• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکنیک های کسب درآمد میلیونی از سایتهای کلیکی ایرانی فاش شد !!!

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
در این پست میخوام تکنیک های کسب درآمد میلیونی از سایتهای کلیکی ایرانی را براتون مرحله به مرحله شرح بدم

البته شاید در نگاه اول بگید کار با این سایتها وقت تلف کردنه و ارزش کار نداره
ولی با این تکنیک هایی که توضیح خواهم داد می بینید که این کار به صرفه هست و نظر شما را به سایتهای کلیکی تغییر خواهد داد

البته شاید خوندن مطالب زیر برای کسانی که با سایتهای کلیکی آشنایی ندارن مفید باشه
تکنیک هایی که میخوام براتون توضیح بدم از وبلاگ زیر گرفته شده

مقدمه و معرفی نویسنده وبلاگ

پی تی سی یا سایتهای کلیکی یعنی چی ؟ ( PTC )

در پست بعدی تکنیک ها توضیح داده خواهد شد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بقیه رو نمی دونم،اما من چه در نگاه اول چه در نگاه آخر،کلمه های "وقت تلف کردن"،"فیک" و "اسکم" در تک تک سلول های مغزم نقش بست!:wacko:

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
یه سوال

الان کسی که درآمد میلیونی داره پس چرا میاد اینجا و آموزش کلیک کردن میده ؟!!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یه سوال

الان کسی که درآمد میلیونی داره پس چرا میاد اینجا و آموزش کلیک کردن میده ؟!!

بخاطر اینکه خودش میلیونره بعدش زیر مجموعه هاش هم میشن میلیونر. اینجاست که دیگه اون میشه میلیاردر:D

پس ببین بخاطر میلیاردر شدن تایپیک زده:D

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
بخاطر اینکه خودش میلیونره بعدش زیر مجموعه هاش هم میشن میلیونر. اینجاست که دیگه اون میشه میلیاردر:D

دقیقا اینطوره

new24

Registered User
لایک‌ها
300
الان ک کاربری هست عکس سلناگومز گذاشته میاد حالتو میگیره !!

میکروفون رو پاس نده!!!!!!

معلومه که هیچکس از این راها به موفقیت نرسیده فقط میخواد خودشو موفق نشون بده،فقط صاحباش سود میبرن
نکنه استارتر جزو همونکسایی هست که توی سایت 2دلار کلیک فعالیت میکنن؟:)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79

اوی - ببین اصلا یادم نبود بعد از میلیون ، میلیارد هست ... مردم چه قدر زرنگ شدند پس. ما رو میلیونر میکنن و خودشون رو میلیاردر. یعنی میشه منم زودتر با کلیک کردن میلیونر شم ؟؟؟ :rolleyes:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اوی - ببین اصلا یادم نبود بعد از میلیون ، میلیارد هست ... مردم چه قدر زرنگ شدند پس. ما رو میلیونر میکنن و خودشون رو میلیاردر. یعنی میشه منم زودتر با کلیک کردن میلیونر شم ؟؟؟ :rolleyes:

خواستن توانستن است دوست من مخصوصاً که سال 92 هم سال تلاش و کوششه

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
]چرا انقدر بی جنبه بازی در میارین
استارتر اومده روش کار خودشو معرفی کرده
خواستین استفاده کنین .نخواستین دیگه کاری نکنین که همه فکر کنن شما ها علامه دهرین
من هم از روش ایشون استفاده میکنم.
شما ها اگه راههای بهتری برای کسب درآمد بلدین بسم الله..........

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
الان ک کاربری هست عکس سلناگومز گذاشته میاد حالتو میگیره !!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خیلی خندیدم دستت درد نکنه :lol:

به استارتر هم پیشنهاد میکنم که همیشه حرفش رو تو تاپیک بزنه اینجور زرنگ بازی ها که با این کار ملت و بکشی تو بلاگت دیگه خیلی قدیمی شده ، بیشتر مطلبت هم کپی سایت سالار و .. بود. بعد از اونم من زیاد حوصلم نشد بخونم ولی به نظر نمیاد "راز" خاصی و تکنیک میلیونر شدنی توش گفته شده باشه..
کلا مشکل کسایی که میرن سراغ PTC اینه که برای"میلیونر شدن" میرن توش و وقتی میبینن که از این خبرا نیست ( حداقل بدون سرمایه گذاری خیلی زیاد و زمان زیاد ) میکشن بیرون و بی اعتماد میشن. شما مخصوصا اگه نخوای پول تو این سایت ها سرمایه گذاری کنی ، باید اینو بدونی که اگه هم به لطف زیر مجموعه های مستقیم و انجام دادن تسک ها تو اون سایت بتونی به سود خوبی برسی ، زمان و تلاش زیادی رو نیاز داره ، آخرشم "میلیونر" نمیشی ;)

موفق باشید:D

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خیلی خندیدم دستت درد نکنه :lol:

به استارتر هم پیشنهاد میکنم که همیشه حرفش رو تو تاپیک بزنه اینجور زرنگ بازی ها که با این کار ملت و بکشی تو بلاگت دیگه خیلی قدیمی شده ، بیشتر مطلبت هم کپی سایت سالار و .. بود. بعد از اونم من زیاد حوصلم نشد بخونم ولی به نظر نمیاد "راز" خاصی و تکنیک میلیونر شدنی توش گفته شده باشه..
کلا مشکل کسایی که میرن سراغ PTC اینه که برای"میلیونر شدن" میرن توش و وقتی میبینن که از این خبرا نیست ( حداقل بدون سرمایه گذاری خیلی زیاد و زمان زیاد ) میکشن بیرون و بی اعتماد میشن. شما مخصوصا اگه نخوای پول تو این سایت ها سرمایه گذاری کنی ، باید اینو بدونی که اگه هم به لطف زیر مجموعه های مستقیم و انجام دادن تسک ها تو اون سایت بتونی به سود خوبی برسی ، زمان و تلاش زیادی رو نیاز داره ، آخرشم "میلیونر" نمیشی ;)

موفق باشید:D

این تکنیک ها را اینجا نزاشتم چون دوستان کم لطفی کردن و همون اول کار متهم به دروغگویی و کلاهبرداری کردن
و تصمیم گرفتم از وبلاگ لینک بدم
اگه متن را خونده باشی اولین پاراگراف نوشته شده که :

قبل از اینکه بنویسم ، یک خواهشی ازتون دارم و بسیار هم مهم هست :
بعد از اینکه این استراتژی رو خوندی ، اگه دیدی با روحیاتت سازگار نیست و حال و حوصله خوبی نسبت بهش نداری ، از همین الان بیخیال سایتهای کلیکی و پول دراوردن باشید ، و موس رو ببرید گوشه بالا و سمت راست این صفحه و روی ضربدر قرمزی که میبینید یک کلیک کنید و ببندین و خیال خودتون رو راحت کنید .
ولی اگه صبر و حوصله داری و میتونی به این استراتژی اعتماد کنی و دوست داری با 10 دقیقه کار چند میلیون پول دربیاری و انصافا میتونی روزی 10 دقیقه وقت بذاری ، ادامه بده تا به هدف زیبات برسی .آخه هدفی که پول توش باشه زیباست نه ؟

پس دوستانی که موافق این کار نیستن حداقل احترام خودشون را نگه دارن تا احترامشون نگه داشته بشه
پرکلیک باشید

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
هه....

new24

Registered User
لایک‌ها
300
استاد بزرگ،کی بیایم واسه دست بوس؟شما به ما چیزی دادی که بیل گیتس هم نداره،اگه گفتی چیه!!؟ (ذوق مرگی!)

بالا