• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکنیک های کسب درآمد از سایت کلیکی پکوباکس

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
اخیرا یک سایت کلیکی به نام پکوباکس اومده که به گفته خودشون ، پشتوانه مالی خوبی دارن و قرار نیست مثل سایتهای دیگه اسکم بشه .
در اینجا تکنیک های کسب درآمد از این سایت را براتون قرارمیدم تا با چشم باز به کارتون در این سایت ادامه بدین

قبل از اینکه بنویسم ، یک خواهشی ازتون دارم و بسیار هم مهم هست :

بعد از اینکه این استراتژی رو خوندی ، اگه دیدی با روحیاتت سازگار نیست و حال و حوصله خوبی نسبت بهش نداری ، از همین الان بیخیال سایتهای کلیکی و پول دراوردن باشید ، و موس رو ببرید گوشه بالا و سمت راست این صفحه و روی ضربدر قرمزی که میبینید یک کلیک کنید و ببندین و خیال خودتون رو راحت کنید .
ولی اگه صبر و حوصله داری و میتونی به این استراتژی اعتماد کنی و دوست داری با 10 دقیقه کار چند میلیون پول دربیاری و انصافا میتونی روزی 10 دقیقه وقت بذاری ، ادامه بده تا به هدف زیبات برسی .آخه هدفی که پول توش باشه زیباست نه ؟

خوب بگذریم ، من این استراتژی رو توی 8 مرحله مینویسم که بخوبی بتونید عملیش کنید و خیلی زود به هدفتون برسید .

این استراتژی را بر اساس سایت پکوباکس مینویسم و محاسبات طبق این سایت هست

البته میتونید این تکنیک ها را روی سایتهای دیگه هم پیاده کنید

مرحله اول : صبر و حوصله و کلیک کردن به مدت 6 روز
از روزی که شما توی پکوباکس ثبت نام میکنید باید تقریبا به مدت 6 روز ، هر روز هر چی آگهی میاد توی حسابتون رو کلیک کنید ، فراموش نشه که توی این یک هفته ، هر زمان که به اینترنت دسترسی داشتین ، و هر زمان که وقت داشتین ، روزی چند بار به حسابتون سر بزنید تا اگر یه موقع آگهی جدید اومد روش کلیک کنید

آگهی ها تو این سایت حدود 10 الی 12 تا آگهی استاندارد 15 تومنی و حدود 5 تا آگهی 10 تومنی و 5 الی 7 تا آگهی 5 تومنی هست

که در روز میشه حدودا 230 تومن درآمد کسب کنید

که شاید بگید با این درآمد نهایت بتونم ماهی 6900 تومن دربیارم

ولی در ادامه یه استراتژی بهتون یاد میدم که بتونید ماهی تا 100 هزارتومن از هر سایت دربیارید

پس فراموش نشه که توی این 6 روز ،هر روز و هر زمان که رسیدین روزی هر چند باری که شد کلیک کنید ، کلیک کنید کلیک کنید ، هر روز کلیک کنید ، هر روز کلیک کنید ، دقیقا کاری که من روزهای اول کردم .
توی این مرحله باید خیلی صبور و امیدوار باشید، شما 6 روز که آگهی ها رو کلیک کنید ، در طول این 6 روز ، تقریبا 1380 تومن پول میاد توی حسابتون و انصافا نذارید حتی یکدونه آگهی از زیر دستتون بپره ، همشو کلیک کنید .

اگه صبر و حوصله نداری ، همین الان بیخیال شو و وقت خودت رو نگیر ، ولی اگه هدفت برات مهمه و میخوای به درآمد ثابت چند میلیون در ماه برسی ، پس صبر داشته باش و کلیک کن ، کلیک کن، کلیک کن .

