپ افتاد؟!
آره! این نکته خیلی مهمیه!

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مرسي از نوع دوستيتون !مرهمي بود بر اين دل شكسته :(
افتادن تو سوپ هم از اين قرار شد كه مهمون داشتيم منم ظرف سوپ رو آوردم بذارم سر ميز. گوشي هم تو جيب پيراهنم بود. خم كه شدم سوپ رو بذارم سر ميز شالاپ ديدم تي 610 نازنينم داره تو ظرف سوپ دست و پا مي زنه.
اونم سوپ دااااااغ. :hmm:
از من به شما نصيحت . گوشيتون رو نذاريد تو جيب پيرهنتون. چون محاله كه نيافته.
حالا ببينيد كي اين حرف رو گفتم بهتون ها.

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
با اینکه برات ناراحت شدم!! ولی کلی هم خندم گرفت (شرمنده), ببينم از اون سوپ کس ديگه ای هم خورد
يا همشو t610 خورد (نو ش جانش) شما هم زياد غصه نخور احتمالن يکم دلو رودش سوخته , طفلک گشنش بوده شديد!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اين حرفا رو ولش گوشی رو بيخيال...لباس طرف چی؟طوريش که نشد....چربی سوپ به سختی پاک ميشه ها؟
اگه پاک نشده کمک خواستی هستيم ها....
ميدنی چی کار کن که پاک شه؟برعکس بگير لباس رو..آروم آروم آب رو بزار چيکه چيکه بريزه روش اينجوری خيلی بهتر پاک ميشه...اگه نشد بگو بگردم تو اينترنت..دوستا...آشنايا..ببينم ميتونم کمکی کنم يا نه...

؛) :))

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا به كوريه چشم استكبار جهاني امروز رفتم گوشيم رو از تعمير گرفتم. مثل قبل داره كار مي كنه. :rolleyes:
فقط 30 تومن خرج رو دستم گذاشت كه اونم فداي سر گوشيم. :wub:
همه جاش رو هم خودم تميز كردم و عاري از هرگونه اثرات سوپ :hmm: شده :D
اتفاقا راحت هم تميز شد چون چربي خشك شده راحت كنده ميشه ;)
در ضمن منظور لباس كدوم طرف بود كه شما مي خواين پاكش هم كنين؟ :eek:
اون لحظه من چشمام رو بسته بودم و دهنم باز بود و به زمين و زمان بد و بيراه مي گفتم . اگه طرفي هم بود تا حالا خود به خود ناكوت مي شد چه برسه به لباسش..
ولي جالبه ها تو همچين مواقعي چه حسي بهتون دست مي ده؟!
مثلا تصور كنيد با دوست دخترتون رفتين كوه گوشي نازنينتون كه از همه چي بيشتر دوستش دارين از دستتون بيفته پايين كوه و شما شاهد قل خوردن و پرپر شدنش باشين. اون لحظه چه عكس العملي نشون مي دين؟
يا همين كه واسه من پيش اومد در حضور دوست دخترتون پيش بياد؟ :wacko:
من كه بين اون همه مهمون دستم رو كردم تو ظرف داااغ سوپ :blink: و گوشي رو آوردم بيرون.
حالا از شوخي گذشته من اگه همراه با عنصر لطيفم اين اتفاق برام بيافته طرف رو هم از كوه به همراه گوشي پرت مي كنم پايين :happy: چون اگه با اون قرار نميذاشتم كه اين اتفاق نمي افتاد. پس اون باعث اين حادثه ناگواره و بايد به جزاي عملش برسه. :medieval:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ايول استدلال...معرکه بود.....
خوشحالم که گوشيت درست شد....

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
به به بهنام جان سلام !
منم به عنوان يه همنوع و همكار ( از نظر تي 610 :p ) باهات احساس همدردي مي كنم . بابا مگه به گوشيت شك داري ؟ آخر با وفاست ! من كه باهاش زندگي ميكنم . خوشم اومد ! اي ول ! ماجراي كوه رو باحال گفتي ! منم به آزي ( منظورم هووي تي 610 ) گفتم كه بعد از تي 610 سعي ميكنم دوست داشته باشم . حالا ماجراهاي من سر فرصت ... ! :blush: :p :rolleyes: :ph34r: ............

به نقل از Behnamix :
آقا به كوريه چشم استكبار جهاني امروز رفتم گوشيم رو از تعمير گرفتم. مثل قبل داره كار مي كنه. :rolleyes:
فقط 30 تومن خرج رو دستم گذاشت كه اونم فداي سر گوشيم. :wub:
همه جاش رو هم خودم تميز كردم و عاري از هرگونه اثرات سوپ :hmm: شده :D
اتفاقا راحت هم تميز شد چون چربي خشك شده راحت كنده ميشه ;)
در ضمن منظور لباس كدوم طرف بود كه شما مي خواين پاكش هم كنين؟ :eek:
اون لحظه من چشمام رو بسته بودم و دهنم باز بود و به زمين و زمان بد و بيراه مي گفتم . اگه طرفي هم بود تا حالا خود به خود ناكوت مي شد چه برسه به لباسش..
ولي جالبه ها تو همچين مواقعي چه حسي بهتون دست مي ده؟!
مثلا تصور كنيد با دوست دخترتون رفتين كوه گوشي نازنينتون كه از همه چي بيشتر دوستش دارين از دستتون بيفته پايين كوه و شما شاهد قل خوردن و پرپر شدنش باشين. اون لحظه چه عكس العملي نشون مي دين؟
يا همين كه واسه من پيش اومد در حضور دوست دخترتون پيش بياد؟ :wacko:
من كه بين اون همه مهمون دستم رو كردم تو ظرف داااغ سوپ :blink: و گوشي رو آوردم بيرون.
حالا از شوخي گذشته من اگه همراه با عنصر لطيفم اين اتفاق برام بيافته طرف رو هم از كوه به همراه گوشي پرت مي كنم پايين :happy: چون اگه با اون قرار نميذاشتم كه اين اتفاق نمي افتاد. پس اون باعث اين حادثه ناگواره و بايد به جزاي عملش برسه. :medieval:

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خب ما همگي بي صبرانه منتظر قصه هاي شاهد ، تي 610 و هوو(هوو ها) ي مربوطه هستيم. :D

بالا