• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکلیف این گوشی هایی که ریجستر نمی شه چیه

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من یک گوشی w810i از کیش برای خودم خریدم رفتم کد گوشی رو دادم برای ریجستر 3 هفته ما رو سر کار گذاشتن آخرش رفتیم اونجا پرسیدم چرا ریجسترش نمی کنید میگن اگه بیشتر از 3 هفته بگذره و فعال نشه دیگه فعالش نمی کنند یعنی گوشی غیر مجازه..:mad: :mad: :mad: :mad: ....این یعنی چی..:grrr: :grrr: :grrr: .....من خودم یه گوشی دیگه بردم 10 روز نشده ریجستر ش کردن...هرکدام دلشون بخواد مجازه هرکدام نخواد غیر مجازه...با با این یعنی ظلم در حق یک ملت ...برید جلوی اونی که کانتینر کانتینر گوشی می آره رو بگیرید نه ما که یک گوشی خریدیم خودمون استفاده کنیم ...نه منطقی نه حسابی و نه مملکتی؟...کسی هست ما رو راهنمایی کنه....ممنون:( :( :( :( :(

farhadoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من یک گوشی w810i از کیش برای خودم خریدم رفتم کد گوشی رو دادم برای ریجستر 3 هفته ما رو سر کار گذاشتن آخرش رفتیم اونجا پرسیدم چرا ریجسترش نمی کنید میگن اگه بیشتر از 3 هفته بگذره و فعال نشه دیگه فعالش نمی کنند یعنی گوشی غیر مجازه..:mad: :mad: :mad: :mad: ....این یعنی چی..:grrr: :grrr: :grrr: .....من خودم یه گوشی دیگه بردم 10 روز نشده ریجستر ش کردن...هرکدام دلشون بخواد مجازه هرکدام نخواد غیر مجازه...با با این یعنی ظلم در حق یک ملت ...برید جلوی اونی که کانتینر کانتینر گوشی می آره رو بگیرید نه ما که یک گوشی خریدیم خودمون استفاده کنیم ...نه منطقی نه حسابی و نه مملکتی؟...کسی هست ما رو راهنمایی کنه....ممنون:( :( :( :( :(

متاسفانه این مشکل برای خیلی ها پیش اومده و کسی هم پاسخگو نیست!فکر کنم شما باید با یه سریال رجیستر شده به صورت نرم افزاری گوشیتو رجیستر کنی!

mamajlalaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرزندم در این جور موارد یکم باید زیر میز و ... اینها را ملاقات می کردی . البته قبلش یه چند تا داد هم بد نیست یکم بیشتر تحویل می گیرن . البته اگه یه 40 , 50 تا از دوستای صمیمیت را با خودت می بردی تا توی مخابرات گل کوچیک بازی کنن بازم شاید مشکل حل می شد یا اینکه مامان و بابا کمپوت به دست می آمدن بازداشتگاه ! :p

در کل شما می تونی یه نامه به آقای احمدی نژاد بنویسی تا فردا بیان در خونتون بگن نمیشه !:devil:

در آخر پیشنهاد می کنم یه دو هفته صبر بفرمائید شاید این قصه هم مثل قصه ی اینترنت پر سرعت به گه خوردیم ول کنین کشید . در غیر این صورت هم شما می تونید گوشی را به عنوان دکور به کمر مبارکتون بنصبید و روش بنویسید به برکت طرح های جناب احمدی نژاد کار نمی کنه !

Homaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریدم توی این مملکت به قول داریوش میگه:
ایران گشته ویران تشنه آبادی است

بالا