مرحله دوم: انتقال پول از حساب جاری به حساب سپرده

در این مرحله برای اجاره زیرمجموعه که کلید موفقیت ماست، شما باید اول این پول را از حساب جاری به حساب سپرده منتقل کنید

در ستون کناری سایت در منوی –خرید- یه گزینه به نام انتقال جاری به سپرده هست که با کلیک بر روی این گزنیه یه صفحه میاد که میتونید به حساب سپرده که برای اجاره کردن زیرمجموعه به کار میره پول انتقال بدید

در این صفحه میتونید از حساب جاری به حساب سپرده پول انتقال بدید

و نکته اینکه اگر کسی صبر و حوصله نداره میتونه یک مقدار پول اولش سرمایه گذاری کنه ، تقریبا 6 هزار تا 12 هزار تومن ، که دیگه این یک ماه این همه چشم انتظار نمونه ،و بتونه با این 12 تومن کلی کارهاش رو پیش ببره . گذاشتن این 12 تومن هیچ کاری نمیکنه ، فقط اینکه شما رو زودتر به هدفتون، یعنی درآمد میلیونی میرسونه ، و اگه صبر و حوصله دارید بهتره پول نذارید و فقط کلیک کنید ، این نکته رو گفتم برای اونهایی که نمیتونند صبر کنند .

حالا فرض میگیریم که شما هیچ پولی نزاشتید

شما اول باید این 1380 تومن را به حساب سپرده منتقل کنید

مرحله سوم : اجاره کردن زیرمجموعه

در این مرحله شما میتونید با این پول 2 تا زیرمجموعه بخرید که 1198 تومن میشه.

تبریک میگم حالا شما 2 تا زیرمجموعه دارید. هر زیرمجموعه میانگین روزی 5 تا کلیک میکنه و با هر کلیک زیرمجموعه 5 تومن به حساب جاری شما میاد

با احتساب روزی 5 کلیک با 2 تا زیرمجموعه:

2 تا 5 کلیک میشه روزی 10 کلیک

10 تا 5 تومن میشه روزی 50 تومن

50 تومن به مدت 30 روز، در یک ماه میشه 1500 تومن

خودتون هم 6900 تومن درمیارید

جمعا میشه 8400 تومن

مرحله چهارم : ادامه اجاره کردن ریفرالها به طور پیوسته

حالا حساب کار دستتون اومده و میتونید حالا با این پول 10 تا زیرمجموعه دیگه بخرید که میشه تا الان 12 نفر. حالا هر روز هی موجودی حسابتون بالا تر میره و هر چند روز یکبار میتوند تعدادی زیرمجموعه بخرید

اینقدر باید ادامه بدید تا همینطور زیرمجموعه هاتون زیادتر بشه و از درآمد خود زیرمجموعه ها باز زیرمجموعه اجاره کنید

الان عضویت شما استاندارد هست.یعنی میتونید تا 500 نفر زیرمجموعه اجاره کنید

بعد از چند ماه که 500 نفر زیرمجموعه اجاره کردید وضعیت درآمد شما اینجور میشه:

500 تا 5 کلیک میشه روزی 2500 کلیک

2500 تا 5 تومن میشه روزی 12500 تومن

12500 تومن به مدت 30 روز، در یک ماه میشه 375،000 تومن

اگه فرض کنیم 3 ماه طول کشیده تا به اینجا برسید خودتون هم 20700 تومن درمیارید

که جمعا میشه 395،700 تومن که باید از این مبلغ 299،500 تومن بابت اجاره زیرمجموعه ها به سایت پرداخت کنید که میمونه 96،200 تومن.یعنی شما با صرف 10 دقیقه وقت در روز تا اینجا ماهی 96 هزار تومن به راحتی کسب میکنید

تا کسب درآمد میلیونی چیزی نمونده.با خوندن مراحل بعدی و عمل به اونها میتونید میلیونر شوید

مرحله پنجم : ارتقا عضویت از استاندارد به برنزی

در این سایت چند مدل عضویت داریم که با ارتقاء به پلن های بالاتر میتونید درآمدتون را بالا تر ببرید و بتونید تعداد بالاتری زیرمجموعه اجاره کنید

