• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی

همونطور که می دونید از چند روز پیش تاحالا نتیجه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد روی سایت قرار گرفته
و از ترم دوم یعنی همین ترم باید مشغول به تحصیل شن

منم قبول شدم
حالا چندتا سوال دارم لطف کنید هر کی می دونه جواب بده
دانشگاه مهلتی واسه ثبت نام توی سایت نزده و فقط مدارک لازم رو لیست کرده و همچنین تاریخ انتخاب واحد رو زده که 18 تا 20 اسفند هست

کسی نمی دونه مهلت ثبت نام تا کی هست؟
من علوم تحقیقات فارس قبول شدم

یه مشکل دیگه هم دارم

یکی از مدارک ثبت نام اصل و یا گواهی موقت مدرک کارشناسیه
که من در حال حاضر هیچ کدومشو ندارم چون دیگه دنبال تصفیه حسابم نرفتم و فقط یه امضا ازش مونده که منم پشت گوش انداختم به یکی از دوستام سپردم واسم بگیره گفت ممکنه چند روزی طول بکشه حالا می ترسم یه موقع از ثبت نام جا بمونم

یه چیز دیگه که فکرمو مشغول کرده اینه که من چون توی ازمون اصلی قبول نشدم(اردیبهشت) دیگه واسه تصفیه تنبلی کردم و فک کنم که تاریخ مهرماه توی مدرک کارشناسیم بخوره که می ترسم به این گیر بدن

چون توی دفترچه نوشته بود که تا شهریور باید کارشناسیت تمام شده باشه ولی یکی از دوستام گفت که چون تو ورودی بهمن اسمت در اومده بهت گیر نمی دن و گفت کاملا حیالت راحت باشه

حالا نظر شما چیه؟

no spam please

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دانشگاه آزاد که ظرفیتش تکمیل نمیشه که...مثه یه چاه میمونه که ته نداره...شهرهایی هستند که واسه یه رشته 120 نفر ارشد میگیرن. :دی

به نظر من خیالت راحت باشه....خیلی سخت نمیگیرند...زودی بدو دنبال تصفیه...فوقش یه نامه میگیری که واحدات تموم شده و داری تصفیه میکنی.

Last edited:

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
دانشگاه آزاد که ظرفیتش تکمیل نمیشه که...مثه یه چاه میمونه که ته نداره...شهرهایی هستند که واسه یه رشته 120 نفر ارشد میگیرن. :دی

به نظر من خیالت راحت باشه....خیلی سخت نمیگیرند...زودی بدو دنبال تصفیه...فوقش یه نامه میگیری که واحدات تموم شده و داری تصفیه میکنی.
واقعا مرسی
نمی دونی چقدر متن پیامت بهم انرژی داد

جالب اینجاست بدونی که توی همین رشته ی خودم بالای 80 نفر واسه ارشد گرفتن
wowwwwwwwwwwwwwwww

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اصلا اون برگه تسویه که میدن دستت تا امضاهاش رو بری بگیری یه جاهایی مثه مدرک میمونه...

بابا عجب دل گنده ای داری تو...8 ملیون خرج میکنی توی اون خراب شده ارشد بگیری...کار من نـــــــــیست.

ولی خوب توام حتما دلایل خودت رو داری..موفق باشی.

بالا