• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکمیل اتوماتیک تنظیمات سئوی پستها در yoast

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با سلام و درود

موقع ارسال نوشته تازه ، افزونه yoast "عنوان سئو" رو خودش تکمیل میکنه و عنوان مطلب رو در اون قسمت جاگذاری میکنه و بقیه رو باید دستی وارد کرد.
از کدوم قسمت میشه طوری تنظیمش کرد که تمام قسمتها(کلید واژه کانونی و توضیحات و ... ) رو دقیقا با همون عنوان مطلب تکمیل کنه؟
هرچی میگردم تو تنظیماتش پیدا نمیکنم.
با تشکر

skate

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزیز yoast اومده و این فیلدهارو در احتیار شما گذاشته که نسبت به سایت های اتوماتیک برتری داشته باشید، اون وقت شما می خواهید اتوماتیکش کنید؟
توضیحات و کلید واژه کانونی ،فیلدهایی هستند که خودتون باید وارد کنید.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
داداش ممنون و حق با شماست، اما yoast بهترین امتیاز سبز رو در حالتی میده که کلید واژه کانونی و توضیحات با تایتل یکی باشه.
قسمت عنوان سئو هم خودش با تایتل اتوماتیک پر میکنه، پس اگر اون دوتا رو هم پر کنه، کار جلو میفته و فرقی تو اصل کار نمیکنه.
برای همین میخوام اتوماتیکش کنم.

kamyar74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کی ورد که باید وارد بشه مهمه
h2 یا h3 که باید وارد بشه مهمه
تمامی اینا باید توسط هوش انجام بشه
و اگر اتوماتیک باشه کلمه ی درستی رو انتخواب نمیکنه

همچنین برچسب هم خیلی مهمه

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
کی ورد که باید وارد بشه مهمه
h2 یا h3 که باید وارد بشه مهمه
تمامی اینا باید توسط هوش انجام بشه
و اگر اتوماتیک باشه کلمه ی درستی رو انتخواب نمیکنه

همچنین برچسب هم خیلی مهمه

اینایی که شما فرمودید بله باید توسط هوش انجام بشه.

اما من میخوام کلید واژه کانونی و توضیحات ، مثل عنوان مطلب که اتوماتیک با تایتل پر میشه ، پر بشن.
بقیه کارها رو که خودم دستی باید انجام بدم.

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
دوست خوب, کلیدواژه باید داخل تایتل وجود داشته باشه نه اینکه باهاش یکی باشه. به هر حال اینی که میگید راهی نداره. مگه اینکه افزونه رو دستکاری کنید.

kadocard

Registered User
لایک‌ها
37
من نزدیک به 5000 تا محصول دارم چه جوری میتونم گروهی متا تگ ها و تنظیمات رو گروهی تو yoast تنظیم کنم ؟؟؟

kamyar74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نزدیک به 5000 تا محصول دارم چه جوری میتونم گروهی متا تگ ها و تنظیمات رو گروهی تو yoast تنظیم کنم ؟؟؟
سلام
منظورتون از متا تگ ها کی ورد هاست یا برچسب ها ؟
یا منظورتون دیسکراپشنه ؟
یا کلی میگید که چطوری باید وبسایتتون و پست هاش بهنیه باشه ؟!

kadocard

Registered User
لایک‌ها
37
نه مثلا 500 تا فندک دارم می خوام کلیه اطلاعاتی که لازمه برای یه محصولش بنویسم برای بقیه هم بنویسم.هم کی ورد ها و هم برچسب ها و دیسکراپشن تا چراغ سبز بشه

kamyar74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد
منظورتون اینکه چطوری پست بزنید که ارور قرمزی نباشه و همشون سبز باشن در قسمت تحلیل و بررسی

بنده کلی مقاله خوندم و تحقیق و تلاش کردم تا این رو کامل یاد گرفتم ! یکی از ارورهایی که در قسمت تحلیل و بررسی هستش رو در هیچ کجای نت نمیتونیم پیدا و حلش کنید
چه در زبان انگلیسی چه فارسی ! ولی بنده با سختی بسیار کشفش کردم :p

بنده 50تومن میگیرم و بهتون زدن ی پست بی نقص و همچنین سبز شدن تمامی ارور ها در قسمت تحلیل و بررسی پست رو تضمین میکنم
اگر کلمه ی "نکات مهم در kmplayer" رو در گوگل سرچ بزنید سایت بنده رو مشاهده خواهید کرد

یکی از دلایل اومدنش بی نقص بودن پستم هستش

ارادت

kadocard

Registered User
لایک‌ها
37
نه دوست عزیز متوجه نشدید من همه پست هام سبزه.اگه خواستید به صورت رایگان بهتون بگم:general601::general601:
بحث من سر سئوی گروهی هستش یعنی پرکردن برای پست های مشابه که سئوی یکسان دارند.بازم ممنون

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه دوست عزیز متوجه نشدید من همه پست هام سبزه.اگه خواستید به صورت رایگان بهتون بگم:general601::general601:
بحث من سر سئوی گروهی هستش یعنی پرکردن برای پست های مشابه که سئوی یکسان دارند.بازم ممنون
دوست عزیز yoast اومده و این فیلدهارو در احتیار شما گذاشته که نسبت به سایت های اتوماتیک برتری داشته باشید، اون وقت شما می خواهید اتوماتیکش کنید؟
توضیحات و کلید واژه کانونی ،فیلدهایی هستند که خودتون باید وارد کنید.

----------------
دوستانی که با yoast کار کردن لطفا منم راهنمایی کنن تو پست زیر
مشکل در افزونه سئو

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام دوست عزیز این امکان برای افزونه وجود ندارد چرا که افزونه انتخاب کلید واژه رو به عهده شما قرار داده ب علت اینکه هر مطلب کلید واژه بخصوصی داره که حتی تکرار آن بسیار برای سئو سایت مضر می باشد. این افزونه با چرا غ سبز هیچ فرقی نداره با چراغ خاموش و فقط شما را از کارهایی که باید بکنید و نکنید آگاه میکنه شما اگر به پست زدن و نحوبه اون کاملا آشنا باشی حتی نیازی به پرکردن کلید واژه ندارید.
موفق باشید

بالا