برای ارتقای عضویت در ستون سمت راست در منوی – خرید- روی گزینه ارتقاء عضویت کلیک کنید که صفحه ای مثل عکس زیر نشون داده میشه

pecobux.jpg

همونطور که در عکس بالا میبینید با ارتقاء عضویت هم ارزش کلیک های خودتون و هم زیرمجموعه هاتون بیشتر میشه و همچنین میتونید تعداد بیشتری زیرمجموعه اجاره کنید

مرحله ششم : شروع مجدد به اجاره کردن زیرمجموعه ها

حالا با پولی که شما دارین میتونید عضوییتون را به ارتقا بدید .هزینه یک ماه عضویت برنزی 75 هزار هست.که الان 96 هزارتومن دارید که بعد از ارتقا باز 21 هزارتومن باقی میمونه و میتونید با این پول زیرمجموعه بخرید

همینطور ادامه میدید تا زمانی که 2000 تا زیرمجموعه اجاره کنید که میانگین روزی 5 تا کلیک میکنن و هر کلیک زیرمجموعه در پلن برنزی 10 تومنه

با این تعداد زیرمجموعه درآمد شما به صورت زیر میشه:

2000 تا 5 کلیک میشه 10،000 کلیک

10،000 تا کلیک 10 تومنی میشه 100،000 تومن

100،000 تومن به مدت 30 روز، در یک ماه میشه 3 میلیون تومن

که باید از این مبلغ نزدیک 2 میلیون تومن بابت اجاره زیرمجموعه ها و 75 هزارتومن هم بابت عضویت برنزی پرداخت کنید که میمونه 925 هزارتومن.

یعنی با ارتقا عضویت به نقره ای درآمد شما چند برابر میشه. حالا میتونید این پول را برداشت کنید یا باز هم عضویتتون را به نقره ای ارتقا بدید و زیرمجموعه بیشتری بخرید و درآمدتون را چند برابر کنید

مرحله هفتم : ارتقا عضویت از برنزی به نقره ای

حالا با پولی که شما دارین میتونید عضوییتون را به طلایی ارتقا بدید که هزینه ارتقاء برای یک ماه 120 هست.که پس از ارتقا 800 هزارتومن باقی میمونه که میتونید به اجاره زیرمجموعه ادادمه بدید .

در پلن نقره ای میتونید تا 5000 تا زیرمجموعه اجاره کنید

مرحله هشتم : شروع مجدد به اجاره کردن ریفرالها

حالا که عضویتتون نقره ای شد میتونید تا 5000 تا زیرمجموعه اجاره کنید

در حین اجاره کردن میتونید مقداری از درآمدتون را هم برداشت کنید و حالش را ببرید

همینطور ادامه میدید تا زمانی که 5000 تا زیرمجموعه اجاره کنید که میانگین روزی 5 تا کلیک میکنن و هر کلیک زیرمجموعه در پلن نقره ای 15 تومنه

با این تعداد زیرمجموعه درآمد شما به صورت زیر میشه:

5000 تا 5 کلیک میشه 25000 کلیک

25000 تا کلیک 15 تومنی میشه 375 هزار تومن

375 هزار تومن به مدت 30 روز، در یک ماه میشه 11،250،000 تومن

که باید از این مبلغ 7 میلیون تومن بابت اجاره ها به سایت پرداخت کنید که میمونه 4 میلیون تومن.یعنی شما با صرف 10 دقیقه وقت در روز تا اینجا ماهی 4 میلیون تومن به راحتی کسب میکنید

همین محاسبات را میتونید برای عضویت طلایی در نظر بگیرید یا اینکه عضویت نقره ای را حفظ کنید و به همین درآمد بسنده کنید

خوب دوستان حالا نظر شما در باره سایتهای کلیکی چیه؟

از کاربرانی که با این سایتها مشکل دارن و کار با این سایتها را وقت تلف کردن میدونن خواهش دارم اسپم ندن

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
همه این حرفا درست .
ولی دو تا شرط خیلی مهم داره :
1 - تا چند ماه دیگه سایت نبنده
2 - تا چند ماه دیگه سایت سیاست هاشو تغییر نده
3 - تا جند ماه دیگه فتا این مدل سایت ها رو نبنده ( با توجه به شکایت های بسیار زیاد نسبت به این سایتها - و یک نشونش هم اینه که سایت های پرداخت آنلاین و ... این سایت ها رو جزو سایت های ممنوعه میدونن )
البته امیدوارم هیچ کدوم از این اتفاقات نیافته و شما هم پولدار بشید .

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
همه این حرفا درست .
3 - تا جند ماه دیگه فتا این مدل سایت ها رو نبنده ( با توجه به شکایت های بسیار زیاد نسبت به این سایتها - و یک نشونش هم اینه که سایت های پرداخت آنلاین و ... این سایت ها رو جزو سایت های ممنوعه میدونن )

همونطور که تو پست اول نوشتم این اطمینان را به کاربرا دادن که شرکت پکومانی اسپانسر سایت هست و گفتن سرمایشون خوبه و از نظر مالی قرار نیست به مشکل بخورن
البته خدا کنه اینطور باشه من هم با قطعیت نمیتونم بگم و این را زمان مشخص میکنه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اینم یه سایت خوب واسه کسب درامد Seven Dollar PTC :: Welcome To Seven Dollar PTC! تازه واسه اطمینان payment proof هم داره برید حالشو ببرید
7 دلار برای هر کلیک؟
Cherna-facepalm.gif

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
همه این حرفا درست .

بله درسته من این صفحه رو پی دی اف کردم تا چند ماه دیگه ببینم واقعا سرنوشت این باکس هم مث بقیه میشه یا نه

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
منم امیدوارم دووم بیاره.البته خودشون که میگن اسپانسر قوی دارن و قراره نسخه انگلیسی هم بالا بیارن
از اونجایی که نماینده پرفکت مانی هستن میتونن تو سایتشون از پرفکت مانی استفاده کنن که برداشت ازش مشکلی نداره

اگه خواستید ثبت نام کنید

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
منم امیدوارم دووم بیاره.البته خودشون که میگن اسپانسر قوی دارن و قراره نسخه انگلیسی هم بالا بیارن
از اونجایی که نماینده پرفکت مانی هستن میتونن تو سایتشون از پرفکت مانی استفاده کنن که برداشت ازش مشکلی نداره

اگه خواستید ثبت نام کنید

من فقط تو باکسی فعالیت میکنم که درآمد روزانه ام رو همون روز بهم بده و لاغیر

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
نه نیست حداقل تو ایران نیست پس منم تو باکسها فعالیت نمیکنم چون العان 99درصدشون اسکم شدن قبول دارید؟

بله قبول دارم که تعداد زیادی اسکم شدن و درآینده هم اسکم میشن

پس به نظر شما امیدی به اون یک درصد هست
بلکه این پکوباکس جزو این یک درصد باشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

آخه اسپانسرشون اسپانسر نیست! دقیقا مثل باکس24،اسپانسر به این حالت میگن که یک شرکت معتبر مثل ایرانسل بیاد بگه شما برای من تبلیغات گسترده بکن منم در ازاش بهت پول میدم،اما اینا اومدن سایت خودشون رو تبلیغ کردن.تمام سایت هایی که از روش Self-Sponsoring استفاده کردن شکست خوردن،حتی باکس های معتبر خارجی مثل گروه باکس های InfinityBux.البته ملت ما هم درس نمی گیرن،مثلا الان ملی باکس برگشته همه رفتن میگن چه آدم خوبیه داره سرمایه مون رو بعد از شکایت حداقل 100 نفر از مدیر پس میده!به همین دلیل هم می خوان دوباره سرمایه گذاری کنن،برید فرومش رو بخونید...

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

من میگم شکست میخوره حالا ببنین کی گفتم

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
خطاب به استراتر
تا انسان های ساده لوحی مثل شما وجود دارند این باکس ها و کلاهبردار ها هم وجود خواهند داشت
اخه مرد حسابی چی با خودت فکر کردی ؟؟
چرا باید یه سایت به تو 4 میلیون ماهانه پرداخت کنه؟؟
مگه کارمند شرکت نفتی ؟؟ مگه داری چه کاری انجام میدی؟؟
اون مغز رو به کار بنداز
این سایت فقط و فقط به عنوان یه سایت صرافی مورد اعتماد در پرفکت مانی ثبت شده. پرفکت مانی اسپانسر پیکو باکس نشده که!
در ضمن خود پرفکت مانی چی هست که بخواد اسپانسر هم بشه! لیبرتی رو که یادتون نرفته . این یکی هم وضعش از اون خرابتره

Last edited:

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان مدیر این سایت همون صراف jnk1392 هستش که پول خیلی از بچه هارو خورد فک کنم در مورد این شخص زیاد خوندید که متاسفانه این آقا 20دلار پیزا رو از بنده گرفت یک ماه منو دست به سر کرد که آخر با تهدید به شکایت به پلیس فتا و صحبت یکی از دوستانم با این شخص فقط تونستم همون 20دلار رو پس بگیرم این آقا برای پرداخت پول مشتریاش از مشتریاش پول قرض میگرفت چند دفه شده بود که میگفت اگه میخوای پولتو بدم 50تومن دستی بده با پول پیزا بهت برگردونم
پارسا مهدوی که ساکن تهران خودشو معرفی کرده و شماره ی جعلی هم واسه سایت قدیمیش داده بود که هیچکس جواب نمیداد و بعد از یه مدت برداشت
اینم مدرک واسه کسایی که میگن این آقا رو از کجا میشناسی جز خودم پول خیلی از بچه هارو خورده و شاهد هم دارم
لطفا به این شیاد اعتماد نکنیدSnapshot_2013-11-16_030633.png

http://www.onptc.rozblog.com/Forum/Catgory/2/Post/10‎
پیشنهاد میکنم این تاپیک رو هم دنبال کنید
باتشکر

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان مدیر این سایت همون صراف jnk1392 هستش که پول خیلی از بچه هارو خورد فک کنم در مورد این شخص زیاد خوندید که متاسفانه این آقا 20دلار پیزا رو از بنده گرفت یک ماه منو دست به سر کرد که آخر با تهدید به شکایت به پلیس فتا و صحبت یکی از دوستانم با این شخص فقط تونستم همون 20دلار رو پس بگیرم این آقا برای پرداخت پول مشتریاش از مشتریاش پول قرض میگرفت چند دفه شده بود که میگفت اگه میخوای پولتو بدم 50تومن دستی بده با پول پیزا بهت برگردونم
پارسا مهدوی که ساکن تهران خودشو معرفی کرده و شماره ی جعلی هم واسه سایت قدیمیش داده بود که هیچکس جواب نمیداد و بعد از یه مدت برداشت
اینم مدرک واسه کسایی که میگن این آقا رو از کجا میشناسی جز خودم پول خیلی از بچه هارو خورده و شاهد هم دارم
لطفا به این شیاد اعتماد نکنیدمشاهده پیوست 487210

باتشکر
امیدوارم با توضیحات دوستان و این مدارک،دیگه بعضیا که این سایت رو معرفی کردن ناشیانه نیان یوزر دوم بسازن توی تاپیک من چرت و پرت بگن. :)

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
لطفا به این شیاد اعتماد نکنیدمشاهده پیوست 487210

باتشکر

ممنون از توضیحاتی که دادین ولی این توضیحات شما کافی نیست و باید مدرک را قرار بدید.درضمن اون تاپیک هم باز نمیشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
این باکسها اگه ریگی به کفششون نبود باید یه سیستم واریز فوری داشتند یعنی اگه کاربر هزار تومن کار میکرد میتونست همون لحظه برداره اگه همیچین باکسی بیاد اون پیروزه

بالا